-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 53.4 קק״ל 854.8 קק״לפחמימות 7.0 גרם 112.8 גרםשומן 2.2 גרם 34.5 גרםנתרן 109.5 מ״ג 1752.5 מ״גחלבון 1.2 גרם 18.5 גרםסיבים תזונתיים 1.0 גרם 16.3 גרםשומן רווי 0.3 גרם 4.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 13.7 מ״ג 219.2 מ״גברזל 0.2 מ״ג 3.5 מ״גאשלגן 111.8 מ״ג 1789.5 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 2.3 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 15 דק׳כולל 55 דק׳
-
קלוריות53
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 53.4 קק״ל 854.8 קק״לפחמימות 7.0 גרם 112.8 גרםשומן 2.2 גרם 34.5 גרםנתרן 109.5 מ״ג 1752.5 מ״גחלבון 1.2 גרם 18.5 גרםסיבים תזונתיים 1.0 גרם 16.3 גרםשומן רווי 0.3 גרם 4.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 13.7 מ״ג 219.2 מ״גברזל 0.2 מ״ג 3.5 מ״גאשלגן 111.8 מ״ג 1789.5 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 2.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 55 דק׳ | קלוריות 53 | כמות מנות 16 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 גזרים בינונייםקלופים
-
2 זוקיני ירוק בינונייםאו קישואים
-
3/4 כוס קמח לבןאו כל קמח אחר שאוהבים - קמח עדשים כתומות/חומוס/שיבולת שועל וכו'
-
3 כפות שמן זית
-
1/2 כפית מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור גרוסלא חובה
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-190 מעלות על תכנית צלייה באויר חם.
- יוצרים ספירלה מהגזרים והזוקיני בעזרת מעבד מזון עם להב מתאים או קולפן ג’וליינים או מגרדים על החלק העבה בפומפייה.
- מוסיפים קמח, מלח ופלפל שחור ומערבבים היטב היטב עד שהכל מצופה בקמח.
- מוסיפים שמן זית ומערבבים היטב עד שאין שאריות קמח.
- מניחים תלוליות מהירקות על תבנית תנור עם נייר אפייה, מומלץ לשמן אותו מעט עם תרסיס שמן, ואופים במשך 20 דקות מכל צד או עד הזהבה.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-190 מעלות על תכנית צלייה באויר חם.
- יוצרים ספירלה מהגזרים והזוקיני בעזרת מעבד מזון עם להב מתאים או קולפן ג’וליינים או מגרדים על החלק העבה בפומפייה.
- מוסיפים קמח, מלח ופלפל שחור ומערבבים היטב היטב עד שהכל מצופה בקמח.
- מוסיפים שמן זית ומערבבים היטב עד שאין שאריות קמח.
- מניחים תלוליות מהירקות על תבנית תנור עם נייר אפייה, מומלץ לשמן אותו מעט עם תרסיס שמן, ואופים במשך 20 דקות מכל צד או עד הזהבה.
בשיתוף עם סימנס
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (3)
מעולה
יש מצב להכין מראש?
כן, לחמם בתנור לפני ההגשה