אספרגוס ברוטב חמאה עם פירורי לחם פריכים
החורף הגיע והשווקים מלאים אספרגוס? זו סיבה ממש טובה להכין אספרגוס ברוטב חמאה עם פירורי לחם פריכים וזהובים. תוספת נפלאה לארוחה חלבית
החורף הגיע והשווקים מלאים אספרגוס? זו סיבה ממש טובה להכין אספרגוס ברוטב חמאה עם פירורי לחם פריכים וזהובים. תוספת נפלאה לארוחה חלבית
- תמרה אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 454.5 קק״ל 909.0 קק״לפחמימות 17.4 גרם 34.8 גרםשומן 36.3 גרם 72.6 גרםנתרן 1027.0 מ״ג 2053.9 מ״גחלבון 13.6 גרם 27.3 גרםסיבים תזונתיים 5.3 גרם 10.6 גרםשומן רווי 17.9 גרם 35.9 גרםכולסטרול 69.0 מ״ג 138.0 מ״גסידן 266.7 מ״ג 533.5 מ״גברזל 4.7 מ״ג 9.3 מ״גאשלגן 459.5 מ״ג 918.9 מ״גאבץ 2.6 מ״ג 5.3 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 10 דק׳כולל 15 דק׳
-
קלוריות455
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 454.5 קק״ל 909.0 קק״לפחמימות 17.4 גרם 34.8 גרםשומן 36.3 גרם 72.6 גרםנתרן 1027.0 מ״ג 2053.9 מ״גחלבון 13.6 גרם 27.3 גרםסיבים תזונתיים 5.3 גרם 10.6 גרםשומן רווי 17.9 גרם 35.9 גרםכולסטרול 69.0 מ״ג 138.0 מ״גסידן 266.7 מ״ג 533.5 מ״גברזל 4.7 מ״ג 9.3 מ״גאשלגן 459.5 מ״ג 918.9 מ״גאבץ 2.6 מ״ג 5.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 455 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 צרור אספרגוס
-
2 כפות שמן זית
-
3 כפות פירורי לחם
-
50 גרם חמאה
-
1 כף טימין טרי
-
1 כפית קליפת לימון
-
2 כפות מיץ לימון
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
50 גרם גבינת פרמזן
אופן הכנה
- יוצקים מים לסיר גדול, מוסיפים מלח ומביאים לרתיחה.
- חולטים את האספרגוס כ-3 דקות ומסננים.
- במחבת גדולה מחממים את השמן, מוסיפים את פירורי הלחם מטגנים 2-3 דקות, עד שהם משחימים.
- במחבת נוספת ממיסים את החמאה. מוסיפים טימין, גרידת לימון ומיץ לימון, מלח ופלפל שחור ומערבבים.
- מניחים את האספרגוס בצלחת הגשה, יוצקים מעל את החמאה המתובלת, מפזרים את פירורי הלחם המטוגנים ומגלפים מעל גילופי פרמזן באמצעות קולפן ירקות.
אופן הכנה
- יוצקים מים לסיר גדול, מוסיפים מלח ומביאים לרתיחה.
- חולטים את האספרגוס כ-3 דקות ומסננים.
- במחבת גדולה מחממים את השמן, מוסיפים את פירורי הלחם מטגנים 2-3 דקות, עד שהם משחימים.
- במחבת נוספת ממיסים את החמאה. מוסיפים טימין, גרידת לימון ומיץ לימון, מלח ופלפל שחור ומערבבים.
- מניחים את האספרגוס בצלחת הגשה, יוצקים מעל את החמאה המתובלת, מפזרים את פירורי הלחם המטוגנים ומגלפים מעל גילופי פרמזן באמצעות קולפן ירקות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן