באנר מתחם נינג'ה דסקטופ

גלידה ביתית מטריפה וקרירה בטעם קרמל מלוח

גלידה ביתית למבינים: גלידת קרמל מלוח עם מתיקות מטריפה וקיק של מליחות מעודנת זה בדיוק מה שאתם רוצים ביום קיץ חמים!
גלידה ביתית למבינים: גלידת קרמל מלוח עם מתיקות מטריפה וקיק של מליחות מעודנת זה בדיוק מה שאתם רוצים ביום קיץ חמים!
  • רות אוליבר
שמרו
כשר
15 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 24 שעות
  • קלוריות
    374
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 374.2 קק״ל 1496.8 קק״ל
    פחמימות 55.2 גרם 220.6 גרם
    שומן 7.6 גרם 30.2 גרם
    נתרן 216.0 מ״ג 864.0 מ״ג
    חלבון 3.3 גרם 13.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 4.5 גרם 18.1 גרם
    כולסטרול 5.4 מ״ג 21.6 מ״ג
    סידן 60.4 מ״ג 241.5 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.2 מ״ג
    אשלגן 79.4 מ״ג 317.4 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 24 שעות
  • קלוריות
    374
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 374.2 קק״ל 1496.8 קק״ל
    פחמימות 55.2 גרם 220.6 גרם
    שומן 7.6 גרם 30.2 גרם
    נתרן 216.0 מ״ג 864.0 מ״ג
    חלבון 3.3 גרם 13.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 4.5 גרם 18.1 גרם
    כולסטרול 5.4 מ״ג 21.6 מ״ג
    סידן 60.4 מ״ג 241.5 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.2 מ״ג
    אשלגן 79.4 מ״ג 317.4 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.9 מ״ג
    סגור

רוצים פינוק אמיתי של גלידה ביתית ואיכותית? הגעתם למתכון הנכון! גלידה לאנשים שיודעים שהשילוב של מתוק ומלוח הוא שילוב מנצח שאין לו מתחרים. מרקם מטריף, משגע ורך שרק יגרום לכם לרצות ממנה עוד ועוד! המתכון כולל ארבע מנות, אז המלצה שלנו? הכינו מראש כמות כפולה.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
גלידות וארטיקים
רות אוליבר
X

15 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

גלידה


אופן הכנה  

  1. מכינים את הטופי: שמים את הסוכר בסיר בינוני על להבה בינונית. מחממים את השמנת המתוקה במיקרוגל עד לסף רתיחה. כשהסוכר הופך לקרמל בהיר, מוסיפים את השמנת המתוקה החמה ומנענעים עד לקבלת טופי אחיד.
  2. מוסיפים לסיר את המלח, מערבבים, מסירים מהאש ומצננים.
  3. מכינים את הגלידה: מוסיפים לטופי שנוצר בסיר את החלב, השמנת המתוקה הנוספת, החלמונים והסוכר. מכוונים ללהבה בינונית-נמוכה ומערבבים עד שהתערובת מגיעה לטמפרטורה של 80-86 מעלות - חום גבוה מזה יכול לגרום לתערובת להפוך לחביתה.
  4. יוצקים דרך מסננת את התערובת לכוס הערבול של הנינג’ה קרימי ומקפיאים למשך 24 שעות.
  5. לאחר 24 שעות מכניסים את כוס הערבול למכשיר הנינג’ה קרימי ובוחרים בתוכנית “ג’לאטו”.
  6. כשמוכן, יוצרים כדורים ומגישים מיד.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
גלידה ביתית מטריפה וקרירה בטעם קרמל מלוח

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות