קבלו אותה במחיאות כפיים – עוגת לימון ופירות אדומים

שרית נובק מכינה עוגת לימון ופירות אדומים יפהפייה וחגיגית בשתי שכבות. שילוב מושלם של חמצמצות לימונית, קצפת קלילה ומתוקה ועיטור של פירות אדומים
שרית נובק מכינה עוגת לימון ופירות אדומים יפהפייה וחגיגית בשתי שכבות. שילוב מושלם של חמצמצות לימונית, קצפת קלילה ומתוקה ועיטור של פירות אדומים
  • שרית נובק
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
    5610
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5610.1 קק״ל 5610.1 קק״ל
    פחמימות 864.9 גרם 864.9 גרם
    שומן 253.0 גרם 253.0 גרם
    נתרן 764.6 מ״ג 764.6 מ״ג
    חלבון 66.5 גרם 66.5 גרם
    סיבים תזונתיים 11.5 גרם 11.5 גרם
    שומן רווי 141.7 גרם 141.7 גרם
    כולסטרול 1386.4 מ״ג 1386.4 מ״ג
    סידן 607.1 מ״ג 607.1 מ״ג
    ברזל 8.0 מ״ג 8.0 מ״ג
    אשלגן 1083.8 מ״ג 1083.8 מ״ג
    אבץ 5.8 מ״ג 5.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
    5610
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5610.1 קק״ל 5610.1 קק״ל
    פחמימות 864.9 גרם 864.9 גרם
    שומן 253.0 גרם 253.0 גרם
    נתרן 764.6 מ״ג 764.6 מ״ג
    חלבון 66.5 גרם 66.5 גרם
    סיבים תזונתיים 11.5 גרם 11.5 גרם
    שומן רווי 141.7 גרם 141.7 גרם
    כולסטרול 1386.4 מ״ג 1386.4 מ״ג
    סידן 607.1 מ״ג 607.1 מ״ג
    ברזל 8.0 מ״ג 8.0 מ״ג
    אשלגן 1083.8 מ״ג 1083.8 מ״ג
    אבץ 5.8 מ״ג 5.8 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


עוגה

קרם לימון

מילוי ועיטור


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  2. מערבלים במיקסר חמאה וסוכר כ-3 דקות עד שמתקבלת תערובת תפוחה.
  3. מוסיפים ביצים, אחת אחת, ואז חלמונים. מערבלים לאיחוד.
  4. מוסיפים מיץ וגרידת לימון.
  5. מערבבים קמח ואבקת אפיה.
  6. מוסיפים 1/3 מכמות הקמח ומערבבים קלות.
  7. מוסיפים חצי מכמות החלב ומערבבים מעט.
  8. מוסיפים עוד 1/3 מקמח ולאחר מכן את שאר החלב, ולבסוף את הקמח שנותר. מערבבים בקצרה רק עד לאיחוד.
  9. מכניסים לתנור בשתי משומנות ואופים כ-30 דקות (לעוגה אחת גדולה זמן האפיה יתארך ב-5-10 דקות).
  10. מוציאים את העוגה מהתנור ומצננים לחלוטין.
  11. מכינים את הקרם: מקציפים שמנת עם אבקת סוכר לקצפת יציבה.
  12. מוסיפים גרידת לימון לקצפת ומערבבים בעדינות.
  13. מרכיבים את העוגה: מברישים שכבה דקיקה של ריבה מעל חלק אחד של העוגה.
  14. מורחים (או מזלפים תלוליות) מהקרם מעל, ומפזרים פירות.
  15. מניחים מעל את שכבת העוגה השניה וחוזרים על הפעולה - מברישים בריבה ושוב מורחים קרם ומפזרים פירות מלמעלה.

 

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קבלו אותה במחיאות כפיים – עוגת לימון ופירות אדומים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות