נקניק שוקולד ואגוזי לוז משודרג כשר לפסח

זוכרים את נקניק השוקולד המיתולוגי שמכינים מקמח מצה, יין מתוק ושוקולד? נתנו לו טוויסט והכנו נקניק שוקולד עם ליקר תפוזים ואגוזי לוז קראנצ'יים עם טעם נוטלה
זוכרים את נקניק השוקולד המיתולוגי שמכינים מקמח מצה, יין מתוק ושוקולד? נתנו לו טוויסט והכנו נקניק שוקולד עם ליקר תפוזים ואגוזי לוז קראנצ'יים עם טעם נוטלה
  • מלי זיידמן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעתיים ו-40 דק׳
  • קלוריות
    1641
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1640.6 קק״ל 4921.7 קק״ל
    פחמימות 498.5 גרם 1495.4 גרם
    שומן 441.5 גרם 1324.6 גרם
    נתרן 407.0 מ״ג 1221.1 מ״ג
    חלבון 380.5 גרם 1141.6 גרם
    סיבים תזונתיים 378.9 גרם 1136.7 גרם
    שומן רווי 400.4 גרם 1201.2 גרם
    כולסטרול 374.5 מ״ג 1123.6 מ״ג
    סידן 494.8 מ״ג 1484.4 מ״ג
    ברזל 376.2 מ״ג 1128.7 מ״ג
    אשלגן 1150.5 מ״ג 3451.5 מ״ג
    אבץ 372.7 מ״ג 1118.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעתיים ו-40 דק׳
  • קלוריות
    1641
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1640.6 קק״ל 4921.7 קק״ל
    פחמימות 498.5 גרם 1495.4 גרם
    שומן 441.5 גרם 1324.6 גרם
    נתרן 407.0 מ״ג 1221.1 מ״ג
    חלבון 380.5 גרם 1141.6 גרם
    סיבים תזונתיים 378.9 גרם 1136.7 גרם
    שומן רווי 400.4 גרם 1201.2 גרם
    כולסטרול 374.5 מ״ג 1123.6 מ״ג
    סידן 494.8 מ״ג 1484.4 מ״ג
    ברזל 376.2 מ״ג 1128.7 מ״ג
    אשלגן 1150.5 מ״ג 3451.5 מ״ג
    אבץ 372.7 מ״ג 1118.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחים לפסח
מלי זיידמן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מעבירים את היין לקערה. מפוררים את המצות לפירורים (לא אבקה, אלא כמו פירורי פנקו) ומשרים אותן ביין.
    נקניק שוקולד 5
    מפוררים את המצות. צילום: נמרוד סונדרס

    נקניק שוקולד 6
    משרים אותן ביין. צילום: נמרוד סונדרס

  2. ממיסים בסיר את החלב, הקקאו, הסוכר, הקפה והשוקולד, שומרים על אש קטנה שלא ירתח.

    נקניק שוקולד 7
    ממיסים בסיר קטן. צילום: נמרוד סונדרס

  3. כשהתערובת מתאחדת, מסירים מהאש ומוסיפים מחמאה. מערבבים היטב עד לאיחוד ומוסיפים את ליקר התפוזים.
  4. סוחטים את המצות ומוסיפים לתערובת יחד עם אגוזי הלוז. מערבבים.
    נקניק שוקולד 8
    מוסיפים את המצות. צילום: נמרוד סונדרס

    נקניק שוקולד 9
    מוסיפים את אגוזי הלוז ומערבבים. צילום: נמרוד סונדרס

  5. מחלקים את התערובת ל-3 חלקים. מגלגלים כל חלק לנקניק מוארך, מצפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעתיים.

    נקניק שוקולד 4
    מגלגלים לנקניק. צילום: נמרוד סונדרס

  6. פורסים לפרוסות ומגישים על צלחת הגשה.
    נקניק שוקולד 2
    פורסים לפרוסות. צילום: נמרוד סונדרס
    נקניק שוקולד 3
    זוללים! צילום: נמרוד סונדרס

    נקניק שוקולד 7
    קינוח מתוק וכיפי לסיום הארוחה. צילום: נמרוד סונדרס


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
נקניק שוקולד ואגוזי לוז משודרג כשר לפסח

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות