פריטטה קפרזה עם עגבניות ומוצרלה

שי-לי ליפא משדרגת את החביתה ומכינה פריטטה קפרזה עם עגבניות וגבינת מוצרלה בניחוח איטלקי. סלט קטן ליד ויש לכם ארוחת ערב קלילה ומהירה
שי-לי ליפא משדרגת את החביתה ומכינה פריטטה קפרזה עם עגבניות וגבינת מוצרלה בניחוח איטלקי. סלט קטן ליד ויש לכם ארוחת ערב קלילה ומהירה
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    191
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 191.2 קק״ל 764.9 קק״ל
    פחמימות 6.2 גרם 24.9 גרם
    שומן 11.6 גרם 46.4 גרם
    נתרן 686.7 מ״ג 2746.9 מ״ג
    חלבון 15.2 גרם 60.9 גרם
    סיבים תזונתיים 1.6 גרם 6.3 גרם
    שומן רווי 3.2 גרם 12.6 גרם
    כולסטרול 443.1 מ״ג 1772.4 מ״ג
    סידן 67.6 מ״ג 270.5 מ״ג
    ברזל 1.7 מ״ג 6.7 מ״ג
    אשלגן 441.7 מ״ג 1766.9 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 4.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    191
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 191.2 קק״ל 764.9 קק״ל
    פחמימות 6.2 גרם 24.9 גרם
    שומן 11.6 גרם 46.4 גרם
    נתרן 686.7 מ״ג 2746.9 מ״ג
    חלבון 15.2 גרם 60.9 גרם
    סיבים תזונתיים 1.6 גרם 6.3 גרם
    שומן רווי 3.2 גרם 12.6 גרם
    כולסטרול 443.1 מ״ג 1772.4 מ״ג
    סידן 67.6 מ״ג 270.5 מ״ג
    ברזל 1.7 מ״ג 6.7 מ״ג
    אשלגן 441.7 מ״ג 1766.9 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 4.3 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
ארוחות
שי-לי ליפא
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. קולפים וקוצצים דק את שיני השום. אפשר לכתוש את השום באמצעות כותש השום המושלם הזה.
  3. חותכים את עלי הבזיליקום לרצועות דקות.
  4. פורסים את העגבניות ואת המוצרלה לפרוסות בעובי 1/2 ס”מ.
  5. טורפים ביצים בקערה גדולה. מוסיפים שום ועלי בזיליקום, מתבלים במלח ופלפל שחור ומערבבים.
  6. מחממים מחבת בינונית על להבה בינונית. משמנים בתרסיס שמן, יוצקים את תערובת הביצים, מניחים מעל פרוסות עגבנייה ומוצרלה. מבשלים כ-3 דקות עד ששולי הפריטטה מתחילים להתייצב.
  7. מעבירים את המחבת לתנור ואופים בתנור החם כ-15 דקות עד שהפריטטה זהובה קלות.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פריטטה קפרזה עם עגבניות ומוצרלה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות