תתחילו לגלגל – טורטיה מטוגנת במילוי עוף בטריאקי ופלפלים

קצת עוף, קצת ירקות, קצת טיגון, ויש לכם מנה מנצחת ביד. טורטיה מטוגנת מלאה בכל טוב, עם תבשיל עוף, פלפלים ובצלים סגולים ומטבל מיונז טריאקי
קצת עוף, קצת ירקות, קצת טיגון, ויש לכם מנה מנצחת ביד. טורטיה מטוגנת מלאה בכל טוב, עם תבשיל עוף, פלפלים ובצלים סגולים ומטבל מיונז טריאקי
  • תומר אומנסקי
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    906
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 905.7 קק״ל 10868.9 קק״ל
    פחמימות 50.8 גרם 610.1 גרם
    סוכר 3.5 גרם 41.6 גרם
    שומן 59.3 גרם 712.1 גרם
    נתרן 1204.6 מ״ג 14455.7 מ״ג
    חלבון 36.4 גרם 436.8 גרם
    סיבים תזונתיים 7.7 גרם 92.2 גרם
    שומן רווי 5.6 גרם 67.0 גרם
    כולסטרול 105.5 מ״ג 1266.0 מ״ג
    סידן 102.8 מ״ג 1233.9 מ״ג
    ברזל 3.0 מ״ג 35.8 מ״ג
    אשלגן 450.9 מ״ג 5410.6 מ״ג
    אבץ 1.5 מ״ג 18.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    906
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 905.7 קק״ל 10868.9 קק״ל
    פחמימות 50.8 גרם 610.1 גרם
    סוכר 3.5 גרם 41.6 גרם
    שומן 59.3 גרם 712.1 גרם
    נתרן 1204.6 מ״ג 14455.7 מ״ג
    חלבון 36.4 גרם 436.8 גרם
    סיבים תזונתיים 7.7 גרם 92.2 גרם
    שומן רווי 5.6 גרם 67.0 גרם
    כולסטרול 105.5 מ״ג 1266.0 מ״ג
    סידן 102.8 מ״ג 1233.9 מ״ג
    ברזל 3.0 מ״ג 35.8 מ״ג
    אשלגן 450.9 מ״ג 5410.6 מ״ג
    אבץ 1.5 מ״ג 18.1 מ״ג
    סגור

טורטיות ממולאות בתבשיל עוף צרוב על הפלנצ’ה במשרה מיונז-טיראקי עם פלפלים ובצלים סגולים מוגש לצד מטבל מיונז-טריאקי

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

משרה

תבשיל

טורטיות

דבק


אופן הכנה

  1. בקערה מערבבים היטב את המיונז עם רוטב הטריאקי.
  2. שומרים חצי מהכמות בצד להגשה ולחצי השני מוסיפים את חזה העוף, הפלפל השחור הגרוס והמלח ומערבבים היטב.
  3. צולים על הפלנצ’ה כשתי דקות מכל צד עד להשחמה. מצננים מעט ואז פורסים.
  4. במחבת נוספת מחממים מעט שמן, מטגנים כחמש דקות בצלים עם פלפלים.
  5. מוסיפים פנימה את חזה העוף שפרסנו לאחר הטיגון, רוטב טריאקי לפי הטעם (כרבע כוס) ומערבבים היטב. מניחים בצד להצטננות.
  6. בקערה טורפים ביצים עם מלח ופלפל.
  7. לוקחים טורטיה, מניחים בקצה שלה כמות מספקת של מילוי, סוגרים את הקצוות מימין ומשמאל ומגלגלים, בקצה השני מברישים מתערובת הדבק שלנו ומהדקים את הטורטיה לסגירה אטומה.
  8. טובלים את הטורטיה בביצה ולאחר מכן בפירורי לחם בדיוק כמו בשניצל.
  9. מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה.
  10. מגישים לצד מטבל מיונז-טריאקי (אם המטבל כהה מדי ניתן להוסיף עוד מיונז ולעדן אותו).

    טורטיות מטוגנות במילוי עוף בטריאקי ופלפלים
    טורטיות מטוגנות במילוי עוף בטריאקי ופלפלים. צילום: תומר אומנסקי

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות