תפוח מסוכר על מקל

לא צריך ללכת ללונה פארק כדי לאכול תפוח מסוכר על מקל. אור בן אוליאל מלמד כיצד מכינים בבית ובקלות את ממתק הילדות שרופאי השיניים פחות אוהבים
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    5

מצרכים

אופן הכנה

  1. נועצים בכל תפוח שיפוד עץ.
  2. בסיר על גבי להבה בינונית מחממים את המים, סוכר וסירופ תירס עד לטמפרטורה של 150 מעלות.
  3. מוסיפים בהדרגה צבע מאכל ומערבבים היטב עד לקבלת הגוון הרצוי.
  4. מסירים מהאש ומצננים מעט עד שבועות האוויר נעלמות ומתקבל סירופ חלק.
  5. טובלים בכל פעם תפוח אחד בסירופ. מניחים על גבי משטח הסיליקון להתייצבות.

הערות

  • אם אין משטח סיליקון ניתן להשתמש בנייר אפייה
  • במידה והסירופ מתקרר לפניי שהספקתם לטבול את כל התפוחים, חממו את הסיר על האש ועד שהסירופ הופך נוזלי

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 10 מנות
קלוריות 304.7 קק״ל 3046.8 קק״ל
פחמימות 75.9 גרם 759.1 גרם
שומן 0.3 גרם 3.3 גרם
נתרן 2.2 מ״ג 22.1 מ״ג
חלבון 0.3 גרם 3.3 גרם
סיבים תזונתיים 4.7 גרם 46.8 גרם
שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 9.0 מ״ג 90.3 מ״ג
ברזל 0.3 מ״ג 3.0 מ״ג
אשלגן 201.1 מ״ג 2011.4 מ״ג
אבץ 0.1 מ״ג 0.7 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody