טיפ
מומלץ תמיד להשרות קינואה לפני הבישול – ההשריה מנטרלת את הטעם המריר שעשוי להיות לקינואה, וגם הופכת את הערכים התזונתיים לזמינים יותר
מתכון לקינואה אביבית שהוא פשוט שלמות בצלחת. סלט קינואה שכולל את כל הטוב שיש בדגנים מלאים, בירקות טריים ובגבינה שמקפיצה את הכל לגבהים. והכי חשוב – כמה שזה טעים, יאללה!
מרכיבים 12 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה ו-15 דק׳ | קלוריות 200 | כמות מנות 4 |
---|
מומלץ תמיד להשרות קינואה לפני הבישול – ההשריה מנטרלת את הטעם המריר שעשוי להיות לקינואה, וגם הופכת את הערכים התזונתיים לזמינים יותר
נראה טוב, מה אפשר לשים במקום גבינת פטה?
אפשר לשים כל גבינה קשה אחרת שאוהבים- בולגרית, קשקבל או לוותר לגמרי על הגבינה 🙂