פוקאצ’ה לארוחת בוקר הכי מפנקת שיש!
מאפה שמכיל את כל מה שצריך כדי לפתוח את הבוקר כמו שצריך - פוקאצ'ה לארוחת בוקר מפנקת וטעימה עם ביצים, גבינת מוצרלה ועגבניות שרי
מאפה שמכיל את כל מה שצריך כדי לפתוח את הבוקר כמו שצריך - פוקאצ'ה לארוחת בוקר מפנקת וטעימה עם ביצים, גבינת מוצרלה ועגבניות שרי
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1790.5 קק״ל 1790.5 קק״לפחמימות 206.8 גרם 206.8 גרםשומן 67.6 גרם 67.6 גרםנתרן 4616.6 מ״ג 4616.6 מ״גחלבון 89.5 גרם 89.5 גרםסיבים תזונתיים 11.3 גרם 11.3 גרםשומן רווי 23.2 גרם 23.2 גרםכולסטרול 1240.6 מ״ג 1240.6 מ״גסידן 800.4 מ״ג 800.4 מ״גברזל 7.3 מ״ג 7.3 מ״גאשלגן 1448.1 מ״ג 1448.1 מ״גאבץ 7.7 מ״ג 7.7 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה ו-15 דק׳
-
קלוריות1791
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1790.5 קק״ל 1790.5 קק״לפחמימות 206.8 גרם 206.8 גרםשומן 67.6 גרם 67.6 גרםנתרן 4616.6 מ״ג 4616.6 מ״גחלבון 89.5 גרם 89.5 גרםסיבים תזונתיים 11.3 גרם 11.3 גרםשומן רווי 23.2 גרם 23.2 גרםכולסטרול 1240.6 מ״ג 1240.6 מ״גסידן 800.4 מ״ג 800.4 מ״גברזל 7.3 מ״ג 7.3 מ״גאשלגן 1448.1 מ״ג 1448.1 מ״גאבץ 7.7 מ״ג 7.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 15 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה ו-15 דק׳ | קלוריות 1791 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
-
230 גרם קמח לבן
-
1 כפית גדושה שמרים יבשים
-
1 כף סוכר לבן
-
180 מ"ל מים פושרים
-
1 כף שמן קנולה
-
1 כפית מלח דק
תוספות
-
4 ביצים L
-
250 גרם עגבניות שרי
-
1/2 בצל סגול גדולפרוס לחצאי טבעות
-
100 גרם גבינת מוצרלהמגוררת
-
קורט פלפל שחור גרוס
-
קורט מלח גס
-
קורט שבבי צ’ילי יבשלפי הטעם
אופן הכנה
- מכניסים את כל מרכיבי הבצק, למעט המלח לתוך קערת המיקסר עם וו לישה.
- מפעילים את האינדוקציה לחום של 30 מעלות ומערבלים במהירות בינונית במשך 6 דקות לאיחוד החומרים וקבלת בצק רך ואלסטי.
- מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש במשך 2 דקות נוספות.
- מעבירים את הבצק לקערה משומנת, עוטפים בניילון נצמד ומתפיחים במקום חמים במשך 25 דקות.
- מחממים תנור לחום של 220 מעלות.
- מקמחים קלות את משטח העבודה, מרדדים את הבצק לעובי של 1/2 ס”מ ומכניסים לתוך תבנית מלבנית בינונית מרופדת בנייר אפייה.
- שוברים את הביצים בארבעה מקומות שונים על פני הפוקאצ’ה, מטביעים בין לבין את עגבניות השרי, מפזרים את הבצל והגבינה ומתבלים במלח הגס, הפלפל, שבבי הצ’ילי (לא חובה) ושמן הזית.
- אופים במשך 13-14 דקות עד שהפוקאצ’ה משחימה והביצים מוכנות.
- מוציאים את הפוקאצ’ה מהתנור, בוזקים מעט שמן זית, מפזרים את עלי הבזיליקום ומגישים.
אופן הכנה
- מכניסים את כל מרכיבי הבצק, למעט המלח לתוך קערת המיקסר עם וו לישה.
- מפעילים את האינדוקציה לחום של 30 מעלות ומערבלים במהירות בינונית במשך 6 דקות לאיחוד החומרים וקבלת בצק רך ואלסטי.
- מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש במשך 2 דקות נוספות.
- מעבירים את הבצק לקערה משומנת, עוטפים בניילון נצמד ומתפיחים במקום חמים במשך 25 דקות.
- מחממים תנור לחום של 220 מעלות.
- מקמחים קלות את משטח העבודה, מרדדים את הבצק לעובי של 1/2 ס”מ ומכניסים לתוך תבנית מלבנית בינונית מרופדת בנייר אפייה.
- שוברים את הביצים בארבעה מקומות שונים על פני הפוקאצ’ה, מטביעים בין לבין את עגבניות השרי, מפזרים את הבצל והגבינה ומתבלים במלח הגס, הפלפל, שבבי הצ’ילי (לא חובה) ושמן הזית.
- אופים במשך 13-14 דקות עד שהפוקאצ’ה משחימה והביצים מוכנות.
- מוציאים את הפוקאצ’ה מהתנור, בוזקים מעט שמן זית, מפזרים את עלי הבזיליקום ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן