סלט סלק ברוטב סויה ובלסמי עם גבינת עיזים או מוצרלה
סלט סלק שנאפה ארוכות בתנור, עם רוטב סויה, חומץ בלסמי וטימין שמגישים עם כדורי בייבי מוצרלה רעננים. סלט טעים, ארומטי ויפייפה
סלט סלק שנאפה ארוכות בתנור, עם רוטב סויה, חומץ בלסמי וטימין שמגישים עם כדורי בייבי מוצרלה רעננים. סלט טעים, ארומטי ויפייפה
- שי-לי ליפא
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 119.6 קק״ל 478.2 קק״לפחמימות 8.6 גרם 34.5 גרםשומן 7.8 גרם 31.1 גרםנתרן 510.7 מ״ג 2042.7 מ״גחלבון 2.2 גרם 8.9 גרםסיבים תזונתיים 3.0 גרם 12.1 גרםשומן רווי 1.1 גרם 4.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 22.0 מ״ג 87.8 מ״גברזל 1.1 מ״ג 4.2 מ״גאשלגן 372.9 מ״ג 1491.4 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 1.7 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 5 דק׳כולל שעה ו-20 דק׳
-
קלוריות120
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 119.6 קק״ל 478.2 קק״לפחמימות 8.6 גרם 34.5 גרםשומן 7.8 גרם 31.1 גרםנתרן 510.7 מ״ג 2042.7 מ״גחלבון 2.2 גרם 8.9 גרםסיבים תזונתיים 3.0 גרם 12.1 גרםשומן רווי 1.1 גרם 4.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 22.0 מ״ג 87.8 מ״גברזל 1.1 מ״ג 4.2 מ״גאשלגן 372.9 מ״ג 1491.4 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 1.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל שעה ו-20 דק׳ | קלוריות 120 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
6 סלקים בינוניים
-
3 כפות שמן זית
-
2 כפות רוטב סויה
-
1 כף חומץ בלסמי
-
1 גבעול טימין טרי
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
הגשה
-
1קופסה או 250 גרם גבינת עיזים
-
6 עלי בזיליקום
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-200 מעלות.
- חותכים את הסלקים לרבעים.
- מניחים את הסלקים בסיר (שיכול להיכנס לתנור), יוצקים מעל שמן זית, רוטב סויה וחומץ בלסמי, מניחים ענף תימין ומתבלים במלח ופלפל. מכסים את הסיר.
- אופים כשעה ורבע, עד שהסלקים רכים מאוד.
- מסדרים את הסלקים בצלחת הגשה. חותכים את גבינת העיזים או את המוצרלה מניחים על הסלקים.
- מפזרים עלי בזיליקום ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-200 מעלות.
- חותכים את הסלקים לרבעים.
- מניחים את הסלקים בסיר (שיכול להיכנס לתנור), יוצקים מעל שמן זית, רוטב סויה וחומץ בלסמי, מניחים ענף תימין ומתבלים במלח ופלפל. מכסים את הסיר.
- אופים כשעה ורבע, עד שהסלקים רכים מאוד.
- מסדרים את הסלקים בצלחת הגשה. חותכים את גבינת העיזים או את המוצרלה מניחים על הסלקים.
- מפזרים עלי בזיליקום ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן