הקרם דה לה קרם: קרם ברולה משובח של שרית נובק!
גם אתם אוהבים קרם ברולה כמונו? מתכון קליל וטעים במיוחד של שרית נובק לקרם הכי מפורסם בעולם שתמיד בא לנו בטוב בסוף ארוחה משובחת
גם אתם אוהבים קרם ברולה כמונו? מתכון קליל וטעים במיוחד של שרית נובק לקרם הכי מפורסם בעולם שתמיד בא לנו בטוב בסוף ארוחה משובחת
- שרית נובק
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 728.8 קק״ל 2915.1 קק״לפחמימות 54.7 גרם 218.7 גרםשומן 53.8 גרם 215.2 גרםנתרן 18.5 מ״ג 73.9 מ״גחלבון 6.8 גרם 27.2 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 1.0 גרםשומן רווי 31.0 גרם 124.1 גרםכולסטרול 257.7 מ״ג 1030.8 מ״גסידן 45.2 מ״ג 180.6 מ״גברזל 0.8 מ״ג 3.3 מ״גאשלגן 58.8 מ״ג 235.2 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 2.2 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 10 דק׳כולל 10 שעות
-
קלוריות729
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 728.8 קק״ל 2915.1 קק״לפחמימות 54.7 גרם 218.7 גרםשומן 53.8 גרם 215.2 גרםנתרן 18.5 מ״ג 73.9 מ״גחלבון 6.8 גרם 27.2 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 1.0 גרםשומן רווי 31.0 גרם 124.1 גרםכולסטרול 257.7 מ״ג 1030.8 מ״גסידן 45.2 מ״ג 180.6 מ״גברזל 0.8 מ״ג 3.3 מ״גאשלגן 58.8 מ״ג 235.2 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 2.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 10 שעות | קלוריות 729 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
500 מ"ל שמנת להקצפה יטבתה 38%2 כוסות
-
1 מקל וניל בינונירק הגרגירים, או כפית מחית וניל איכותית
-
1/2 כוס סוכר לבן
-
5 חלמונים L
-
1/2 כוס סוכר חום
אופן הכנה
-
- מכניסים לבלנדר שמנת ווניל בתכנית cook ומחממים כ-5 דקות עד שהשמנת מגיעה לסף רתיחה.
- בינתיים, מערבבים בכלי נפרד חלמונים וסוכר.
- מוזגים מעט מהשמנת לתוך החלמונים ומערבבים. מחזירים את תערובת החלמונים לתוך הבלנדר ומפעילים את התכנית dip/souce -. בתום התכנית, אם הקרם עדיין לא סמיך מספיק, מפעילים את התכנית COOK בעצמה בינונית לעוד כמה דקות, ומדי פעם טוחנים ב-pulse במהלך החימום.
- מוזגים את התערובת לקעריות אישיות ומכניסים למקרר ל-8-10 שעות.
- מוציאים מהמקרר, זורים מלמעלה סוכר חום ומקרמלים אותו עם ברנר, מוסיפים פירות ומגישים.
אופן הכנה
-
- מכניסים לבלנדר שמנת ווניל בתכנית cook ומחממים כ-5 דקות עד שהשמנת מגיעה לסף רתיחה.
- בינתיים, מערבבים בכלי נפרד חלמונים וסוכר.
- מוזגים מעט מהשמנת לתוך החלמונים ומערבבים. מחזירים את תערובת החלמונים לתוך הבלנדר ומפעילים את התכנית dip/souce -. בתום התכנית, אם הקרם עדיין לא סמיך מספיק, מפעילים את התכנית COOK בעצמה בינונית לעוד כמה דקות, ומדי פעם טוחנים ב-pulse במהלך החימום.
- מוזגים את התערובת לקעריות אישיות ומכניסים למקרר ל-8-10 שעות.
- מוציאים מהמקרר, זורים מלמעלה סוכר חום ומקרמלים אותו עם ברנר, מוסיפים פירות ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (3)
קודם כל היית צריכה לרדום שצריכים לקנות את המכשיר המיועד.אז החלטתי חא חקנות ולא לעשות.תודה
היי, אפשר להמיר בנס קפה חזק. בהצלחה (:
וואו מושלם!! 🙂