קישואים ממולאים (צמחוניים) ברוטב רימונים

יותר ויותר ישראלים בוחרים לוותר על בשר, ואין שום סיבה שלא ייהנו ממנות מיוחדות ומושקעות שהוכנו למענם באהבה. מנה מרשימה לאירוח שכל האורחים יאהבו – קישואים ממולאים נהדרים ברוטב חמוץ מתוק של רימונים.
יותר ויותר ישראלים בוחרים לוותר על בשר, ואין שום סיבה שלא ייהנו ממנות מיוחדות ומושקעות שהוכנו למענם באהבה. מנה מרשימה לאירוח שכל האורחים יאהבו – קישואים ממולאים נהדרים ברוטב חמוץ מתוק של רימונים.
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    24
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    242
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 242.2 קק״ל 1937.6 קק״ל
    פחמימות 36.0 גרם 287.7 גרם
    שומן 21.1 גרם 168.7 גרם
    נתרן 799.5 מ״ג 6396.3 מ״ג
    חלבון 11.2 גרם 89.7 גרם
    סיבים תזונתיים 10.7 גרם 85.5 גרם
    שומן רווי 9.8 גרם 78.7 גרם
    כולסטרול 8.4 מ״ג 67.4 מ״ג
    סידן 50.0 מ״ג 399.8 מ״ג
    ברזל 10.3 מ״ג 82.7 מ״ג
    אשלגן 367.5 מ״ג 2939.7 מ״ג
    אבץ 9.0 מ״ג 72.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    24
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    242
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 242.2 קק״ל 1937.6 קק״ל
    פחמימות 36.0 גרם 287.7 גרם
    שומן 21.1 גרם 168.7 גרם
    נתרן 799.5 מ״ג 6396.3 מ״ג
    חלבון 11.2 גרם 89.7 גרם
    סיבים תזונתיים 10.7 גרם 85.5 גרם
    שומן רווי 9.8 גרם 78.7 גרם
    כולסטרול 8.4 מ״ג 67.4 מ״ג
    סידן 50.0 מ״ג 399.8 מ״ג
    ברזל 10.3 מ״ג 82.7 מ״ג
    אשלגן 367.5 מ״ג 2939.7 מ״ג
    אבץ 9.0 מ״ג 72.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
תבשילים
ישראל אהרוני
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

מילוי


אופן הכנה

  1. מכינים את המילוי: קוצצים דק את השמיר, הנענע, הפטרוזיליה והבצל.
  2. קוצצים גס את המשמשים המיובשים.
  3. כותשים את שיני השום.
  4. מערבבים בקערה גדולה את כל מצרכי המילוי.
  5. ממלאים את הקישואים: בעזרת כפית פריזאית, מרוקנים את הקישואים מהתוכן שלהם.
  6. ממלאים כל קישוא בתערובת המילוי, לא דוחסים יותר מדי. מניחים בתבנית שמתאימה לתנור.
  7. מכינים את הרוטב: קוצצים דק את הג’ינג’ר.
  8. מערבבים בקערה את כל מצרכי הרוטב ויוצקים לתבנית עד גובה 3/4 של הקישואים הממולאים.
  9. מחממים תנור ל-180 מעלות ומכסים את התבנית בנייר כסף.
  10. אופים את הממולאים בתנור החם 45 דקות.
  11. מפזרים מעט גרגירי רימון ומגישים את המנה.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קישואים ממולאים (צמחוניים) ברוטב רימונים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות