
-
זמן הכנה30 דקות
-
זמן כוללשעה
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים5
מצרכים
-
10 תפוחי עץ גרני סמיט בינוניים
-
1כוס או 240 מ"ל מים
-
3כוסות או 600 גרם סוכר לבן
-
1/2 כוס סירופ תירס
-
1 כפית צבע מאכל אדום
אופן הכנה
- נועצים בכל תפוח שיפוד עץ.
- בסיר על גבי להבה בינונית מחממים את המים, סוכר וסירופ תירס עד לטמפרטורה של 150 מעלות.
- מוסיפים בהדרגה צבע מאכל ומערבבים היטב עד לקבלת הגוון הרצוי.
- מסירים מהאש ומצננים מעט עד שבועות האוויר נעלמות ומתקבל סירופ חלק.
- טובלים בכל פעם תפוח אחד בסירופ. מניחים על גבי משטח הסיליקון להתייצבות.
הערות
- אם אין משטח סיליקון ניתן להשתמש בנייר אפייה
- במידה והסירופ מתקרר לפניי שהספקתם לטבול את כל התפוחים, חממו את הסיר על האש ועד שהסירופ הופך נוזלי
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
10
מנות
קלוריות
329.1
קק״ל
3290.6
קק״ל
פחמימות
82.2
גרם
822.1
גרם
שומן
0.3
גרם
3.3
גרם
נתרן
2.3
מ״ג
22.7
מ״ג
חלבון
0.3
גרם
3.3
גרם
סיבים תזונתיים
4.7
גרם
46.8
גרם
שומן רווי
0.0
גרם
0.0
גרם
כולסטרול
0.0
מ״ג
0.0
מ״ג
סידן
9.1
מ״ג
91.0
מ״ג
ברזל
0.3
מ״ג
3.1
מ״ג
אשלגן
201.3
מ״ג
2012.7
מ״ג
אבץ
0.1
מ״ג
0.7
מ״ג
תגובה אחת
ווואווווו!!! מחזיר אותנו לילדות. נראה מושלם