-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 374.2 קק״ל 1496.8 קק״לפחמימות 55.2 גרם 220.6 גרםשומן 7.6 גרם 30.2 גרםנתרן 216.0 מ״ג 864.0 מ״גחלבון 3.3 גרם 13.4 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 4.5 גרם 18.1 גרםכולסטרול 5.4 מ״ג 21.6 מ״גסידן 60.4 מ״ג 241.5 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.2 מ״גאשלגן 79.4 מ״ג 317.4 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 0.9 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 20 דק׳כולל 24 שעות
-
קלוריות374
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 374.2 קק״ל 1496.8 קק״לפחמימות 55.2 גרם 220.6 גרםשומן 7.6 גרם 30.2 גרםנתרן 216.0 מ״ג 864.0 מ״גחלבון 3.3 גרם 13.4 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 4.5 גרם 18.1 גרםכולסטרול 5.4 מ״ג 21.6 מ״גסידן 60.4 מ״ג 241.5 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.2 מ״גאשלגן 79.4 מ״ג 317.4 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 0.9 מ״גסגור
רוצים פינוק אמיתי של גלידה ביתית ואיכותית? הגעתם למתכון הנכון! גלידה לאנשים שיודעים שהשילוב של מתוק ומלוח הוא שילוב מנצח שאין לו מתחרים. מרקם מטריף, משגע ורך שרק יגרום לכם לרצות ממנה עוד ועוד! המתכון כולל ארבע מנות, אז המלצה שלנו? הכינו מראש כמות כפולה.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 24 שעות | קלוריות 374 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
טופי
-
1/2 כוס סוכר לבן
-
1/3 כוס שמנת מתוקה להקצפה יטבתה 32%
-
1/4 כפית מלח גס
גלידה
-
100 גרם ממרח טופי קרמלמהטופי שהכנו
-
1כוס או 240 מ"ל חלב 3%
-
1/3כוס או 80 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
4 יחידות חלמונים
-
1/4כוס או 50 גרם סוכר לבן
אופן הכנה
- מכינים את הטופי: שמים את הסוכר בסיר בינוני על להבה בינונית. מחממים את השמנת המתוקה במיקרוגל עד לסף רתיחה. כשהסוכר הופך לקרמל בהיר, מוסיפים את השמנת המתוקה החמה ומנענעים עד לקבלת טופי אחיד.
- מוסיפים לסיר את המלח, מערבבים, מסירים מהאש ומצננים.
- מכינים את הגלידה: מוסיפים לטופי שנוצר בסיר את החלב, השמנת המתוקה הנוספת, החלמונים והסוכר. מכוונים ללהבה בינונית-נמוכה ומערבבים עד שהתערובת מגיעה לטמפרטורה של 80-86 מעלות - חום גבוה מזה יכול לגרום לתערובת להפוך לחביתה.
- יוצקים דרך מסננת את התערובת לכוס הערבול של הנינג’ה קרימי ומקפיאים למשך 24 שעות.
- לאחר 24 שעות מכניסים את כוס הערבול למכשיר הנינג’ה קרימי ובוחרים בתוכנית “ג’לאטו”.
- כשמוכן, יוצרים כדורים ומגישים מיד.
אופן הכנה
- מכינים את הטופי: שמים את הסוכר בסיר בינוני על להבה בינונית. מחממים את השמנת המתוקה במיקרוגל עד לסף רתיחה. כשהסוכר הופך לקרמל בהיר, מוסיפים את השמנת המתוקה החמה ומנענעים עד לקבלת טופי אחיד.
- מוסיפים לסיר את המלח, מערבבים, מסירים מהאש ומצננים.
- מכינים את הגלידה: מוסיפים לטופי שנוצר בסיר את החלב, השמנת המתוקה הנוספת, החלמונים והסוכר. מכוונים ללהבה בינונית-נמוכה ומערבבים עד שהתערובת מגיעה לטמפרטורה של 80-86 מעלות - חום גבוה מזה יכול לגרום לתערובת להפוך לחביתה.
- יוצקים דרך מסננת את התערובת לכוס הערבול של הנינג’ה קרימי ומקפיאים למשך 24 שעות.
- לאחר 24 שעות מכניסים את כוס הערבול למכשיר הנינג’ה קרימי ובוחרים בתוכנית “ג’לאטו”.
- כשמוכן, יוצרים כדורים ומגישים מיד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן