כדורי אורז במילוי עוף וירקות ברוטב טריאקי

כדורי אורז רכים מבפנים במלית עוף וירקות ובציפוי פריך וקריספי בטירוף מבחוץ של פירורי פנקו. את הכדורים מטגנים ומגישים לצד רוטב טריאקי
כדורי אורז רכים מבפנים במלית עוף וירקות ובציפוי פריך וקריספי בטירוף מבחוץ של פירורי פנקו. את הכדורים מטגנים ומגישים לצד רוטב טריאקי
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 35 דק׳
    כולל שעה ו-45 דק׳
  • קלוריות
    1495
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1495.2 קק״ל 1495.2 קק״ל
    פחמימות 191.4 גרם 191.4 גרם
    שומן 103.3 גרם 103.3 גרם
    נתרן 4183.5 מ״ג 4183.5 מ״ג
    חלבון 76.7 גרם 76.7 גרם
    סיבים תזונתיים 33.0 גרם 33.0 גרם
    שומן רווי 37.4 גרם 37.4 גרם
    כולסטרול 619.5 מ״ג 619.5 מ״ג
    סידן 198.6 מ״ג 198.6 מ״ג
    ברזל 32.7 מ״ג 32.7 מ״ג
    אשלגן 936.8 מ״ג 936.8 מ״ג
    אבץ 30.1 מ״ג 30.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 35 דק׳
    כולל שעה ו-45 דק׳
  • קלוריות
    1495
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1495.2 קק״ל 1495.2 קק״ל
    פחמימות 191.4 גרם 191.4 גרם
    שומן 103.3 גרם 103.3 גרם
    נתרן 4183.5 מ״ג 4183.5 מ״ג
    חלבון 76.7 גרם 76.7 גרם
    סיבים תזונתיים 33.0 גרם 33.0 גרם
    שומן רווי 37.4 גרם 37.4 גרם
    כולסטרול 619.5 מ״ג 619.5 מ״ג
    סידן 198.6 מ״ג 198.6 מ״ג
    ברזל 32.7 מ״ג 32.7 מ״ג
    אשלגן 936.8 מ״ג 936.8 מ״ג
    אבץ 30.1 מ״ג 30.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
ארוחה בשרית
מערכת Foody
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אורז

מלית

ציפוי

הגשה


אופן הכנה

  1. שמים את חתיכות העוף בקערה, מוסיפים את רוטב הטריאקי ומערבבים היטב. מניילנים ומעבירים למקרר למשך 30 דקות.
  2. מכינים את האורז: שמים את האורז והמים הרותחים בסיר ומבשלים במשך כ-15 דקות או עד שהאורז מבושל ודביק. מצננים.
  3. מכינים את המלית: מחממים שמן במחבת ומטגנים את העוף, תוך כדי ערבוב, עד שהוא מתחיל להזהיב. מוציאים לצלחת.
  4. מוסיפים עוד קצת שמן ושמן שומשום למחבת, מוסיפים את הגזר והפלפל האדום ומטגנים תוך כדי ערבוב כמה דקות, עד שהם מתחילים להתרכך.
  5. מוסיפים את העוף ועוד רוטב טריאקי, מערבבים ומטגנים עוד דקה. מצננים.
  6. פורסים חתיכת ניילון נצמד על משטח העבודה.
  7. מניחים כמה כפות גדושות אורז מבושל ומשטחים. שמים מעל כף מהמלית ומכסים בעוד כף אורז.

    כדורי אורז 7
    צילום: נמרוד סונדרס

  8. בעזרת קצוות הניילון מקבצים את הכל לכדור או מעין קציצה.
    כדורי אורז 6
    מושכים את קצוות הניילון הנצמד. צילום: נמרוד סונדרס

    כדורי אורז 5
    מקבצים הכל לכדור. צילום: נמרוד סונדרס

  9. ממשיכים עם יתר החומרים ובינתיים מחממים שמן לטיגון חצי עמוק.
  10. טובלים קציצת אורז בביצה ובפירורי הלחם לציפוי מלא.

    כדורי אורז 4
    צילום: נמרוד סונדרס

  11. מטגנים משני הצדדים, במשך כ-3 דקות, עד להשחמה יפה.

    כדורי אורז 3
    צילום: נמרוד סונדרס

  12. מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
  13. מגישים חם לצד רוטב טריאקי ובצל ירוק.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
כדורי אורז במילוי עוף וירקות ברוטב טריאקי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (3)

Avatar

    Avatar
    חנה לרנר

    פעם שניה שאני מכינה, יצא מושלם!!

      Avatar
      מערכת Foody

      כיף ממש לקרוא, חנה!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות