בייגל גבינות דל פחמימות בלי רגשות אשם
אוהבים פחמימות אבל אכולים רגשות אשם? תמר שילון אופה לכם בייגל גבינות דל פחמימות שכיף לאכול עם ממרחים וירקות. והבונוס? הבייגל עשיר בחלבון ועשוי קמח כוסמין
אוהבים פחמימות אבל אכולים רגשות אשם? תמר שילון אופה לכם בייגל גבינות דל פחמימות שכיף לאכול עם ממרחים וירקות. והבונוס? הבייגל עשיר בחלבון ועשוי קמח כוסמין
- תמר שילון
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 70.2 קק״ל 561.9 קק״לפחמימות 4.9 גרם 39.3 גרםשומן 3.1 גרם 24.8 גרםנתרן 93.2 מ״ג 745.7 מ״גחלבון 4.6 גרם 37.2 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 1.2 גרם 9.4 גרםכולסטרול 76.9 מ״ג 614.8 מ״גסידן 39.1 מ״ג 313.1 מ״גברזל 0.2 מ״ג 1.8 מ״גאשלגן 24.8 מ״ג 198.6 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 2.0 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 10 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות70
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 70.2 קק״ל 561.9 קק״לפחמימות 4.9 גרם 39.3 גרםשומן 3.1 גרם 24.8 גרםנתרן 93.2 מ״ג 745.7 מ״גחלבון 4.6 גרם 37.2 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 1.2 גרם 9.4 גרםכולסטרול 76.9 מ״ג 614.8 מ״גסידן 39.1 מ״ג 313.1 מ״גברזל 0.2 מ״ג 1.8 מ״גאשלגן 24.8 מ״ג 198.6 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 2.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 70 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
בלילת גבינות
-
30 גרם גבינת מוצרלה
-
30 גרם גבינת סימפוניה בטעם טבעי
-
2 ביצים L
תערובת יבשים
-
60 גרם קמח כוסמין
-
1/2 כפית אבקת אפייה
קישוט
שימון התבנית
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מגררים את גבינת המוצרלה בפומפייה דקה.
- שמים בקערה שמתאימה לחימום במיקרוגל את גבינת השמנת והמוצרלה ומחממים 20-30 שניות (זהירות לא לחמם יותר מדי).
- מוסיפים את הביצה וטורפים היטב.
- מערבבים בקערה נפרדת את כל המצרכים היבשים.
- מוסיפים את תערובת היבשים לתערובת הרטובים ומערבבים לעיסה חלקה.
- משמנים תבנית דונאטס מסיליקון בספריי שמן ומוזגים אליה את הבלילה. מפזרים מעט מכל תבלין לציפוי - קורט מכל אחד.
- אופים בתנור החם 10 דקות (לא לפתוח את התנור במהלך האפייה).
- מוציאים את הבייגלים מהתנור ומניחים את התבנית על רשת צינון.
- חותכים את הבייגל לשניים, מוסיפים גבינה וירקות ונהנים מארוחה טעימה, מאוזנת וסופר מפנקת.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מגררים את גבינת המוצרלה בפומפייה דקה.
- שמים בקערה שמתאימה לחימום במיקרוגל את גבינת השמנת והמוצרלה ומחממים 20-30 שניות (זהירות לא לחמם יותר מדי).
- מוסיפים את הביצה וטורפים היטב.
- מערבבים בקערה נפרדת את כל המצרכים היבשים.
- מוסיפים את תערובת היבשים לתערובת הרטובים ומערבבים לעיסה חלקה.
- משמנים תבנית דונאטס מסיליקון בספריי שמן ומוזגים אליה את הבלילה. מפזרים מעט מכל תבלין לציפוי - קורט מכל אחד.
- אופים בתנור החם 10 דקות (לא לפתוח את התנור במהלך האפייה).
- מוציאים את הבייגלים מהתנור ומניחים את התבנית על רשת צינון.
- חותכים את הבייגל לשניים, מוסיפים גבינה וירקות ונהנים מארוחה טעימה, מאוזנת וסופר מפנקת.
הערות
- בכל בייגל יש 71 קלוריות כל עוד נצמדים למתכון
- אפשר להחליף את הגבינות השמנות בגבינות רזות, אך ההבדל מבחינה קלורית זניח ובגבינות השמנות יש יותר חלבון
- לשדרוג, אפשר לפזר מעל הבייגלים לפני האפייה 20 גרם גבינת פרמזן מגוררת, שמוסיפה 3 קלוריות לכל בייגל
הערות
- בכל בייגל יש 71 קלוריות כל עוד נצמדים למתכון
- אפשר להחליף את הגבינות השמנות בגבינות רזות, אך ההבדל מבחינה קלורית זניח ובגבינות השמנות יש יותר חלבון
- לשדרוג, אפשר לפזר מעל הבייגלים לפני האפייה 20 גרם גבינת פרמזן מגוררת, שמוסיפה 3 קלוריות לכל בייגל
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
באיזה קמח אפשר להחליף את קמח הכוסמין לצליאקים?
קמח שקדים