תותים מצופים בשוקולד
תותים ושוקולד זהו שילוב משמיים. תמרה אהרוני מכינה תותים מצופים בשוקולד, קינוח שהוא גם ללא גלוטן וגם הופך לפרווה או טבעוני בקלות. התוצאה יפהפייה וטעימה
תותים ושוקולד זהו שילוב משמיים. תמרה אהרוני מכינה תותים מצופים בשוקולד, קינוח שהוא גם ללא גלוטן וגם הופך לפרווה או טבעוני בקלות. התוצאה יפהפייה וטעימה
- תמרה אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 318.5 קק״ל 1274.1 קק״לפחמימות 18.6 גרם 74.3 גרםשומן 26.5 גרם 106.0 גרםנתרן 6.1 מ״ג 24.4 מ״גחלבון 2.1 גרם 8.5 גרםסיבים תזונתיים 2.7 גרם 10.9 גרםשומן רווי 16.9 גרם 67.5 גרםכולסטרול 54.3 מ״ג 217.0 מ״גסידן 28.8 מ״ג 115.1 מ״גברזל 1.9 מ״ג 7.5 מ״גאשלגן 217.1 מ״ג 868.3 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 3.1 מ״גסגור
-
מרכיבים3
-
הכנה 5 דק׳כולל 5 דק׳
-
קלוריות319
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 318.5 קק״ל 1274.1 קק״לפחמימות 18.6 גרם 74.3 גרםשומן 26.5 גרם 106.0 גרםנתרן 6.1 מ״ג 24.4 מ״גחלבון 2.1 גרם 8.5 גרםסיבים תזונתיים 2.7 גרם 10.9 גרםשומן רווי 16.9 גרם 67.5 גרםכולסטרול 54.3 מ״ג 217.0 מ״גסידן 28.8 מ״ג 115.1 מ״גברזל 1.9 מ״ג 7.5 מ״גאשלגן 217.1 מ״ג 868.3 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 3.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 3 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 5 דק׳ | קלוריות 319 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
12 תותים בינוניים
-
100 גרם שוקולד מריר
-
100 גרם חמאה
אופן הכנה
- ממיסים את השוקולד והחמאה על באן מרי או במיקרוגל ומערבבים לתערובת חלקה. מצננים מעט.
- נועצים קיסם או שיפוד קטן בקצה כל תות.
- טובלים את התותים בשוקולד עד למחציתם ונועצים את השיפודים באשכולית או בתפוז.
- שומרים במקרר עד להגשה.
אופן הכנה
- ממיסים את השוקולד והחמאה על באן מרי או במיקרוגל ומערבבים לתערובת חלקה. מצננים מעט.
- נועצים קיסם או שיפוד קטן בקצה כל תות.
- טובלים את התותים בשוקולד עד למחציתם ונועצים את השיפודים באשכולית או בתפוז.
- שומרים במקרר עד להגשה.
הערות
- ניתן להפוך את המתכון לטבעוני או פרווה ע״י החלפה של החמאה בשמן קוקוס
הערות
- ניתן להפוך את המתכון לטבעוני או פרווה ע״י החלפה של החמאה בשמן קוקוס
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
הכי טעים שיש!!!