-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2976.6 קק״ל 2976.6 קק״לפחמימות 400.1 גרם 400.1 גרםשומן 141.5 גרם 141.5 גרםנתרן 3767.0 מ״ג 3767.0 מ״גחלבון 38.1 גרם 38.1 גרםסיבים תזונתיים 6.7 גרם 6.7 גרםשומן רווי 35.1 גרם 35.1 גרםכולסטרול 506.4 מ״ג 506.4 מ״גסידן 112.5 מ״ג 112.5 מ״גברזל 6.2 מ״ג 6.2 מ״גאשלגן 940.1 מ״ג 940.1 מ״גאבץ 3.4 מ״ג 3.4 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 10 דק׳כולל שעה ו-48 דק׳
-
קלוריות2977
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2976.6 קק״ל 2976.6 קק״לפחמימות 400.1 גרם 400.1 גרםשומן 141.5 גרם 141.5 גרםנתרן 3767.0 מ״ג 3767.0 מ״גחלבון 38.1 גרם 38.1 גרםסיבים תזונתיים 6.7 גרם 6.7 גרםשומן רווי 35.1 גרם 35.1 גרםכולסטרול 506.4 מ״ג 506.4 מ״גסידן 112.5 מ״ג 112.5 מ״גברזל 6.2 מ״ג 6.2 מ״גאשלגן 940.1 מ״ג 940.1 מ״גאבץ 3.4 מ״ג 3.4 מ״גסגור
שולחן הקינוחים יכול לקבל תוספות מפתיעה, מרשימה וטעימה במיוחד ב-10 דקות עבודה, אז לא תכינו? קבלו מתכון קל, מהיר ומעולה להכנת עוגת תפוחים, קוקוס ודבש בציפוי נפלא ומתוק של נוזל קוקוס מרוכז וממותק ופיסטוקים פריכים.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל שעה ו-48 דק׳ | קלוריות 2977 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגה
-
1/2 כוס שמן קנולה
-
3/4 כוס דבש
-
2 ביצים M
-
1/2 כוס קרם קוקוסמזרח מערב
-
1/4 כפית מלח דק
-
1/4 כפית קינמון טחון
-
1/4 כפית ציפורן טחוןאו הל (לא חובה)
-
1 2/3 כוסות קמח תופח
-
1 תפוח עץ אדום גדולאו 2 קטנים, מקולף, מגולען וחתוך לקוביות בגודל 1 סמ"ר
ציפוי
-
1/2 כוס נוזל קוקוס מרוכז וממותקמזרח מערב
-
1/4 כוס פיסטוקים טבעייםקצוצים גס
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים את התבנית.
- טורפים את השמן והדבש בקערה. מוסיפים את הביצים וטורפים. מוסיפים את קרם הקוקוס והתבלינים וטורפים שוב. מוסיפים את הקמח התופח והתפוחים (יחד, כדי שהתפוחים יצופו בקמח) ומערבבים לבלילה אחידה.
- מעבירים את הבלילה לתבנית ואופים כ-40 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא נקי. אם פני העוגה משחימים לפני שהיא מוכנה, מניחים עליה נייר אלומיניום.
- מצננים מעט את העוגה, יוצקים נוזל קוקוס מרוכז וממותק, זורים פיסטוק ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים את התבנית.
- טורפים את השמן והדבש בקערה. מוסיפים את הביצים וטורפים. מוסיפים את קרם הקוקוס והתבלינים וטורפים שוב. מוסיפים את הקמח התופח והתפוחים (יחד, כדי שהתפוחים יצופו בקמח) ומערבבים לבלילה אחידה.
- מעבירים את הבלילה לתבנית ואופים כ-40 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא נקי. אם פני העוגה משחימים לפני שהיא מוכנה, מניחים עליה נייר אלומיניום.
- מצננים מעט את העוגה, יוצקים נוזל קוקוס מרוכז וממותק, זורים פיסטוק ומגישים.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן