לביבות ירקות ב-10 דקות מכל מה שיש במקרר! גם חסכוני וגם טעים!
היום יוצאים למבצע ניקיון המקרר ומכינים מכל הירקות המסכנים והעייפים שמצאנו בו לביבות משגעות וזולות שמוכנות ב-10 דקות עבודה. זה הזמן להתעורר ולעשות מעשה!
היום יוצאים למבצע ניקיון המקרר ומכינים מכל הירקות המסכנים והעייפים שמצאנו בו לביבות משגעות וזולות שמוכנות ב-10 דקות עבודה. זה הזמן להתעורר ולעשות מעשה!
- נעמה פלד
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 213.2 קק״ל 852.6 קק״לפחמימות 94.2 גרם 376.6 גרםשומן 80.2 גרם 320.9 גרםנתרן 657.7 מ״ג 2630.6 מ״גחלבון 83.0 גרם 332.1 גרםסיבים תזונתיים 76.9 גרם 307.6 גרםשומן רווי 77.0 גרם 307.9 גרםכולסטרול 223.6 מ״ג 894.3 מ״גסידן 96.8 מ״ג 387.0 מ״גברזל 76.6 מ״ג 306.3 מ״גאשלגן 144.1 מ״ג 576.2 מ״גאבץ 76.5 מ״ג 305.8 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 10 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות213
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 213.2 קק״ל 852.6 קק״לפחמימות 94.2 גרם 376.6 גרםשומן 80.2 גרם 320.9 גרםנתרן 657.7 מ״ג 2630.6 מ״גחלבון 83.0 גרם 332.1 גרםסיבים תזונתיים 76.9 גרם 307.6 גרםשומן רווי 77.0 גרם 307.9 גרםכולסטרול 223.6 מ״ג 894.3 מ״גסידן 96.8 מ״ג 387.0 מ״גברזל 76.6 מ״ג 306.3 מ״גאשלגן 144.1 מ״ג 576.2 מ״גאבץ 76.5 מ״ג 305.8 מ״גסגור
התקופה המאתגרת הזו מזמנת לא רק קשיים גדולים אלא גם הזדמנויות. אתם בבית ומטפסים על הקירות? צאו למבצע סידור וניקיון המקרר. קחו את כל הירקות שמצאתם והכינו לכם ארוחה כייפית שכמה דקות עבודה.
במקרה שלי מצאתי קישואים עייפים, גזרים שנס ליחם ותפוח אדמה מיותם. אבל אם יש לכם בצל ירוק, סלק, שום, כרוב… הכל הולך. הלביבות האלה ינקו לכם את הראש, ימלאו לכם את הבטן ויתנו לכם תחושה שעשיתם מעשה. מה צריך יותר מזה בחיים?!
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 213 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
לביבות
טיגון
-
1 1/2 כוסות שמן סויהאו קנולה
אופן הכנה
- מגררים במעבד מזון או בעזרת פומפייה את הגזרים, הקישואים, הבצל, תפוח האדמה. סוחטים היטב מנוזלים.
- בקערה גדולה מערבבים את הירקות המגוררים עם הביצים, הקמח והתבלינים.
- מחממים שמן בגובה 1 ס”מ במחבת על כיריים.
- בעזרת כף יוצרים מהתערובת לביבות ומטגנים אותן בשמן.
- בא לכם לאפות? בעזרת ידיים רטובות עצבו לביבות על תבנית מצופה נייר אפיה, הברישו בשמן והכניסו לתנור מחומם ל-180 מעלות ל-20 דקות.
- מגישים מיד עם קטשופ, מיונז או טחינה.
אופן הכנה
- מגררים במעבד מזון או בעזרת פומפייה את הגזרים, הקישואים, הבצל, תפוח האדמה. סוחטים היטב מנוזלים.
- בקערה גדולה מערבבים את הירקות המגוררים עם הביצים, הקמח והתבלינים.
- מחממים שמן בגובה 1 ס”מ במחבת על כיריים.
- בעזרת כף יוצרים מהתערובת לביבות ומטגנים אותן בשמן.
- בא לכם לאפות? בעזרת ידיים רטובות עצבו לביבות על תבנית מצופה נייר אפיה, הברישו בשמן והכניסו לתנור מחומם ל-180 מעלות ל-20 דקות.
- מגישים מיד עם קטשופ, מיונז או טחינה.
הערות
- אפשר לשלב סלק ואז הלביבות יוצאות בגוון ורדרד.
- אם יש לכם "זנבות" של גבינות אפשר לגרר את הגבינות ולהעשיר את הלביבות.
- יוצאות בערך 20 לביבות.
- בא לכם לאפות? עצבו לביבות על תבנית מצופה נייר אפיה, הברישו בשמן ולתנור מחומם ל-180 מעלות ל-20 דקות.
הערות
- אפשר לשלב סלק ואז הלביבות יוצאות בגוון ורדרד.
- אם יש לכם "זנבות" של גבינות אפשר לגרר את הגבינות ולהעשיר את הלביבות.
- יוצאות בערך 20 לביבות.
- בא לכם לאפות? עצבו לביבות על תבנית מצופה נייר אפיה, הברישו בשמן ולתנור מחומם ל-180 מעלות ל-20 דקות.
בשיתוף עם סימנס
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות