-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 866.7 קק״ל 6933.4 קק״לפחמימות 65.3 גרם 522.6 גרםשומן 62.5 גרם 499.7 גרםנתרן 92.1 מ״ג 736.5 מ״גחלבון 10.4 גרם 83.2 גרםסיבים תזונתיים 3.2 גרם 25.5 גרםשומן רווי 36.9 גרם 294.9 גרםכולסטרול 27.9 מ״ג 223.2 מ״גסידן 168.8 מ״ג 1350.6 מ״גברזל 3.8 מ״ג 30.3 מ״גאשלגן 454.1 מ״ג 3633.0 מ״גאבץ 2.6 מ״ג 20.5 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 35 דק׳כולל שעתיים
-
קלוריות867
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 866.7 קק״ל 6933.4 קק״לפחמימות 65.3 גרם 522.6 גרםשומן 62.5 גרם 499.7 גרםנתרן 92.1 מ״ג 736.5 מ״גחלבון 10.4 גרם 83.2 גרםסיבים תזונתיים 3.2 גרם 25.5 גרםשומן רווי 36.9 גרם 294.9 גרםכולסטרול 27.9 מ״ג 223.2 מ״גסידן 168.8 מ״ג 1350.6 מ״גברזל 3.8 מ״ג 30.3 מ״גאשלגן 454.1 מ״ג 3633.0 מ״גאבץ 2.6 מ״ג 20.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 35 דק׳ | זמן כולל שעתיים | קלוריות 867 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
קלתית
-
5 חבילות קליק שחור לבן
-
50 גרם חמאהמומסת
מלית שוקולד
-
100 גרם שוקולד חלבורד הגליל
-
150 גרם שוקולד מרירורד הגליל
-
200 מ"ל שמנת להקצפה יטבתה 38%
-
1 כף דבשאו סילאן
קצפת שוקולד
-
100 גרם שוקולד חלבורד הגליל
-
50 גרם שוקולד מרירורד הגליל
-
350 מ"ל שמנת להקצפה יטבתה 38%
קישוט
-
1 חבילה קליק שחור לבן
אופן הכנה
- מכינים את הקלתית: טוחנים את הקליקים במעבד מזון. מוסיפים את החמאה המומסת ומעבדים עוד קצת.
- משטחים את התערובת על תבנית פאי או על תבנית עם נייר אפיה ועליה רינג ומקפיאים להתייצבות.
- מכינים את מילוי השוקולד: ממיסים יחד בבן מארי (או בסיר בזהירות) את השוקולדים, השמנת המתוקה והדבש עד שמתקבלת תערובת חלקה.
- יוצקים את התערובת על הקלתית הקפואה ומקררים לפחות 4 שעות להתייצבות.
- מכינים את קצפת השוקולד: ממיסים את השוקולדים יחד עם 150 מ”ל שמנת מתוקה (אפשר במיקרו בפולסים). מניחים לשעה לפחות במקרר להצטננות.
- מקציפים את תערובת השוקולד יחד עם יתר השמנת המתוקה (200מ”ל) עד שמתקבלת קצפת שוקולדית יציבה יחסית.
- יוצקים את קצפת השוקולד על מלית השוקולד שהתייצבה ומורחים בצורה יפה ואחידה על הפאי, עדיף עם פלטה.
- מקשטים בחצאי קליקים.
אופן הכנה
- מכינים את הקלתית: טוחנים את הקליקים במעבד מזון. מוסיפים את החמאה המומסת ומעבדים עוד קצת.
- משטחים את התערובת על תבנית פאי או על תבנית עם נייר אפיה ועליה רינג ומקפיאים להתייצבות.
- מכינים את מילוי השוקולד: ממיסים יחד בבן מארי (או בסיר בזהירות) את השוקולדים, השמנת המתוקה והדבש עד שמתקבלת תערובת חלקה.
- יוצקים את התערובת על הקלתית הקפואה ומקררים לפחות 4 שעות להתייצבות.
- מכינים את קצפת השוקולד: ממיסים את השוקולדים יחד עם 150 מ”ל שמנת מתוקה (אפשר במיקרו בפולסים). מניחים לשעה לפחות במקרר להצטננות.
- מקציפים את תערובת השוקולד יחד עם יתר השמנת המתוקה (200מ”ל) עד שמתקבלת קצפת שוקולדית יציבה יחסית.
- יוצקים את קצפת השוקולד על מלית השוקולד שהתייצבה ומורחים בצורה יפה ואחידה על הפאי, עדיף עם פלטה.
- מקשטים בחצאי קליקים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן