חגיגה של קייק פופס: כדורי אוראו וגבינה על מקל
מי לא אוהב אוראו? קבלו קייק פופס: כדורי אוראו וגבינת שמנת מושלמים על מקל, מצופים בשוקולד בשני צבעים עם פירורי אוראו פריכים בטעם עשיר
מי לא אוהב אוראו? קבלו קייק פופס: כדורי אוראו וגבינת שמנת מושלמים על מקל, מצופים בשוקולד בשני צבעים עם פירורי אוראו פריכים בטעם עשיר
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 107.4 קק״ל 2148.0 קק״לפחמימות 11.5 גרם 230.0 גרםשומן 6.2 גרם 123.6 גרםנתרן 16.9 מ״ג 338.0 מ״גחלבון 1.4 גרם 27.2 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 7.2 גרםשומן רווי 3.8 גרם 75.8 גרםכולסטרול 4.4 מ״ג 88.0 מ״גסידן 38.8 מ״ג 776.0 מ״גברזל 0.3 מ״ג 5.2 מ״גאשלגן 65.8 מ״ג 1316.0 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 6.1 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה
-
קלוריות107
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 107.4 קק״ל 2148.0 קק״לפחמימות 11.5 גרם 230.0 גרםשומן 6.2 גרם 123.6 גרםנתרן 16.9 מ״ג 338.0 מ״גחלבון 1.4 גרם 27.2 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 7.2 גרםשומן רווי 3.8 גרם 75.8 גרםכולסטרול 4.4 מ״ג 88.0 מ״גסידן 38.8 מ״ג 776.0 מ״גברזל 0.3 מ״ג 5.2 מ״גאשלגן 65.8 מ״ג 1316.0 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 6.1 מ״גסגור
חומרי גלם טעימים מייצרים מתכונים מעולים: כדורי גבינת שמנת ועוגיות אוראו מהירי הכנה וטעימים.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 107 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
כדורים
-
36בינוניות או 2 חבילות עוגיות אוראו
-
1קופסה או 200 גרם גבינת שמנת 5%
ציפוי וקישוט
-
2חפיסות או 200 גרם שוקולד חלב
-
2חפיסות או 200 גרם שוקולד לבן
-
1 חופן עוגיות אוראומפוררות
אופן הכנה
- טוחנים במעבד מזון את העוגיות.
- מעבירים את הפירורים לקערה, מוסיפים את הגבינה ומערבבים לעיסה חלקה.
- מגלגלים מהתערובת 20 כדורים אחידים.
- מעבירים את הכדורים להקפאה במשך 30 דקות.
- ממיסים כל שוקולד בנפרד במיקרוגל בפולסים של 30 שניות. מערבבים אחרי כל פעם, עד לקבלת בלילה חלקה.
- מוציאים את הכדורים מהמקפיא.
- לוקחים מקל סוכריה טובלים את הקצה שלו בשוקולד ואז תוקעים בכדור אוריאו, כך הכדורים לא ישתחררו מהמקל.
- חוזרים על הפעולה עם כל הכדורים.
- טובלים את הכדורים בשוקולד המומס, חלק בשוקולד לבן וחלק בשוקולד חלב.
- מקשטים מיד בפירורי אוראו.
- שומרים במקרר. לאורך זמן ניתן לשמור במקפיא.
צילום: שי נייבורג, סטיילינג: נעמה רן
אופן הכנה
- טוחנים במעבד מזון את העוגיות.
- מעבירים את הפירורים לקערה, מוסיפים את הגבינה ומערבבים לעיסה חלקה.
- מגלגלים מהתערובת 20 כדורים אחידים.
- מעבירים את הכדורים להקפאה במשך 30 דקות.
- ממיסים כל שוקולד בנפרד במיקרוגל בפולסים של 30 שניות. מערבבים אחרי כל פעם, עד לקבלת בלילה חלקה.
- מוציאים את הכדורים מהמקפיא.
- לוקחים מקל סוכריה טובלים את הקצה שלו בשוקולד ואז תוקעים בכדור אוריאו, כך הכדורים לא ישתחררו מהמקל.
- חוזרים על הפעולה עם כל הכדורים.
- טובלים את הכדורים בשוקולד המומס, חלק בשוקולד לבן וחלק בשוקולד חלב.
- מקשטים מיד בפירורי אוראו.
- שומרים במקרר. לאורך זמן ניתן לשמור במקפיא.
צילום: שי נייבורג, סטיילינג: נעמה רן
@foody_il מי לא אוהב אוריאו? כדורי אוריאו וגבינה על מקל #מתכון #קינוח #oreo ♬ original sound - Foody פודי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
אמאל’ה איזה מגרה
היי חנה, תכיני ושתפי אותנו איך יצא לך:)