-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 107.3 קק״ל 2146.3 קק״לפחמימות 17.7 גרם 354.8 גרםשומן 2.0 גרם 40.4 גרםנתרן 194.9 מ״ג 3897.7 מ״גחלבון 4.1 גרם 82.4 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 14.2 גרםשומן רווי 0.4 גרם 8.3 גרםכולסטרול 14.8 מ״ג 295.4 מ״גסידן 9.0 מ״ג 179.9 מ״גברזל 0.2 מ״ג 4.0 מ״גאשלגן 104.5 מ״ג 2090.1 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 3.7 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 10 דק׳כולל שעה ו-10 דק׳
-
קלוריות107
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 107.3 קק״ל 2146.3 קק״לפחמימות 17.7 גרם 354.8 גרםשומן 2.0 גרם 40.4 גרםנתרן 194.9 מ״ג 3897.7 מ״גחלבון 4.1 גרם 82.4 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 14.2 גרםשומן רווי 0.4 גרם 8.3 גרםכולסטרול 14.8 מ״ג 295.4 מ״גסידן 9.0 מ״ג 179.9 מ״גברזל 0.2 מ״ג 4.0 מ״גאשלגן 104.5 מ״ג 2090.1 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 3.7 מ״גסגור
בא לכם על ג’אנק פוד בלי הג’אנק? הנה פיתרון טעים, בריא ונטול רגשות אשמה לנאגטס טופו וכרובית וצ’יפס בלי טיפת אחת של שמן!
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל שעה ו-10 דק׳ | קלוריות 107 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
נאגטס
-
1חבילה או 300 גרם טופו
-
1/2 כרובית בינונית
-
1/2 כוס שיבולת שועל
-
2 כפות חמאת בוטנים חלקה
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/2 כפית שום גבישי
ציפוי
-
1 ביצה Lטרופה
-
300 גרם פירורי פנקו
צ'יפס
-
3 תפוחי אדמה בינוניים
אופן הכנה
- חותכים את תפוחי האדמה לרצועות בעובי שני סנטימטר, משרים את הצ’יפס בקערת מים קרים למשך 30 דק’.
- מכניסים את הרשת הייעודית לקומה 2 באובן, ובוחרים תוכנית “טיגון באוויר חם”.
- לוחצים על כפתור לבחירת 2 תבניות ומכוונים לחום של 200 מעלות וטיימר למשך 35 דקות.
- לחצו התחלה כדי להתחיל לחמם את התנור.
- נטחן בבלנדר, יחד את כל חומרי הנאגטס: הטופו, הכרובית, חמאת הבוטנים, שיבולת השועל והתבלינים לתערובת אחידה.
- אוספים בעזרת יד רטובה כמות של כדור פינג פונג ומעצבים לצורת נאגטס. חוזרים על הפעולה עד לסיום המאסה.
- מעבירים את הביצה הטרופה לקערית ואת פירורי הפאנקו לצלחת.
- טובלים כל נאגט בביצה ולאחר מכן בפאנקו.
- מסדרים את הנאגטס המצופים בתבנית האובן על נייר אפייה.
- מייבשים את הצ’יפס ומסדרים אותו על סלסלת הטיגון באוויר חם של האובן ומכניסים אותה פנימה.
- במקביל מכניסים את המגש עם הנאגטס למסילה בקומה 4 וסוגרים את התנור כדי להמשיך.
- בודקים את הצ’יפס לאחר 25 דקות ומנענעים מעט את התבנית. ייתכן שיהיה בכך צורך פעם נוספת לפני הסיום.
- בתום האפייה שני המגשים צריכים להיות מוכנים וקריספיים.
- מגישים עם רטבים שאוהבים כמו מיונז וקטשופ. בתיאבון!
לאתר המוצרים של NINJA היכנסו ל- > https://sarig.com/ninja
אופן הכנה
- חותכים את תפוחי האדמה לרצועות בעובי שני סנטימטר, משרים את הצ’יפס בקערת מים קרים למשך 30 דק’.
- מכניסים את הרשת הייעודית לקומה 2 באובן, ובוחרים תוכנית “טיגון באוויר חם”.
- לוחצים על כפתור לבחירת 2 תבניות ומכוונים לחום של 200 מעלות וטיימר למשך 35 דקות.
- לחצו התחלה כדי להתחיל לחמם את התנור.
- נטחן בבלנדר, יחד את כל חומרי הנאגטס: הטופו, הכרובית, חמאת הבוטנים, שיבולת השועל והתבלינים לתערובת אחידה.
- אוספים בעזרת יד רטובה כמות של כדור פינג פונג ומעצבים לצורת נאגטס. חוזרים על הפעולה עד לסיום המאסה.
- מעבירים את הביצה הטרופה לקערית ואת פירורי הפאנקו לצלחת.
- טובלים כל נאגט בביצה ולאחר מכן בפאנקו.
- מסדרים את הנאגטס המצופים בתבנית האובן על נייר אפייה.
- מייבשים את הצ’יפס ומסדרים אותו על סלסלת הטיגון באוויר חם של האובן ומכניסים אותה פנימה.
- במקביל מכניסים את המגש עם הנאגטס למסילה בקומה 4 וסוגרים את התנור כדי להמשיך.
- בודקים את הצ’יפס לאחר 25 דקות ומנענעים מעט את התבנית. ייתכן שיהיה בכך צורך פעם נוספת לפני הסיום.
- בתום האפייה שני המגשים צריכים להיות מוכנים וקריספיים.
- מגישים עם רטבים שאוהבים כמו מיונז וקטשופ. בתיאבון!
לאתר המוצרים של NINJA היכנסו ל- > https://sarig.com/ninja
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן