אותה לזניה בשינוי אדרת: והפעם בגרסה טבעונית!

לזניה קלאסית מגיעה בכל מיני צבעים וצורות. הפעם זאת לזניה טבעונית ממנה כל סועד מתפנק בכלי אישי משלו. מי שאוכל לבד, אוכל יותר!
לזניה קלאסית מגיעה בכל מיני צבעים וצורות. הפעם זאת לזניה טבעונית ממנה כל סועד מתפנק בכלי אישי משלו. מי שאוכל לבד, אוכל יותר!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 35 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    97
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 96.8 קק״ל 967.6 קק״ל
    פחמימות 10.2 גרם 101.5 גרם
    שומן 6.3 גרם 63.1 גרם
    נתרן 155.2 מ״ג 1551.8 מ״ג
    חלבון 1.6 גרם 16.2 גרם
    סיבים תזונתיים 3.4 גרם 34.3 גרם
    שומן רווי 0.8 גרם 8.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 25.1 מ״ג 251.5 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 9.1 מ״ג
    אשלגן 348.1 מ״ג 3480.5 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 2.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 35 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    97
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 96.8 קק״ל 967.6 קק״ל
    פחמימות 10.2 גרם 101.5 גרם
    שומן 6.3 גרם 63.1 גרם
    נתרן 155.2 מ״ג 1551.8 מ״ג
    חלבון 1.6 גרם 16.2 גרם
    סיבים תזונתיים 3.4 גרם 34.3 גרם
    שומן רווי 0.8 גרם 8.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 25.1 מ״ג 251.5 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 9.1 מ״ג
    אשלגן 348.1 מ״ג 3480.5 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 2.7 מ״ג
    סגור

לזניה טבעונית או מלנזנה? זו כן לזניה, אבל ביחס שמעניק עדיפות לירקות, החציל הוא כוכב המנה והפסטה רק שחקנית חיזוק שנותנת קצת פחמימה לנשמה.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פשטידות
מערכת Foody
X

4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

לזניה

  • יבשים מבושלים או לחלופין עלי פסטה טריה

רוטב


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
  2. מרפדים תבנית תנור גדולה בנייר אפייה ועל גביה מסדרים את פרוסות החציל.
  3. מברישים את פרוסות החצילים בשמן זית וצולים במשך 10 דקות, (ניתן גם לצלות במחבת).
  4. מטגנים את הבצל בסיר בינוני עד שמזהיב קלות.
  5. מוסיפים את העגבניות המרוסקות ומבשלים במשך 10 דקות.
  6. מוסיפים את רסק העגבניות, תחליף השמנת והסוכר ומתבלים במלח ופלפל.
  7. מכבים את האש, מוסיפים את עלי הבזיליקום וטוחנים בבלנדר מוט לקבלת רוטב חלק.
  8. מורידים את חום התנור לחום של 170 מעלות.
  9. בכלי אפייה אישיים עורכים שכבות של דפי לזניה חתוכים לאורכם.
  10. יוצקים על גבי עלי הלזניה הטבעונית את רוטב העגבניות ופרוסות החצילים וחוזרים על הפעולה פעם נוספת.
  11. אופים בתנור במשך 20 דקות.

    לזניה 3
    לזניה טבעונית אישית. צילום: נמרוד סונדרס. סטיילינג: ענת לובל.

@foody_il מיני לזניה פרווה טעימה בטירוף! לא תאמינו שאין בה חלב #פרווה #טבעוני #לזניה ♬ original sound - Foody פודי

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
אותה לזניה בשינוי אדרת: והפעם בגרסה טבעונית!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות