אטריות מוקפצות עם בשר טחון, אפונה ובצל ירוק
תמרה אהרוני מלמדת איך להכין אטריות מוקפצות עם בשר טחון, אפונה ובצל ירוק בפחות מחצי שעה. מנה שמתאימה בדיוק לארוחת הצהריים שלכם
תמרה אהרוני מלמדת איך להכין אטריות מוקפצות עם בשר טחון, אפונה ובצל ירוק בפחות מחצי שעה. מנה שמתאימה בדיוק לארוחת הצהריים שלכם
- תמרה אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 667.4 קק״ל 2669.7 קק״לפחמימות 57.8 גרם 231.2 גרםשומן 28.5 גרם 114.0 גרםנתרן 1285.5 מ״ג 5141.9 מ״גחלבון 42.2 גרם 168.7 גרםסיבים תזונתיים 6.0 גרם 23.9 גרםשומן רווי 7.4 גרם 29.6 גרםכולסטרול 113.8 מ״ג 455.0 מ״גסידן 63.8 מ״ג 255.2 מ״גברזל 4.9 מ״ג 19.5 מ״גאשלגן 736.3 מ״ג 2945.3 מ״גאבץ 8.6 מ״ג 34.2 מ״גסגור
-
מרכיבים16
-
הכנה 20 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות667
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 667.4 קק״ל 2669.7 קק״לפחמימות 57.8 גרם 231.2 גרםשומן 28.5 גרם 114.0 גרםנתרן 1285.5 מ״ג 5141.9 מ״גחלבון 42.2 גרם 168.7 גרםסיבים תזונתיים 6.0 גרם 23.9 גרםשומן רווי 7.4 גרם 29.6 גרםכולסטרול 113.8 מ״ג 455.0 מ״גסידן 63.8 מ״ג 255.2 מ״גברזל 4.9 מ״ג 19.5 מ״גאשלגן 736.3 מ״ג 2945.3 מ״גאבץ 8.6 מ״ג 34.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 16 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 667 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
אטריות
-
1 חבילה פסטה ספגטי
בשר
-
3 כפות שמן קנולההחלפה לשמן זיתחזרה לשמן קנולה3 כפות שמן זית
-
2 ס"מ שורש ג’ינג’ר
-
1 פלפל אדום בינוני
-
3 שיני שום
-
4 בצלי שאלוט בינוניים
-
500 גרם בשר בקר טחון
-
1 כוס אפונה ירוקה קפואה
-
3 גבעולי בצל ירוק
-
1 חופן כוסברה
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- מבשלים את הספגטי לפי הוראות היצרן, מסננים ושוטפים במים קרים.
- חותכים דק את בצלי השאלוט, השום, הג’ינג’ר והפלפל החריף. קוצצים את הבצל הירוק והכוסברה.
- מחממים את השמן במחבת גדולה ומטגנים את השום, הג’ינג’ר והפלפל החריף. מוסיפים את בצלי השאלוט וממשיכים לטגן כ-3 דקות.
- מוסיפים את הבשר ומטגנים כ-4-5 דקות עד שהוא מתחיל להשחים.
- מערבבים בקערית את כל מרכיבי הרוטב.
- מוסיפים למחבת את האפונה והרוטב ומבשלים תוך ערבוב כ-3 דקות.
- מוסיפים את הספגטי ומערבבים היטב.
- מוסיפים את הבצל הירוק והכוסברה, מערבבים ומגישים.
אופן הכנה
- מבשלים את הספגטי לפי הוראות היצרן, מסננים ושוטפים במים קרים.
- חותכים דק את בצלי השאלוט, השום, הג’ינג’ר והפלפל החריף. קוצצים את הבצל הירוק והכוסברה.
- מחממים את השמן במחבת גדולה ומטגנים את השום, הג’ינג’ר והפלפל החריף. מוסיפים את בצלי השאלוט וממשיכים לטגן כ-3 דקות.
- מוסיפים את הבשר ומטגנים כ-4-5 דקות עד שהוא מתחיל להשחים.
- מערבבים בקערית את כל מרכיבי הרוטב.
- מוסיפים למחבת את האפונה והרוטב ומבשלים תוך ערבוב כ-3 דקות.
- מוסיפים את הספגטי ומערבבים היטב.
- מוסיפים את הבצל הירוק והכוסברה, מערבבים ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (5)
טעים טעים
תודה!
נראה כמו מתכון מעולה כמו כל המתכונים של תמרה אהרוני. לדעתי, כשיש בשר טחון בעסק עדיף להשתמש בפסטה קונכיות שיכולה לשאת את הבשר…
היחס בין הבשר לפסטה לא מתאים
היי, היחס בין הבשר לפסטה הוא עניין אישי. יש שאוהבים עם הרבה רוטב ויש שפחות. בכל מקרה אם נשאר מהרוטב, אפשר כמובן להשתמש בו למנות פסטה נוספות. אבל זה היחס המקובל לחבילת פסטה אחת: חצי ק”ג בשר.