באנר מתחם נינג'ה דסקטופ

כנפיים צלויות ברוטב אסיאתי עם שעועית ירוקה בנינג’ה פודי

כנפיים אפויות בתנור ברוטב דביק ומתקתק שאוכלים עם הידיים! המתכון המעולה של ישראל אהרוני לכנפיים צלויות ברוטב אסיאתי עם תוספת של שעועית ירוקה
כנפיים אפויות בתנור ברוטב דביק ומתקתק שאוכלים עם הידיים! המתכון המעולה של ישראל אהרוני לכנפיים צלויות ברוטב אסיאתי עם תוספת של שעועית ירוקה
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    22
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    769
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 769.4 קק״ל 3077.6 קק״ל
    פחמימות 50.0 גרם 199.8 גרם
    שומן 39.0 גרם 155.9 גרם
    נתרן 1299.9 מ״ג 5199.4 מ״ג
    חלבון 50.2 גרם 200.7 גרם
    סיבים תזונתיים 8.0 גרם 32.0 גרם
    שומן רווי 11.1 גרם 44.5 גרם
    כולסטרול 277.5 מ״ג 1110.0 מ״ג
    סידן 62.6 מ״ג 250.4 מ״ג
    ברזל 2.3 מ״ג 9.4 מ״ג
    אשלגן 700.9 מ״ג 2803.8 מ״ג
    אבץ 3.5 מ״ג 14.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    22
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    769
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 769.4 קק״ל 3077.6 קק״ל
    פחמימות 50.0 גרם 199.8 גרם
    שומן 39.0 גרם 155.9 גרם
    נתרן 1299.9 מ״ג 5199.4 מ״ג
    חלבון 50.2 גרם 200.7 גרם
    סיבים תזונתיים 8.0 גרם 32.0 גרם
    שומן רווי 11.1 גרם 44.5 גרם
    כולסטרול 277.5 מ״ג 1110.0 מ״ג
    סידן 62.6 מ״ג 250.4 מ״ג
    ברזל 2.3 מ״ג 9.4 מ״ג
    אשלגן 700.9 מ״ג 2803.8 מ״ג
    אבץ 3.5 מ״ג 14.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
ארוחה בשרית
ישראל אהרוני
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

שעועית ירוקה


אופן הכנה

  1. מכינים את המרינדה: קולפים וקוצצים דק את השום ואת הג’ינג’ר.
  2. מערבבים בקערה את כל חומרי המרינדה ומוסיפים למרינדה את הכנפיים נקיות ויבשות להשרייה (חשוב שהכנפיים כולן תהיינה מצופות ברוטב).
  3. שמים את הסיר הקרמי במכשיר ובתוכו את סלסלת .cook and crisp.
  4. סוגרים את הסיר עם מכסה ההשחמה ומחממים חימום מקדים (בסיר ריק) ע”י הפעלת המכשיר בחום של 180 מעלות למשך 5 דקות.
  5. לאחר 5 דקות מכניסים את כנפי העוף ללא המרינדה לסלסילה, סוגרים במכסה, בוחרים בתוכנית “טיגון באויר חם” בחום של 180 מעלות למשך 25 דקות.
  6. לאחר 10 דקות פותחים בזהירות את המכסה ומנערים מעט את הסלסילה או שהופכים את הכנפיים שבסלסילה בעזרת מלקחיים.
  7. מעבירים את השעועית הירוקה למסננת ושוטפים אותה במים זורמים בכדי שתפשיר מעט.
  8. מוסיפים לסלסילה עם העוף את השעועית.
  9. מוזגים על העוף והשעועית את יתרת המרינדה ומערבבים מעט בכדי שיהיו עטופים ברוטב.
  10. סוגרים את המכסה וממשיכים בבישול עוד עשר דקות (המכשיר ממשיך מהנקודה בה הפסקנו אותו כך שאין צורך לכוון מחדש).

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
כנפיים צלויות ברוטב אסיאתי עם שעועית ירוקה בנינג’ה פודי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות