באנר זיפלוק דסקטופ

פלפלים חריפים במיקרוגל

שקית אחת, 5 דקות עבודה, ויש לכם פלפלים קלויים במיקרוגל! רק לקלף לשים בשקית זיפלוק, להפעיל מיקרוגל לעשר דקות ובום! פלפלים קלוייים מושלמים
שקית אחת, 5 דקות עבודה, ויש לכם פלפלים קלויים במיקרוגל! רק לקלף לשים בשקית זיפלוק, להפעיל מיקרוגל לעשר דקות ובום! פלפלים קלוייים מושלמים
  • אביה מלכא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    53
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 53.0 קק״ל 529.7 קק״ל
    פחמימות 5.4 גרם 54.1 גרם
    שומן 2.0 גרם 20.1 גרם
    נתרן 82.7 מ״ג 827.3 מ״ג
    חלבון 1.7 גרם 17.4 גרם
    סיבים תזונתיים 2.8 גרם 28.2 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 1.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 16.6 מ״ג 166.0 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 5.0 מ״ג
    אשלגן 290.5 מ״ג 2905.0 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    53
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 53.0 קק״ל 529.7 קק״ל
    פחמימות 5.4 גרם 54.1 גרם
    שומן 2.0 גרם 20.1 גרם
    נתרן 82.7 מ״ג 827.3 מ״ג
    חלבון 1.7 גרם 17.4 גרם
    סיבים תזונתיים 2.8 גרם 28.2 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 1.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 16.6 מ״ג 166.0 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 5.0 מ״ג
    אשלגן 290.5 מ״ג 2905.0 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור

פלפלים חריפים שמכינים במיקרוגל בתוך שקית זיפלוק… 10 דקות ויש לכם פלפלים קלויים!

לא תאמינו כמה זה קל להכנה!

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מנות ראשונות
אביה מלכא
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. בעזרת קולפן מקלפים את קליפת הפלפלים ומסירים את הראש של כל פלפל.
  2. מכניסים את הפלפלים הקלופים לתוך שקית זיפלוק שמיועדת לחימום במיקרוגל, סוגרים מעט את השקית ומשאירים פתח של 3 ס”מ לפחות.
  3. מכניסים את שקית הזיפלוק עם הפלפלים ל 10 דקות במיקרוגל (שימו לב, להפעיל את המיקרוגל בפולסים, כל דקה וחצי בערך לפתוח את המיקרוגל).
  4. אחרי 10 דקות מוציאים את הפלפלים מהמיקרוגל, משחרריםם את האוויר מהשקית וסוגרים אותה. מכסים את השקית במגבת עד שהפלפלים מתקררים לחלוטין, ומעבירים לצלחת הגשה\ לקופסה (ניתן לפרוס את הפלפלים לרצועות).
  5. חותכים את השום לפרוסות ומוסיפים לפלפלים,מתבלים במלח ומכסים את הפלפלים בשמן.
  6. מערבבים ושומרים בקופסה סגורה.

    פלפלים חריפים במיקרוגל
    פלפלים חריפים במיקרוגל. צילום: אביה מלכא

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות