-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 271.7 קק״ל 1087.0 קק״לפחמימות 16.7 גרם 66.8 גרםשומן 18.4 גרם 73.7 גרםנתרן 777.6 מ״ג 3110.4 מ״גחלבון 8.6 גרם 34.6 גרםסיבים תזונתיים 4.7 גרם 18.8 גרםשומן רווי 1.8 גרם 7.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 4.6 מ״ג 18.2 מ״גברזל 0.2 מ״ג 0.6 מ״גאשלגן 101.4 מ״ג 405.5 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.3 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 10 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות272
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 271.7 קק״ל 1087.0 קק״לפחמימות 16.7 גרם 66.8 גרםשומן 18.4 גרם 73.7 גרםנתרן 777.6 מ״ג 3110.4 מ״גחלבון 8.6 גרם 34.6 גרםסיבים תזונתיים 4.7 גרם 18.8 גרםשומן רווי 1.8 גרם 7.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 4.6 מ״ג 18.2 מ״גברזל 0.2 מ״ג 0.6 מ״גאשלגן 101.4 מ״ג 405.5 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.3 מ״גסגור
ארוחת ערב או צהריים, קלה ומהירה להכנה, בריאה, משביעה וטעימה במיוחד! סלט ירוק מהמם עם ירקות טריים: חסה סלנובה, חסה לאליק, עגבניות שרי צבעוניות ובצל ירוק מתקתק, והדובדבן שבקצפת – קוביות קראנצ’יות של טופו חומוס בטעם עגבניות מיובשות ובטעם פסטו.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 272 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
סלט
-
300 גרם טופו חומוס עם פסטו משק ויילר
-
1 אריזה חסה סלנובהבשני צבעים
-
1/2 חבילה חסה מסולסלתחסה לאליק
-
1/4 יחידה בצל סגולפרוס דק
-
10 יחידות עגבניות שריסוגים שונים, חצויות לשניים
רוטב
-
4 כפות מיץ לימון
-
4 כפות שמן זית
-
1 כפית מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- מחממים את התנור לחום של 200 מעלות.
- מכינים את הטופו: מוציאים את הטופו משקיות האריזה ומסננים מהנוזל שבשקית. פורסים אותו בעדינות לפרוסות בעובי חצי ס״מ.
- מניחים בתבנית נייר אפייה ומשמנים אותו קלות. שמים על נייר האפייה את פרוסות הטופו ומתיזים עליו מעט שמן.
- אופים את הטופו בתנור 20-25 דקות להזהבה קלה.
- מרכיבים את הסלט: מסדרים את עלי החסה, עגבניות השרי והבצל הסגול בקערה גדולה. חותכים את הטופו המוכן לקוביות ומוסיפים לקערה.
- מערבבים היטב את מרכיבי הרוטב בצנצנת או קערה, יוצקים על הסלט, מערבבים ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים את התנור לחום של 200 מעלות.
- מכינים את הטופו: מוציאים את הטופו משקיות האריזה ומסננים מהנוזל שבשקית. פורסים אותו בעדינות לפרוסות בעובי חצי ס״מ.
- מניחים בתבנית נייר אפייה ומשמנים אותו קלות. שמים על נייר האפייה את פרוסות הטופו ומתיזים עליו מעט שמן.
- אופים את הטופו בתנור 20-25 דקות להזהבה קלה.
- מרכיבים את הסלט: מסדרים את עלי החסה, עגבניות השרי והבצל הסגול בקערה גדולה. חותכים את הטופו המוכן לקוביות ומוסיפים לקערה.
- מערבבים היטב את מרכיבי הרוטב בצנצנת או קערה, יוצקים על הסלט, מערבבים ומגישים.
בשיתוף עם משק ויילר
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן