פלפלים חריפים במיקרוגל
שקית אחת, 5 דקות עבודה, ויש לכם פלפלים קלויים במיקרוגל! רק לקלף לשים בשקית זיפלוק, להפעיל מיקרוגל לעשר דקות ובום! פלפלים קלוייים מושלמים
שקית אחת, 5 דקות עבודה, ויש לכם פלפלים קלויים במיקרוגל! רק לקלף לשים בשקית זיפלוק, להפעיל מיקרוגל לעשר דקות ובום! פלפלים קלוייים מושלמים
- אביה מלכא
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 53.0 קק״ל 529.7 קק״לפחמימות 5.4 גרם 54.1 גרםשומן 2.0 גרם 20.1 גרםנתרן 82.7 מ״ג 827.3 מ״גחלבון 1.7 גרם 17.4 גרםסיבים תזונתיים 2.8 גרם 28.2 גרםשומן רווי 0.1 גרם 1.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 16.6 מ״ג 166.0 מ״גברזל 0.5 מ״ג 5.0 מ״גאשלגן 290.5 מ״ג 2905.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 5 דק׳כולל 15 דק׳
-
קלוריות53
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 53.0 קק״ל 529.7 קק״לפחמימות 5.4 גרם 54.1 גרםשומן 2.0 גרם 20.1 גרםנתרן 82.7 מ״ג 827.3 מ״גחלבון 1.7 גרם 17.4 גרםסיבים תזונתיים 2.8 גרם 28.2 גרםשומן רווי 0.1 גרם 1.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 16.6 מ״ג 166.0 מ״גברזל 0.5 מ״ג 5.0 מ״גאשלגן 290.5 מ״ג 2905.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
פלפלים חריפים שמכינים במיקרוגל בתוך שקית זיפלוק… 10 דקות ויש לכם פלפלים קלויים!
לא תאמינו כמה זה קל להכנה!
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 53 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 שקית זיפלוק גדולה
-
10 פלפלים ירוקים בינונייםחריפים
-
2 שיני שום
-
2 כפות שמן קנולהלפי הצורך
-
1 קורט מלח דקלפי הטעם
אופן הכנה
- בעזרת קולפן מקלפים את קליפת הפלפלים ומסירים את הראש של כל פלפל.
- מכניסים את הפלפלים הקלופים לתוך שקית זיפלוק שמיועדת לחימום במיקרוגל, סוגרים מעט את השקית ומשאירים פתח של 3 ס”מ לפחות.
- מכניסים את שקית הזיפלוק עם הפלפלים ל 10 דקות במיקרוגל (שימו לב, להפעיל את המיקרוגל בפולסים, כל דקה וחצי בערך לפתוח את המיקרוגל).
- אחרי 10 דקות מוציאים את הפלפלים מהמיקרוגל, משחרריםם את האוויר מהשקית וסוגרים אותה. מכסים את השקית במגבת עד שהפלפלים מתקררים לחלוטין, ומעבירים לצלחת הגשה\ לקופסה (ניתן לפרוס את הפלפלים לרצועות).
- חותכים את השום לפרוסות ומוסיפים לפלפלים,מתבלים במלח ומכסים את הפלפלים בשמן.
- מערבבים ושומרים בקופסה סגורה.
אופן הכנה
- בעזרת קולפן מקלפים את קליפת הפלפלים ומסירים את הראש של כל פלפל.
- מכניסים את הפלפלים הקלופים לתוך שקית זיפלוק שמיועדת לחימום במיקרוגל, סוגרים מעט את השקית ומשאירים פתח של 3 ס”מ לפחות.
- מכניסים את שקית הזיפלוק עם הפלפלים ל 10 דקות במיקרוגל (שימו לב, להפעיל את המיקרוגל בפולסים, כל דקה וחצי בערך לפתוח את המיקרוגל).
- אחרי 10 דקות מוציאים את הפלפלים מהמיקרוגל, משחרריםם את האוויר מהשקית וסוגרים אותה. מכסים את השקית במגבת עד שהפלפלים מתקררים לחלוטין, ומעבירים לצלחת הגשה\ לקופסה (ניתן לפרוס את הפלפלים לרצועות).
- חותכים את השום לפרוסות ומוסיפים לפלפלים,מתבלים במלח ומכסים את הפלפלים בשמן.
- מערבבים ושומרים בקופסה סגורה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן