ברולה אננס
ברולה בתוך אננס חצוי. מעבר לזה שהמנה הזאת מהממת ביופייה ונראית הכי מגרה בעולם היא גם טעימה בטירוף ואי אפשר להפסיק לאכול ממנה. ממליצים!
ברולה בתוך אננס חצוי. מעבר לזה שהמנה הזאת מהממת ביופייה ונראית הכי מגרה בעולם היא גם טעימה בטירוף ואי אפשר להפסיק לאכול ממנה. ממליצים!
- חיה טבואדה
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 617.0 קק״ל 1233.9 קק״לפחמימות 68.6 גרם 137.3 גרםשומן 36.5 גרם 73.0 גרםנתרן 33.1 מ״ג 66.1 מ״גחלבון 6.6 גרם 13.1 גרםסיבים תזונתיים 4.6 גרם 9.2 גרםשומן רווי 31.3 גרם 62.7 גרםכולסטרול 151.9 מ״ג 303.8 מ״גסידן 60.8 מ״ג 121.7 מ״גברזל 3.9 מ״ג 7.8 מ״גאשלגן 787.7 מ״ג 1575.3 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 2.6 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 10 דק׳כולל 12 שעות ו-20 דק׳
-
קלוריות617
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 617.0 קק״ל 1233.9 קק״לפחמימות 68.6 גרם 137.3 גרםשומן 36.5 גרם 73.0 גרםנתרן 33.1 מ״ג 66.1 מ״גחלבון 6.6 גרם 13.1 גרםסיבים תזונתיים 4.6 גרם 9.2 גרםשומן רווי 31.3 גרם 62.7 גרםכולסטרול 151.9 מ״ג 303.8 מ״גסידן 60.8 מ״ג 121.7 מ״גברזל 3.9 מ״ג 7.8 מ״גאשלגן 787.7 מ״ג 1575.3 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 2.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 12 שעות ו-20 דק׳ | קלוריות 617 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- חוצים את האננס לחצי ומרוקנים אותו בעזרת כף.
- בבלנדר של נינג’ה מוסיפים אננס, קרם קוקוס, קורנפלור, חלבונים, סוכר, רום ווניל.
- מעבירים את המלית לסיר קטן ומבשלים על אש נמוכה תוך כדי ערבוב עד למרקם קרמי.
- ממלאים את האננס במלית ומעבירים למקרר ללילה.
- מפזרים מעל מעט סוכר, שורפים מעט בברנר ומגישים מיד.
אופן הכנה
- חוצים את האננס לחצי ומרוקנים אותו בעזרת כף.
- בבלנדר של נינג’ה מוסיפים אננס, קרם קוקוס, קורנפלור, חלבונים, סוכר, רום ווניל.
- מעבירים את המלית לסיר קטן ומבשלים על אש נמוכה תוך כדי ערבוב עד למרקם קרמי.
- ממלאים את האננס במלית ומעבירים למקרר ללילה.
- מפזרים מעל מעט סוכר, שורפים מעט בברנר ומגישים מיד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן