-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 907.0 קק״ל 4535.1 קק״לפחמימות 11.2 גרם 56.2 גרםשומן 89.7 גרם 448.3 גרםנתרן 863.3 מ״ג 4316.5 מ״גחלבון 18.0 גרם 90.0 גרםסיבים תזונתיים 1.9 גרם 9.5 גרםשומן רווי 11.1 גרם 55.3 גרםכולסטרול 83.4 מ״ג 416.9 מ״גסידן 207.9 מ״ג 1039.3 מ״גברזל 1.6 מ״ג 8.0 מ״גאשלגן 558.7 מ״ג 2793.3 מ״גאבץ 1.8 מ״ג 9.2 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 20 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות907
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 907.0 קק״ל 4535.1 קק״לפחמימות 11.2 גרם 56.2 גרםשומן 89.7 גרם 448.3 גרםנתרן 863.3 מ״ג 4316.5 מ״גחלבון 18.0 גרם 90.0 גרםסיבים תזונתיים 1.9 גרם 9.5 גרםשומן רווי 11.1 גרם 55.3 גרםכולסטרול 83.4 מ״ג 416.9 מ״גסידן 207.9 מ״ג 1039.3 מ״גברזל 1.6 מ״ג 8.0 מ״גאשלגן 558.7 מ״ג 2793.3 מ״גאבץ 1.8 מ״ג 9.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 907 | כמות מנות 5 |
---|
מצרכים
מצרכים
סירות קישואים
-
5 קישואים בינוניים
מלית
-
250 גרם גבינה בולגרית
-
100 גרם גבינת קשקבל
-
1 חופן שמיר
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
ציפוי
-
1 ביצה L
-
1/3 כוס פירורי לחם
טיגון
-
2 כוסות שמן קנולה
אופן הכנה
- חוצים את הקישואים לאורכם. מפוררים את הגבינה הבולגרית ומגרדים גס את הקשקבל. טורפים את הביצה.
- מרוקנים את תוכנם של הקישואים בעזרת כפית. משאירים דופן של 1/2 ס”מ.
- מערבבים בקערה את רכיבי המלית. ממלאים את הקישואים ומהדקים. טובלים את הצד הממולא של כל קישוא בביצה, ואחר כך בפירורי הלחם.
- יוצקים למחבת את השמן בגובה 1/2 ס”מ ומחממים על להבה בינונית. מניחים את הממולאים, כשהחלק המצופה כלפי מטה, ומטגנים כ-2 דקות, עד שהציפוי זהוב ואטום.
- הופכים ומזהיבים כ-2 דקות מהצד השני. מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
אופן הכנה
- חוצים את הקישואים לאורכם. מפוררים את הגבינה הבולגרית ומגרדים גס את הקשקבל. טורפים את הביצה.
- מרוקנים את תוכנם של הקישואים בעזרת כפית. משאירים דופן של 1/2 ס”מ.
- מערבבים בקערה את רכיבי המלית. ממלאים את הקישואים ומהדקים. טובלים את הצד הממולא של כל קישוא בביצה, ואחר כך בפירורי הלחם.
- יוצקים למחבת את השמן בגובה 1/2 ס”מ ומחממים על להבה בינונית. מניחים את הממולאים, כשהחלק המצופה כלפי מטה, ומטגנים כ-2 דקות, עד שהציפוי זהוב ואטום.
- הופכים ומזהיבים כ-2 דקות מהצד השני. מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
את מה שמרוקנים מתוך הקישוא להוסיף לגבינות?
לא, לא צריך את מה שמרוקנים מהקישוא
מתכון קל וטעים מאודדדד
מתכון ממש קל וממש טעים, אבל, הרבה פעמים הבלילה יצאה לי מהקישוא כשהפכתי. יש פתרון?