כנפיים צלויות ברוטב אסיאתי עם שעועית ירוקה בנינג’ה פודי
כנפיים אפויות בתנור ברוטב דביק ומתקתק שאוכלים עם הידיים! המתכון המעולה של ישראל אהרוני לכנפיים צלויות ברוטב אסיאתי עם תוספת של שעועית ירוקה
כנפיים אפויות בתנור ברוטב דביק ומתקתק שאוכלים עם הידיים! המתכון המעולה של ישראל אהרוני לכנפיים צלויות ברוטב אסיאתי עם תוספת של שעועית ירוקה
- ישראל אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 769.4 קק״ל 3077.6 קק״לפחמימות 50.0 גרם 199.8 גרםשומן 39.0 גרם 155.9 גרםנתרן 1299.9 מ״ג 5199.4 מ״גחלבון 50.2 גרם 200.7 גרםסיבים תזונתיים 8.0 גרם 32.0 גרםשומן רווי 11.1 גרם 44.5 גרםכולסטרול 277.5 מ״ג 1110.0 מ״גסידן 62.6 מ״ג 250.4 מ״גברזל 2.3 מ״ג 9.4 מ״גאשלגן 700.9 מ״ג 2803.8 מ״גאבץ 3.5 מ״ג 14.2 מ״גסגור
-
מרכיבים22
-
הכנה 20 דק׳כולל 50 דק׳
-
קלוריות769
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 769.4 קק״ל 3077.6 קק״לפחמימות 50.0 גרם 199.8 גרםשומן 39.0 גרם 155.9 גרםנתרן 1299.9 מ״ג 5199.4 מ״גחלבון 50.2 גרם 200.7 גרםסיבים תזונתיים 8.0 גרם 32.0 גרםשומן רווי 11.1 גרם 44.5 גרםכולסטרול 277.5 מ״ג 1110.0 מ״גסידן 62.6 מ״ג 250.4 מ״גברזל 2.3 מ״ג 9.4 מ״גאשלגן 700.9 מ״ג 2803.8 מ״גאבץ 3.5 מ״ג 14.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 22 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 769 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 ק"ג כנפי עוף
-
3 שיני שום
-
2 ס"מ שורש ג’ינג’ר
-
2 כפות סוכר חום כהה
-
3 כפות דבש
-
5 כפות רוטב סויה
-
5 כפות מים
-
2 כפות רוטב הויסין
-
1/4 כפית שבבי צ’ילי יבש
-
1 כפית קינמון טחון
-
3 כוכבי אניס קטנים
שעועית ירוקה
-
1 חבילה שעועית ירוקה קפואה
-
1 בצל גדול
-
1 ס"מ שורש ג’ינג’ר
-
3 שיני שום
-
2 כפות טחינה גולמית
-
3 כפות רוטב סויה
-
2 כפות מים
-
1/4 כפית מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור גרוס
-
1 כפית שמן שומשום
-
2 כפות דבש
אופן הכנה
- מכינים את המרינדה: קולפים וקוצצים דק את השום ואת הג’ינג’ר.
- מערבבים בקערה את כל חומרי המרינדה ומוסיפים למרינדה את הכנפיים נקיות ויבשות להשרייה (חשוב שהכנפיים כולן תהיינה מצופות ברוטב).
- שמים את הסיר הקרמי במכשיר ובתוכו את סלסלת .cook and crisp.
- סוגרים את הסיר עם מכסה ההשחמה ומחממים חימום מקדים (בסיר ריק) ע”י הפעלת המכשיר בחום של 180 מעלות למשך 5 דקות.
- לאחר 5 דקות מכניסים את כנפי העוף ללא המרינדה לסלסילה, סוגרים במכסה, בוחרים בתוכנית “טיגון באויר חם” בחום של 180 מעלות למשך 25 דקות.
- לאחר 10 דקות פותחים בזהירות את המכסה ומנערים מעט את הסלסילה או שהופכים את הכנפיים שבסלסילה בעזרת מלקחיים.
- מעבירים את השעועית הירוקה למסננת ושוטפים אותה במים זורמים בכדי שתפשיר מעט.
- מוסיפים לסלסילה עם העוף את השעועית.
- מוזגים על העוף והשעועית את יתרת המרינדה ומערבבים מעט בכדי שיהיו עטופים ברוטב.
- סוגרים את המכסה וממשיכים בבישול עוד עשר דקות (המכשיר ממשיך מהנקודה בה הפסקנו אותו כך שאין צורך לכוון מחדש).
אופן הכנה
- מכינים את המרינדה: קולפים וקוצצים דק את השום ואת הג’ינג’ר.
- מערבבים בקערה את כל חומרי המרינדה ומוסיפים למרינדה את הכנפיים נקיות ויבשות להשרייה (חשוב שהכנפיים כולן תהיינה מצופות ברוטב).
- שמים את הסיר הקרמי במכשיר ובתוכו את סלסלת .cook and crisp.
- סוגרים את הסיר עם מכסה ההשחמה ומחממים חימום מקדים (בסיר ריק) ע”י הפעלת המכשיר בחום של 180 מעלות למשך 5 דקות.
- לאחר 5 דקות מכניסים את כנפי העוף ללא המרינדה לסלסילה, סוגרים במכסה, בוחרים בתוכנית “טיגון באויר חם” בחום של 180 מעלות למשך 25 דקות.
- לאחר 10 דקות פותחים בזהירות את המכסה ומנערים מעט את הסלסילה או שהופכים את הכנפיים שבסלסילה בעזרת מלקחיים.
- מעבירים את השעועית הירוקה למסננת ושוטפים אותה במים זורמים בכדי שתפשיר מעט.
- מוסיפים לסלסילה עם העוף את השעועית.
- מוזגים על העוף והשעועית את יתרת המרינדה ומערבבים מעט בכדי שיהיו עטופים ברוטב.
- סוגרים את המכסה וממשיכים בבישול עוד עשר דקות (המכשיר ממשיך מהנקודה בה הפסקנו אותו כך שאין צורך לכוון מחדש).
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
אין מרכיבים..