חטיפי אורז: הנשנוש החדש שלכם!

מתים לנשנש משהו טעים וחדש? קבלו רעיון מהמם של חטיפי אורז עם תוספות ורוטב חמאת בוטנים לטבילה, שפשוט לא תוכלו להפסיק לאכול!
מתים לנשנש משהו טעים וחדש? קבלו רעיון מהמם של חטיפי אורז עם תוספות ורוטב חמאת בוטנים לטבילה, שפשוט לא תוכלו להפסיק לאכול!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    745
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 745.4 קק״ל 1490.8 קק״ל
    פחמימות 66.9 גרם 133.8 גרם
    שומן 31.0 גרם 62.0 גרם
    נתרן 2488.8 מ״ג 4977.6 מ״ג
    חלבון 17.5 גרם 35.0 גרם
    סיבים תזונתיים 5.9 גרם 11.8 גרם
    שומן רווי 5.1 גרם 10.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 62.5 מ״ג 125.0 מ״ג
    ברזל 1.9 מ״ג 3.7 מ״ג
    אשלגן 564.0 מ״ג 1127.9 מ״ג
    אבץ 2.0 מ״ג 4.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    745
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 745.4 קק״ל 1490.8 קק״ל
    פחמימות 66.9 גרם 133.8 גרם
    שומן 31.0 גרם 62.0 גרם
    נתרן 2488.8 מ״ג 4977.6 מ״ג
    חלבון 17.5 גרם 35.0 גרם
    סיבים תזונתיים 5.9 גרם 11.8 גרם
    שומן רווי 5.1 גרם 10.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 62.5 מ״ג 125.0 מ״ג
    ברזל 1.9 מ״ג 3.7 מ״ג
    אשלגן 564.0 מ״ג 1127.9 מ״ג
    אבץ 2.0 מ״ג 4.1 מ״ג
    סגור

תמיד נשארים לכם כמה דפי אורז בודדים מהארוחה של אתמול? המתכון הזה יעשה בהם שימוש מפואר. חטיפי אורז אפשר כמובן להגיש עם כל מיני תוספות ובכל מיני וריאציות, אבל אנחנו מבטיחים שאל רוטב חמאת הבוטנים המתקתק חרפרף הזה, אתם עוד תחזרו שוב ושוב ושוב…

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
תוספות
מערכת Foody
X

5 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

רוטב

חטיפים

תוספות


אופן הכנה

  1. מכינים את הרוטב: מערבבים את כל המרכיבים בקערה לתערובת אחידה וחלקה. טועמים ומתקנים את הטעמים במידת הצורך.
  2. מחממים שמן חצי עמוק במחבת גדולה.
  3. שוברים כל דף אורז ל-4 חתיכות ומטגנים בשמן, חתיכה אחת בכל פעם, במשך כמה שניות עד שהדפים הופכים לחטיפים פריכים לבנים.
  4. מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
  5. מגישים את החטיפים כמו שמגישים נאצ’וס: מפזרים מעל את התוספות ומגישים עם רוטב בצד.

    חטיפי אורז כשרים לפסח 4
    חטיפי אורז כשרים לפסח. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: יעל לובל


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
חטיפי אורז: הנשנוש החדש שלכם!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות