רקע למתחם סוגת
קאבר דסקטופ סוגת

אורז ורוד עם רוטב צ’ימיצ’ורי

אורז ורוד - מנה יפיפיה וטעימה, הכי מדויקת לערב חג הפסח. מגישים אותו עם רוטב צ׳ימיצ׳ורי ירוק משגע מפוצץ בטעמים
אורז ורוד - מנה יפיפיה וטעימה, הכי מדויקת לערב חג הפסח. מגישים אותו עם רוטב צ׳ימיצ׳ורי ירוק משגע מפוצץ בטעמים
  • ניצן סוסיד
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    514
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 514.1 קק״ל 3084.4 קק״ל
    פחמימות 62.4 גרם 374.1 גרם
    שומן 27.4 גרם 164.6 גרם
    נתרן 1600.5 מ״ג 9603.1 מ״ג
    חלבון 6.5 גרם 39.1 גרם
    סיבים תזונתיים 4.3 גרם 25.9 גרם
    שומן רווי 3.3 גרם 19.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 41.3 מ״ג 247.8 מ״ג
    ברזל 1.7 מ״ג 10.5 מ״ג
    אשלגן 310.0 מ״ג 1860.3 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 2.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    514
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 514.1 קק״ל 3084.4 קק״ל
    פחמימות 62.4 גרם 374.1 גרם
    שומן 27.4 גרם 164.6 גרם
    נתרן 1600.5 מ״ג 9603.1 מ״ג
    חלבון 6.5 גרם 39.1 גרם
    סיבים תזונתיים 4.3 גרם 25.9 גרם
    שומן רווי 3.3 גרם 19.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 41.3 מ״ג 247.8 מ״ג
    ברזל 1.7 מ״ג 10.5 מ״ג
    אשלגן 310.0 מ״ג 1860.3 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 2.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אורז
ניצן סוסיד
X

3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אורז

נוזל הבישול

רוטב צ'ימיצ'ורי


אופן הכנה

  1. מכינים את נוזל הבישול של האורז: טוחנים בבלנדר את הסלקים עם מים, מיץ לימון, מלח וסוכר. מסננים ושומרים את הנוזל בצד.
  2. מכינים את האורז: בסיר בינוני מטגנים בצל עם שמן קנולה 4 דקות עד שמזהיב מעט.
  3. מוסיפים את האורז ומטגנים 4 דקות, תוך כדי ערבוב בכף עץ, עד שהגרגרים עטופים בשומן ומשנים את הגוון שלהם.
  4. יוצקים את נוזל הבישול, מערבבים ומביאים לרתיחה. טועמים את הנוזל ומוודאים שיש בו מספיק מלח, במידת הצורך מוסיפים עוד מלח. מנמיכים את הלהבה ומבשלים 20 דקות.
  5. בינתיים מכינים את הצימיצ’ורי: טוחנים במעבד מזון את כל המרכיבים.
  6. מגישים את האורז עם הצ’ימיצו’רי מעל.
אורז ורוד עם רוטב צ'ימיצ'ורי2
אורז ורוד עם רוטב צ’ימיצ’ורי. צילום: חיה טבואדה

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      נשמח לשמוע איך יצא אם את מכינה, דנה

קטגוריות

אביזרים

טכניקות