מרק פטריות בלחם – יש מנה מנחמת מזו?
דניאל עמית מכינה מרק פטריות בלחם. מרק פטריות עשיר שמכינים ב-20 דקות בלבד. מגישים בתוך לחם שמשמש כקערית עם גבינת מוצרלה מגוררת
דניאל עמית מכינה מרק פטריות בלחם. מרק פטריות עשיר שמכינים ב-20 דקות בלבד. מגישים בתוך לחם שמשמש כקערית עם גבינת מוצרלה מגוררת
- דניאל עמית
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 341.7 קק״ל 1366.6 קק״לפחמימות 39.5 גרם 158.1 גרםשומן 14.0 גרם 55.9 גרםנתרן 718.6 מ״ג 2874.5 מ״גחלבון 16.6 גרם 66.2 גרםסיבים תזונתיים 1.4 גרם 5.5 גרםשומן רווי 8.3 גרם 33.1 גרםכולסטרול 36.7 מ״ג 146.9 מ״גסידן 266.7 מ״ג 1066.9 מ״גברזל 0.6 מ״ג 2.4 מ״גאשלגן 342.6 מ״ג 1370.2 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 5.2 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 15 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות342
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 341.7 קק״ל 1366.6 קק״לפחמימות 39.5 גרם 158.1 גרםשומן 14.0 גרם 55.9 גרםנתרן 718.6 מ״ג 2874.5 מ״גחלבון 16.6 גרם 66.2 גרםסיבים תזונתיים 1.4 גרם 5.5 גרםשומן רווי 8.3 גרם 33.1 גרםכולסטרול 36.7 מ״ג 146.9 מ״גסידן 266.7 מ״ג 1066.9 מ״גברזל 0.6 מ״ג 2.4 מ״גאשלגן 342.6 מ״ג 1370.2 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 5.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 342 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
25 גרם חמאה
-
1 בצל בינוניפרוס
-
1 סלסילה פטריות שמפיניוןפרוסות
-
1 סלסילה פטריות פורטובלופרוסות
-
3 כפות קמח לבן
-
3 כוסות חלב 3%
-
2 כוסות מים
-
1/4 כפית אגוז מוסקט
-
1/2 כפית מלח דק
הגשה
-
4 לחמים לבנים עגולים בינוניים
-
1/2 כוס גבינת מוצרלהמגוררת
אופן הכנה
- מכניסים את החמאה לסיר הסמארט ליד ומוסיפים את הבצל. מטגנים בתכנית טיגון באוויר חם.
- מוסיפים פטריות ומבשלים 5 דקות.
- מוסיפים קמח ומערבבים.
- מוסיפים חלב, מים, אגוז מוסקט ומלח. סוגרים את המכסה, מעבירים למצב סיר לחץ ומוודאים שכפתור ה-SEAL סגור ומפעילים למשך 3 דקות והמרק מוכן.
- מרוקנים את הלחם (מוציאים את כל ה”רך” של הלחם) ויוצרים מהלחם מעין קערה.
- מוזגים את המרק ללחם, מפזרים מעל את המוצרלה ומכניסים למכשיר הסמארט ליד במצב גריל למשך 10 דקות. מגישים חם.
אופן הכנה
- מכניסים את החמאה לסיר הסמארט ליד ומוסיפים את הבצל. מטגנים בתכנית טיגון באוויר חם.
- מוסיפים פטריות ומבשלים 5 דקות.
- מוסיפים קמח ומערבבים.
- מוסיפים חלב, מים, אגוז מוסקט ומלח. סוגרים את המכסה, מעבירים למצב סיר לחץ ומוודאים שכפתור ה-SEAL סגור ומפעילים למשך 3 דקות והמרק מוכן.
- מרוקנים את הלחם (מוציאים את כל ה”רך” של הלחם) ויוצרים מהלחם מעין קערה.
- מוזגים את המרק ללחם, מפזרים מעל את המוצרלה ומכניסים למכשיר הסמארט ליד במצב גריל למשך 10 דקות. מגישים חם.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן