סנו רקע

קלאסיקה שתמיד אוהבים: רולדה במילוי קצפת ופירות טריים

רולדה מהפנטת ואוורירית במילוי קצפת וניל מתוקה ופירות טריים, מושלמת לאירוח כיפי וקליל או לשדרוג זמן הקפה בבוקר!
רולדה מהפנטת ואוורירית במילוי קצפת וניל מתוקה ופירות טריים, מושלמת לאירוח כיפי וקליל או לשדרוג זמן הקפה בבוקר!
  • ניצן סוסיד
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-38 דק׳
  • קלוריות
    434
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 434.3 קק״ל 3474.4 קק״ל
    פחמימות 30.0 גרם 239.7 גרם
    שומן 29.7 גרם 237.3 גרם
    נתרן 24.2 מ״ג 193.9 מ״ג
    חלבון 7.0 גרם 55.7 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 8.5 גרם
    שומן רווי 16.4 גרם 131.3 גרם
    כולסטרול 227.9 מ״ג 1823.6 מ״ג
    סידן 36.6 מ״ג 293.2 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 6.5 מ״ג
    אשלגן 120.9 מ״ג 967.1 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 11.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-38 דק׳
  • קלוריות
    434
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 434.3 קק״ל 3474.4 קק״ל
    פחמימות 30.0 גרם 239.7 גרם
    שומן 29.7 גרם 237.3 גרם
    נתרן 24.2 מ״ג 193.9 מ״ג
    חלבון 7.0 גרם 55.7 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 8.5 גרם
    שומן רווי 16.4 גרם 131.3 גרם
    כולסטרול 227.9 מ״ג 1823.6 מ״ג
    סידן 36.6 מ״ג 293.2 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 6.5 מ״ג
    אשלגן 120.9 מ״ג 967.1 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 11.0 מ״ג
    סגור

מי לא אוהב עוגות רולדה של סבתות? במתכון הזה רולדה קלאסית מקבלת מראה מקסים במיוחד ועיטור של פירות יער שהחמיצות שלהם הכי מחמיאה לקרם עשיר ומתוק בטעם וניל. נסו את העוגה הזו ותראו שתגישו אותה בכל אירוח!

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
6 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

רולדה

הגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את הרולדה: מקציפים בקערת מיקסר עם וו בלון את החלמונים, רבע כוס מהסוכר ותמצית הווניל לתערובת בהידסרה ותפוחה.
  2. מקציפים בקערת מיקסר נקייה את החלבונים ומוסיפים בהדרגה את יתר הסוכר עד לקבלת מרנג יציב וגמיש.
  3. מקפלים את החלמונים המוקצפים לתוך החלבונים המוקצפים עד לקבלת בלילה אחידה.
  4. מנפים לתוך התערובת את הקמח ומקפלים היטב בעזרת מרית.
  5. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  6. מניחים בתבנית שטוחה נייר אפייה טבעי סנו סושי, מעליו יוצקים את הבלילה ומשטחים בעזרת פלטה או מרית.
  7. אופים כ-8 דקות  ומצננים היטב.
  8. מכינים את הקצפת: מקציפים בקערת מיקסר עם וו בלון את השמנת, האינסטנט פודינג וניל ואבקת הסוכר לקצפת יציבה.
  9. מחלצים את הרולדה האפויה - פורסים נייר אפייה טבעי סנו סושי חדש על משטח העבודה, הופכים עליו את הרולדה האפויה ומקלפים את נייר האפייה.
  10. מורחים על הרולדה את הקצפת, מסדרים את הפירות מעל ומגלגלים. נעזרים בנייר האפייה לגילגול והידוק של הרולדה. ניתן לזלף עוד קצפת מעל הרולדה ולפזר עוד פירות. מקררים לפני ההגשה.
רולדת פירות3
רולדה עם קצפת ופירות. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נעמה רן
tip

טיפ סנו סושי

השתמשו בנייר אפייה טבעי סנו סושי להסרה קלה ומהירה של הנייר מהרולדה ולגלגול והידוק אפקטיביים ליצירת רולדה מדוגמת!

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קלאסיקה שתמיד אוהבים: רולדה במילוי קצפת ופירות טריים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (5)

Avatar

    Avatar
    אורנית בן

    מה עושים עם שאר החלבונים??

      Avatar
      מערכת Foody

      הי, זו כמות ל-2 רולדות.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות