-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 514.1 קק״ל 3084.4 קק״לפחמימות 62.4 גרם 374.1 גרםשומן 27.4 גרם 164.6 גרםנתרן 1600.5 מ״ג 9603.1 מ״גחלבון 6.5 גרם 39.1 גרםסיבים תזונתיים 4.3 גרם 25.9 גרםשומן רווי 3.3 גרם 19.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 41.3 מ״ג 247.8 מ״גברזל 1.7 מ״ג 10.5 מ״גאשלגן 310.0 מ״ג 1860.3 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 2.2 מ״גסגור
-
מרכיבים17
-
הכנה 10 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות514
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 514.1 קק״ל 3084.4 קק״לפחמימות 62.4 גרם 374.1 גרםשומן 27.4 גרם 164.6 גרםנתרן 1600.5 מ״ג 9603.1 מ״גחלבון 6.5 גרם 39.1 גרםסיבים תזונתיים 4.3 גרם 25.9 גרםשומן רווי 3.3 גרם 19.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 41.3 מ״ג 247.8 מ״גברזל 1.7 מ״ג 10.5 מ״גאשלגן 310.0 מ״ג 1860.3 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 2.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 17 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 514 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
נוזל הבישול
רוטב צ'ימיצ'ורי
-
1 פלפל צ’ילי ירוק בינוני
-
1 צרור כוסברה
-
1 צרור פטרוזיליה
-
4 שיני שוםקלופות
-
1/4 צרור טימין טרירק העלים
-
1/2 כפית מלח דקמלח הארץ
-
1/4 כפית פלפל שחור טחון
-
1/2 כוס שמן זיתעץ הזית
-
2 כפות חומץ בן יין לבן
אופן הכנה
- מכינים את נוזל הבישול של האורז: טוחנים בבלנדר את הסלקים עם מים, מיץ לימון, מלח וסוכר. מסננים ושומרים את הנוזל בצד.
- מכינים את האורז: בסיר בינוני מטגנים בצל עם שמן קנולה 4 דקות עד שמזהיב מעט.
- מוסיפים את האורז ומטגנים 4 דקות, תוך כדי ערבוב בכף עץ, עד שהגרגרים עטופים בשומן ומשנים את הגוון שלהם.
- יוצקים את נוזל הבישול, מערבבים ומביאים לרתיחה. טועמים את הנוזל ומוודאים שיש בו מספיק מלח, במידת הצורך מוסיפים עוד מלח. מנמיכים את הלהבה ומבשלים 20 דקות.
- בינתיים מכינים את הצימיצ’ורי: טוחנים במעבד מזון את כל המרכיבים.
- מגישים את האורז עם הצ’ימיצו’רי מעל.
אופן הכנה
- מכינים את נוזל הבישול של האורז: טוחנים בבלנדר את הסלקים עם מים, מיץ לימון, מלח וסוכר. מסננים ושומרים את הנוזל בצד.
- מכינים את האורז: בסיר בינוני מטגנים בצל עם שמן קנולה 4 דקות עד שמזהיב מעט.
- מוסיפים את האורז ומטגנים 4 דקות, תוך כדי ערבוב בכף עץ, עד שהגרגרים עטופים בשומן ומשנים את הגוון שלהם.
- יוצקים את נוזל הבישול, מערבבים ומביאים לרתיחה. טועמים את הנוזל ומוודאים שיש בו מספיק מלח, במידת הצורך מוסיפים עוד מלח. מנמיכים את הלהבה ומבשלים 20 דקות.
- בינתיים מכינים את הצימיצ’ורי: טוחנים במעבד מזון את כל המרכיבים.
- מגישים את האורז עם הצ’ימיצו’רי מעל.
בשיתוף עם סוגת
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
וואו נראה ממש טעים
נשמח לשמוע איך יצא אם את מכינה, דנה