המבורגר ביתי מושלם עם הום פרייז של עומר מילר ותמרה אהרוני
- תמרה אהרוני ועומר מילר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1311.3 קק״ל 5245.3 קק״לפחמימות 98.4 גרם 393.6 גרםשומן 63.8 גרם 255.1 גרםנתרן 2182.8 מ״ג 8731.3 מ״גחלבון 70.9 גרם 283.4 גרםסיבים תזונתיים 2.1 גרם 8.3 גרםשומן רווי 17.0 גרם 68.0 גרםכולסטרול 239.3 מ״ג 957.3 מ״גסידן 73.2 מ״ג 292.8 מ״גברזל 7.3 מ״ג 29.1 מ״גאשלגן 909.5 מ״ג 3637.9 מ״גאבץ 16.2 מ״ג 64.9 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 15 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות1311
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1311.3 קק״ל 5245.3 קק״לפחמימות 98.4 גרם 393.6 גרםשומן 63.8 גרם 255.1 גרםנתרן 2182.8 מ״ג 8731.3 מ״גחלבון 70.9 גרם 283.4 גרםסיבים תזונתיים 2.1 גרם 8.3 גרםשומן רווי 17.0 גרם 68.0 גרםכולסטרול 239.3 מ״ג 957.3 מ״גסידן 73.2 מ״ג 292.8 מ״גברזל 7.3 מ״ג 29.1 מ״גאשלגן 909.5 מ״ג 3637.9 מ״גאבץ 16.2 מ״ג 64.9 מ״גסגור
אחת מארוחות השחיתות המושלמות בעולם היא המבורגר. אבל אנחנו לא מדברים על אחד כזה דק, חיוור ויבש. אנחנו מתכוונים להמבורגר מקציצה שמנמנה ועסיסית, עם לחמנייה רכה, המוגש עם הום פרייז משגע.
אין כמעט ילד או מבוגר שלא אוהבים לחגוג על ארוחת המבורגר קלאסית. זו ארוחה מושלמת כשיש סיבה למסיבה, כשעושים על האש, יוצאים לפיקניק, חוגגים עם חברים או סתם רוצים להפתיע את בני הבית עם ארוחה שונה.
עומר מילר ותמרה אהרוני עם מתכון להמבורגר המושלם, כמו שמגישים במסעדות. תשמחו לגלות שלוקח בדיוק 15 דקות כדי להכין אותו. אז אם יש לכם את המצרכים בבית תוכלו תמיד להיות ספונטניים.
כדי לוודאי שיוצא לכם המבורגר מושלם באמת, חשוב מאוד לשים לב שאתם קונים רק בשר בקר, לא בשר הודו, לא עוף וכו. המבורגר איכותי מכינים מבשר בקר.
תזכרו תמיד שהמבורגר לא מתבלים בשום דבר מלבד פלפל ומלח. אז אם שקלתם להוסיף לו כמון, גריל עוף, שום או כל תבלין אחר – תזכרו שזה רק יהרוס. שיהיה בתיאבון.
מרכיבים 14 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 1311 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
המבורגר
-
1 ק"ג בשר בקר טחון
-
1 כפית מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
הום פרייז
-
4 תפוחי אדמה גדולים
-
5 שיני שום
-
1 כוס רוטב צ’ילי מתוק
-
4 כפות שמן קנולה
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
הגשה
-
4 מנות לחמניות המבורגר
-
1/2 כוס מיונז
-
4 עלי חסה רומית
-
1 עגבנייה בינוניתפרוסה
-
1 בצל סגול בינוניפרוס
אופן הכנה
1. מכינים המבורגרים: בקערה מערבבים את מצרכי ההמבורגר. יוצרים קציצות המבורגר מעט שטוחות ומטגנים במחבת חמה.
2. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
3. בסנו סושי - שקיות צלייה מכניסים תפו”א חתוכים לקוביות עם הקליפה, מלח, שיני שום קצוצות, שמן ורוטב צ’ילי, אופים בתנור במשך 30 דקות.
4. חוצים לחמניית המבורגר ומורחים מיונז, עלה חסה וכמה פרוסות עגבנייה, קציצת ההמבורגר, כמה טבעות בצל סגול ומגישים לצד ההום פרייז.
כל יום בשעה 23:00 בערוץ Foody - הפודי היהודי עם אורי לייזרוביץ וקרן משפחת רודרמן (צילום, בימוי ועריכה: אור סיט)
אופן הכנה
1. מכינים המבורגרים: בקערה מערבבים את מצרכי ההמבורגר. יוצרים קציצות המבורגר מעט שטוחות ומטגנים במחבת חמה.
2. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
3. בסנו סושי - שקיות צלייה מכניסים תפו”א חתוכים לקוביות עם הקליפה, מלח, שיני שום קצוצות, שמן ורוטב צ’ילי, אופים בתנור במשך 30 דקות.
4. חוצים לחמניית המבורגר ומורחים מיונז, עלה חסה וכמה פרוסות עגבנייה, קציצת ההמבורגר, כמה טבעות בצל סגול ומגישים לצד ההום פרייז.
כל יום בשעה 23:00 בערוץ Foody - הפודי היהודי עם אורי לייזרוביץ וקרן משפחת רודרמן (צילום, בימוי ועריכה: אור סיט)