-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 618.9 קק״ל 3094.5 קק״לפחמימות 48.6 גרם 242.9 גרםשומן 42.2 גרם 211.1 גרםנתרן 7.5 מ״ג 37.3 מ״גחלבון 5.3 גרם 26.7 גרםסיבים תזונתיים 4.6 גרם 23.0 גרםשומן רווי 25.8 גרם 129.2 גרםכולסטרול 0.8 מ״ג 4.0 מ״גסידן 42.8 מ״ג 213.9 מ״גברזל 3.1 מ״ג 15.4 מ״גאשלגן 368.4 מ״ג 1842.2 מ״גאבץ 2.0 מ״ג 10.0 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 10 דק׳כולל שעה ו-20 דק׳
-
קלוריות619
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 618.9 קק״ל 3094.5 קק״לפחמימות 48.6 גרם 242.9 גרםשומן 42.2 גרם 211.1 גרםנתרן 7.5 מ״ג 37.3 מ״גחלבון 5.3 גרם 26.7 גרםסיבים תזונתיים 4.6 גרם 23.0 גרםשומן רווי 25.8 גרם 129.2 גרםכולסטרול 0.8 מ״ג 4.0 מ״גסידן 42.8 מ״ג 213.9 מ״גברזל 3.1 מ״ג 15.4 מ״גאשלגן 368.4 מ״ג 1842.2 מ״גאבץ 2.0 מ״ג 10.0 מ״גסגור
הכי סטייל להגיש קינוחים בכוסות אישיות! קבלו מתכון קל, מהיר ופשוט (באמת, 10 דקות עבודה וזהו) להכנת מוס שוקולד עשיר בטעמים עם סירופ מייפל וניחוח קל של אמרטו. להגשה חגיגית במיוחד מוסיפים גרגירי רימון מתוקים-חמוצים ופיסטוקים קראנצ’יים!
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל שעה ו-20 דק׳ | קלוריות 619 | כמות מנות 5 |
---|
מצרכים
מצרכים
מוס שוקולד ומייפל
-
200 גרם שוקולד מריר
-
2מיכלים או 500 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה 32%או קרם קוקוס קר מאוד/שמנת צמחית לגרסא טבעונית
-
6 כפות סירופ מייפל
-
1 כף ליקר אמרטואו ליקר אחר לפי הטעם (לא חובה)
הגשה
-
חופן פיסטוקים טבעייםקצוצים
-
1 כוס גרגירי רימון
אופן הכנה
- ממיסים בבן מארי (קערה מעל סיר עם מים רותחים) את השוקולד ומיכל אחד של השמנת המתוקה ומערבבים לתערובת אחידה. מוסיפים את המייפל והליקר ומערבבים שוב. מעבירים את התערובת לקירור למשך שעה.
- מעבירים את התערובת שהתייצבה לקערת מיקסר עם וו הקצפה ומוסיפים את מיכל השמנת המתוקה הנוסף. מקציפים יחד עד לקבלת מוס אחיד ואוורירי. מעבירים את המוס לשקית זילוף עם צנטר חלק או משונן.
- מזלפים את המוס לכוסות הגשה, מקשטים בפיסטוקים וגרגירי רימון ומגישים.
אופן הכנה
- ממיסים בבן מארי (קערה מעל סיר עם מים רותחים) את השוקולד ומיכל אחד של השמנת המתוקה ומערבבים לתערובת אחידה. מוסיפים את המייפל והליקר ומערבבים שוב. מעבירים את התערובת לקירור למשך שעה.
- מעבירים את התערובת שהתייצבה לקערת מיקסר עם וו הקצפה ומוסיפים את מיכל השמנת המתוקה הנוסף. מקציפים יחד עד לקבלת מוס אחיד ואוורירי. מעבירים את המוס לשקית זילוף עם צנטר חלק או משונן.
- מזלפים את המוס לכוסות הגשה, מקשטים בפיסטוקים וגרגירי רימון ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (6)
שאלה – אפשר להקפיא את המוס?
לא ניתן להקפיא את המוס
הי במידה ולא רוצים מייפל, זה מרכיב עיקרי או שניתן להסיר?
היי דנה, זה בעיקרון מרכיב עיקרי, אפשר להמיר באבקת סוכר
האם ניתן להחליף את השמנת בקרם קוקוס?
הי שרונה. פחות מתאים. לתוצאה טובה מומלץ להחליף בקצפת פרווה.