סנו רקע

אוזני המן במילוי מרציפן ודובדבני אמרנה: הכי מיוחדות שתטעמו!

אוזני ההמן כבר כאן, ובמתכון הזה במקום השוקולד או הפרג, יש לנו גרסה ממולאת מרציפן ודובדבני אמרנה שתדהים את האורחים
אוזני ההמן כבר כאן, ובמתכון הזה במקום השוקולד או הפרג, יש לנו גרסה ממולאת מרציפן ודובדבני אמרנה שתדהים את האורחים
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
10 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    145
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 144.6 קק״ל 5783.6 קק״ל
    פחמימות 18.8 גרם 750.7 גרם
    שומן 7.1 גרם 282.3 גרם
    נתרן 37.9 מ״ג 1514.7 מ״ג
    חלבון 2.1 גרם 82.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 33.0 גרם
    שומן רווי 3.4 גרם 134.8 גרם
    כולסטרול 37.5 מ״ג 1501.2 מ״ג
    סידן 31.9 מ״ג 1275.8 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 15.7 מ״ג
    אשלגן 64.3 מ״ג 2570.7 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 14.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    145
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 144.6 קק״ל 5783.6 קק״ל
    פחמימות 18.8 גרם 750.7 גרם
    שומן 7.1 גרם 282.3 גרם
    נתרן 37.9 מ״ג 1514.7 מ״ג
    חלבון 2.1 גרם 82.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 33.0 גרם
    שומן רווי 3.4 גרם 134.8 גרם
    כולסטרול 37.5 מ״ג 1501.2 מ״ג
    סידן 31.9 מ״ג 1275.8 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 15.7 מ״ג
    אשלגן 64.3 מ״ג 2570.7 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 14.9 מ״ג
    סגור

אוזני המן! אם אתם מאוהבי אוזני ההמן, בטח לא תצליחו לסרב לשדרוג הייחודי הזה של מאפה החג, ולמילוי המרציפני דובדני המפתיע הזה.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אזני המן מתוקות
מערכת Foody
X

10 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק


אופן הכנה

  1. ראשית, מכינים את הבצק: בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבבים את החמאה, הסוכר ואבקת הסוכר.
  2. מוסיפים את הביצים בהדרגה ומעבדים קלות, עד לתערובת אחידה.
  3. מערבבים יחד בקערה את הקמח, אבקת האפייה, השקדים הטחונים והמלח ומוסיפים למיקסר.
  4. מערבבים כמה שפחות, רק עד שהתערובת מתאחדת.
  5. מוציאים את הבצק מהמיקסר, אוספים לכדור, עוטפים בסנו סושי - ניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה.
  6. מכינים את המילוי: חותכים את המרציפן ל-8 חלקים.
  7. מוציאים את הדובדבדנים מהצנצנת ומסננים אותם מהסירופ. חוצים לשניים ומוודאים שאין גלעינים.
  8. מעבירים לסנו סושי - שקיות זיפר סליידר L את המרציפן, החלבון והסוכר, יחד עם הדובדבנים החצויים.
  9. סוגרים את השקית ובעזרת מערוך (או הידיים, זה כיף!), מאחדים בין כל המרכיבים לקבלת מסה אחידה.
  10. מוציאים את מילוי המרציפן, מגלגלים לנקניק ארוך ומחלקים ל-40 יחידות.

    אוזני המן במילוי מרציפן
    נקניק מרציפן לאוזני המן בהתהוות.

  11. מגלגלים כל יחידה לכדור.
  12. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  13. מוציאים את הבצק מהמקרר ומרדדים אותו למלבן גדול בעובי 3 מ”מ.
  14. קורצים עיגולים עם קורצן בקוטר 8 ס”מ ובמרכז כל עיגול מניחים כדור מרציפן-דובדבני.
  15. מקפלים לצורת אוזן המן, מניחים בתבנית תנור מרופדת בסנו סושי - נייר אפייה טבעי מברישים בביצה.
  16. אופים במשך 10-12 דקות, עד ששולי הבצק מזהיבים.

    אוזני המן במילוי מרציפן ודובדבני אמרנה. צילום: נמרוד סונדרס. סטיילינג: מיכל לוי אלחלל.
    אוזני המן במילוי מרציפן ודובדבני אמרנה. צילום: נמרוד סונדרס. סטיילינג: מיכל לוי אלחלל.


tip

טיפ סנו סושי

1. לא צריך לדאוג יותר שיישרף לכם נייר האפייה בתנור! נייר האפייה הטבעי של סנו סושי לא נוטה להישרף כלל - הנייר עבה, עשוי מחומרים איכותיים ביותר ומתאים לשימוש רב פעמי!
2. אל תסתבכו יותר מדי! הניילון הנצמד של סנו סושי מגיע באריזה נוחה, עם חיתוך פשוט - אין צורך במספריים או סכין, רק עטפו את נקניק המרציפן וחתכו בסוף השימוש.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
אוזני המן במילוי מרציפן ודובדבני אמרנה: הכי מיוחדות שתטעמו!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      היי אוסי, 170, תודה שהסבת את תשומת ליבנו

קטגוריות

אביזרים

טכניקות