רקע יטבתה

ספירלה משגעת: רולדת וניל ופטל מהממת וטעימה ברמות

רולדת וניל מעולה ואוורירית במילוי קרם וניל מתוק, ריבת פטל ופטל טרי - מוסיפה צבעים יפהפיים ומשמחים לשולחן הקינוחים שלכם!
רולדת וניל מעולה ואוורירית במילוי קרם וניל מתוק, ריבת פטל ופטל טרי - מוסיפה צבעים יפהפיים ומשמחים לשולחן הקינוחים שלכם!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    283
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 282.6 קק״ל 2260.5 קק״ל
    פחמימות 25.1 גרם 200.8 גרם
    שומן 17.3 גרם 138.1 גרם
    נתרן 198.2 מ״ג 1586.0 מ״ג
    חלבון 6.7 גרם 53.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 5.3 גרם
    שומן רווי 8.3 גרם 66.8 גרם
    כולסטרול 147.8 מ״ג 1182.4 מ״ג
    סידן 23.9 מ״ג 191.1 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 5.0 מ״ג
    אשלגן 67.0 מ״ג 536.1 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 4.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    283
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 282.6 קק״ל 2260.5 קק״ל
    פחמימות 25.1 גרם 200.8 גרם
    שומן 17.3 גרם 138.1 גרם
    נתרן 198.2 מ״ג 1586.0 מ״ג
    חלבון 6.7 גרם 53.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 5.3 גרם
    שומן רווי 8.3 גרם 66.8 גרם
    כולסטרול 147.8 מ״ג 1182.4 מ״ג
    סידן 23.9 מ״ג 191.1 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 5.0 מ״ג
    אשלגן 67.0 מ״ג 536.1 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 4.0 מ״ג
    סגור

תראו כמה קל לקחת רולדה נוסטלגית פשוטה ולהפוך אותה ברגע לעוגת רושם יפהפיה וטעימה! כל מה שצריך זה מתכון טוב לבסיס, קרם אוורירי בטעם וניל ופירות יער טריים שיוסיפו טעמים חמצמצים וצבעים מהממים.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

רולדה


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. מכינים את הבצק: מקציפים בקערת מיקסר עם וו גיטרה את הביצים והסוכר לתערובת בהירה ותפוחה. מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה, המלח ותמצית הווניל תוך כדי ערבול במהירות איטית, ולבסוף מוסיפים את השמן. מערבבים בעזרת מרית, בתנועות קיפול מהירות לבלילה אחידה. משטחים את הבלילה בתבנית ואופים כ-5 דקות. הופכים את הרולדה האפויה על משטח ומסירים את נייר האפייה.
  3. מכינים את הקצפת: מקציפים בקערת מיקסר עם וו בלון את השמנת, הסוכר והאינסטנט פודינג לקצפת יציבה.
  4. אחרי שהרולדה התקררה 5-10 דקות מורחים עליה שכבה של ריבה וקצפת. מיישרים עם פלטה או מרית ומסדרים מעל את הפטל לא צפוף מדי. מגלגלים בעדינות לרולדה הדוקה.
  5. מקשטים מעל בעוד קצפת ופטל. מגישים מיד או שומרים בקירור, עטוף היטב, עד ההגשה. מומלץ לקשט את הרולדה בסמוך להגשה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ספירלה משגעת: רולדת וניל ופטל מהממת וטעימה ברמות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות