הברקה מתפצלחת: ביצה עלומה מטוגנת בציפוי שבבי בריק

מנה ראשונה מקורית ומרשימה - ביצה עלומה בציפוי שבבי בריק פריכים, ברוטב קרם קוקוס, תמהרינדי ומיץ ליים טרי ולמעלה בזיליקום תאילנדי, כוסברה, נענע ושאלוט קריספי
מנה ראשונה מקורית ומרשימה - ביצה עלומה בציפוי שבבי בריק פריכים, ברוטב קרם קוקוס, תמהרינדי ומיץ ליים טרי ולמעלה בזיליקום תאילנדי, כוסברה, נענע ושאלוט קריספי
  • מאיר דנון
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    2649
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2648.6 קק״ל 10594.4 קק״ל
    פחמימות 24.1 גרם 96.4 גרם
    שומן 281.5 גרם 1125.8 גרם
    נתרן 2548.9 מ״ג 10195.6 מ״ג
    חלבון 15.9 גרם 63.4 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 4.8 גרם
    שומן רווי 40.1 גרם 160.5 גרם
    כולסטרול 369.3 מ״ג 1477.0 מ״ג
    סידן 56.7 מ״ג 226.8 מ״ג
    ברזל 3.0 מ״ג 12.1 מ״ג
    אשלגן 418.3 מ״ג 1673.2 מ״ג
    אבץ 1.7 מ״ג 6.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    2649
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2648.6 קק״ל 10594.4 קק״ל
    פחמימות 24.1 גרם 96.4 גרם
    שומן 281.5 גרם 1125.8 גרם
    נתרן 2548.9 מ״ג 10195.6 מ״ג
    חלבון 15.9 גרם 63.4 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 4.8 גרם
    שומן רווי 40.1 גרם 160.5 גרם
    כולסטרול 369.3 מ״ג 1477.0 מ״ג
    סידן 56.7 מ״ג 226.8 מ״ג
    ברזל 3.0 מ״ג 12.1 מ״ג
    אשלגן 418.3 מ״ג 1673.2 מ״ג
    אבץ 1.7 מ״ג 6.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מנות ראשונות
מאיר דנון
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

ביצה עלומה מטוגנת

רוטב קוקוס תמרהינדי

הגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את הרוטב: מניחים בסיר את כל חומרי הרוטב, מביאים לרתיחה ומצמצמים עד לקבלת רוטב סמיך. מצננים.
  2. חותכים את דפי הסיגר לקוביות קטנות ומניחים בצלחת. בצלחת נוספת מניחים את הקמח.
  3. בצלחת עמוקה ורחבה, טורפים את הביצה עם כף מים ומעט מלח.
  4. לוקחים בעדינות כל ביצה עלומה, מניחים אותה בצלחת הקמח, מסירים את עודפי הקמח בעדינות וטובלים אותה בצלחת הביצה הטרופה. מעבירים בעדינות לצלחת שבבי הבריק. חוזרים במידת הצורך על הטבילה בביצה ובבריק אם רוצים לקבל מעטפת צפופה יותר.
  5. מחממים שמן במחבת, ומטגנים את הביצים עד להזהבת המעטפת ומעבירים לנייר סופג.
  6. מגישים: מניחים בצלחת מעט רוטב, מניחים עליו את הביצה ומקשטים עם עלים של עשבי תיבול.
    ביצה עלומה בציפוי בריק ברוטב קוקוס ותמרהינדי. צילום: שניר גוואטה
    ביצה עלומה בציפוי בריק ברוטב קוקוס ותמרהינדי. צילום: שניר גוואטה

    ביצה עלומה בציפוי בריק ברוטב קוקוס ותמרהינדי. צילום: שניר גוואטה
    ביצה עלומה בציפוי בריק ברוטב קוקוס ותמרהינדי. צילום: שניר גוואטה


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הברקה מתפצלחת: ביצה עלומה מטוגנת בציפוי שבבי בריק

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (3)

Avatar

    Avatar
    שפרה הדר-בן ברוך

    פעם ראשונה נתקלת במנה הזאת ובא לי להכין.. זה מזכיר לי את תאילנד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות