בייגל גבינות דל פחמימות בלי רגשות אשם

אוהבים פחמימות אבל אכולים רגשות אשם? תמר שילון אופה לכם בייגל גבינות דל פחמימות שכיף לאכול עם ממרחים וירקות. והבונוס? הבייגל עשיר בחלבון ועשוי קמח כוסמין
אוהבים פחמימות אבל אכולים רגשות אשם? תמר שילון אופה לכם בייגל גבינות דל פחמימות שכיף לאכול עם ממרחים וירקות. והבונוס? הבייגל עשיר בחלבון ועשוי קמח כוסמין
  • תמר שילון
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    70
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 70.2 קק״ל 561.9 קק״ל
    פחמימות 4.9 גרם 39.3 גרם
    שומן 3.1 גרם 24.8 גרם
    נתרן 93.2 מ״ג 745.7 מ״ג
    חלבון 4.6 גרם 37.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 1.2 גרם 9.4 גרם
    כולסטרול 76.9 מ״ג 614.8 מ״ג
    סידן 39.1 מ״ג 313.1 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 1.8 מ״ג
    אשלגן 24.8 מ״ג 198.6 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 2.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    70
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 70.2 קק״ל 561.9 קק״ל
    פחמימות 4.9 גרם 39.3 גרם
    שומן 3.1 גרם 24.8 גרם
    נתרן 93.2 מ״ג 745.7 מ״ג
    חלבון 4.6 גרם 37.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 1.2 גרם 9.4 גרם
    כולסטרול 76.9 מ״ג 614.8 מ״ג
    סידן 39.1 מ״ג 313.1 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 1.8 מ״ג
    אשלגן 24.8 מ״ג 198.6 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 2.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
לחמניות
תמר שילון
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

תערובת יבשים

שימון התבנית


אופן הכנה

  1. מחממים  תנור ל-180 מעלות.
  2. מגררים את גבינת המוצרלה בפומפייה דקה.
  3. שמים בקערה שמתאימה לחימום במיקרוגל את גבינת השמנת והמוצרלה ומחממים 20-30 שניות (זהירות לא לחמם יותר מדי).
  4. מוסיפים את הביצה וטורפים היטב.
  5. מערבבים בקערה נפרדת את כל המצרכים היבשים.
  6. מוסיפים את תערובת היבשים לתערובת הרטובים ומערבבים לעיסה חלקה.
  7. משמנים תבנית דונאטס מסיליקון בספריי שמן ומוזגים אליה את הבלילה. מפזרים מעט מכל תבלין לציפוי - קורט מכל אחד.
  8. אופים בתנור החם 10 דקות (לא לפתוח את התנור במהלך האפייה).
  9. מוציאים את הבייגלים מהתנור ומניחים את התבנית על רשת צינון.
  10. חותכים את הבייגל לשניים, מוסיפים גבינה וירקות ונהנים מארוחה טעימה, מאוזנת וסופר מפנקת.

הערות

  • בכל בייגל יש 71 קלוריות כל עוד נצמדים למתכון
  • אפשר להחליף את הגבינות השמנות בגבינות רזות, אך ההבדל מבחינה קלורית זניח ובגבינות השמנות יש יותר חלבון
  • לשדרוג, אפשר לפזר מעל הבייגלים לפני האפייה 20 גרם גבינת פרמזן מגוררת, שמוסיפה 3 קלוריות לכל בייגל

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
בייגל גבינות דל פחמימות בלי רגשות אשם

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    דבורה פורר

    באיזה קמח אפשר להחליף את קמח הכוסמין לצליאקים?

      Avatar
      מערכת Foody

      קמח שקדים

קטגוריות

אביזרים

טכניקות