אנטיפסטי גזרים מזוגגים בדבש ותבלינים לנשנוש מושלם

מתכון של אנטיפסטי גזרים מזוגגים, צמחוני, טעים ומושלם לחג שצריך לחגוג את תוצרת אדמת ארצנו. שבועות לא רק של מוצרי חלב!
מתכון של אנטיפסטי גזרים מזוגגים, צמחוני, טעים ומושלם לחג שצריך לחגוג את תוצרת אדמת ארצנו. שבועות לא רק של מוצרי חלב!
  • נעמה רן
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    169
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 169.2 קק״ל 1353.5 קק״ל
    פחמימות 20.1 גרם 160.6 גרם
    שומן 7.9 גרם 63.2 גרם
    נתרן 208.9 מ״ג 1671.0 מ״ג
    חלבון 2.4 גרם 19.6 גרם
    סיבים תזונתיים 4.2 גרם 33.8 גרם
    שומן רווי 0.5 גרם 4.2 גרם
    כולסטרול 2.3 מ״ג 18.4 מ״ג
    סידן 79.9 מ״ג 639.4 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 6.1 מ״ג
    אשלגן 486.2 מ״ג 3889.6 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 1.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    169
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 169.2 קק״ל 1353.5 קק״ל
    פחמימות 20.1 גרם 160.6 גרם
    שומן 7.9 גרם 63.2 גרם
    נתרן 208.9 מ״ג 1671.0 מ״ג
    חלבון 2.4 גרם 19.6 גרם
    סיבים תזונתיים 4.2 גרם 33.8 גרם
    שומן רווי 0.5 גרם 4.2 גרם
    כולסטרול 2.3 מ״ג 18.4 מ״ג
    סידן 79.9 מ״ג 639.4 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 6.1 מ״ג
    אשלגן 486.2 מ״ג 3889.6 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 1.3 מ״ג
    סגור

מתכון לאנטיפסטי גזרים בסגנון שאפשר לכנות ‘כמו צימעס ים תיכוני’ או פשוט דרך נהדרת להכין גזרים, צלויים בדבש ותבלינים עם יוגורט קריר, פיסטוק וסומק. לארוחת ערב של חג השבועות או אפילו לבראנץ’ מרענן ביום החג.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
תוספות
נעמה רן
X

2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

גזרים

מרינדה


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 220 מעלות, מרפדים תבנית בנייר אפיה ומניחים בה את הגזרים.
  2. טורפים את מרכיבי המרינדה בקערה ויוצקים על הגזרים. לאחר מכן, מכסים בנייר כסף.
  3. אופים במשך 20 דקות, מסירים את נייר הכסף ויוצקים מהנוזלים שבתבנית על הגזרים.
  4. אופים 15-20 דקות נוספות (ללא נייר כסף) עד שהגזרים רכים ומזהיבים.
  5. מעבירים לצלחת הגשה, יוצקים יוגורט, בוזקים פיסטוק סומק ועלי זעתר ומגישים.

    גזרים מזוגגים בדבש ותבלינים. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: ענת לבל וירדן עדי
    גזרים מזוגגים בדבש ותבלינים. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: ענת לבל וירדן עדי


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
אנטיפסטי גזרים מזוגגים בדבש ותבלינים לנשנוש מושלם

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות