קליינטה! צ’ילי קון קרנה עם בשר אסאדו בטורטייה על המנגל
טורטיות פריכות וצרובות על המנגל ממולאות בצ'ילי קון קרנה מבשר אסאדו - פיצוץ של טעמים פיקנטיים בפה ליום העצמאות ולא רק!
טורטיות פריכות וצרובות על המנגל ממולאות בצ'ילי קון קרנה מבשר אסאדו - פיצוץ של טעמים פיקנטיים בפה ליום העצמאות ולא רק!
- קובי אדרי
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 288.0 קק״ל 4608.0 קק״לפחמימות 40.0 גרם 640.7 גרםשומן 8.4 גרם 133.7 גרםנתרן 859.4 מ״ג 13750.5 מ״גחלבון 16.6 גרם 265.3 גרםסיבים תזונתיים 9.6 גרם 154.1 גרםשומן רווי 2.0 גרם 32.4 גרםכולסטרול 33.3 מ״ג 533.0 מ״גסידן 224.0 מ״ג 3584.2 מ״גברזל 4.0 מ״ג 64.3 מ״גאשלגן 1180.0 מ״ג 18879.8 מ״גאבץ 1.2 מ״ג 19.7 מ״גסגור
-
מרכיבים21
-
הכנה 25 דק׳כולל 5 שעות
-
קלוריות288
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 288.0 קק״ל 4608.0 קק״לפחמימות 40.0 גרם 640.7 גרםשומן 8.4 גרם 133.7 גרםנתרן 859.4 מ״ג 13750.5 מ״גחלבון 16.6 גרם 265.3 גרםסיבים תזונתיים 9.6 גרם 154.1 גרםשומן רווי 2.0 גרם 32.4 גרםכולסטרול 33.3 מ״ג 533.0 מ״גסידן 224.0 מ״ג 3584.2 מ״גברזל 4.0 מ״ג 64.3 מ״גאשלגן 1180.0 מ״ג 18879.8 מ״גאבץ 1.2 מ״ג 19.7 מ״גסגור
צי’לי קון קרנה, הנזיד המקסיקני החריף והמוכר, בגרסה הכוללת בשר אסאדו רך בתוך טורטייה שניתן לצרוב על המנגל. מתכון מצוין ליום העצמאות, שיגוון לכם את שולחן החג ויספק את כל הנוכחים, בוודאות. יהיה אש!
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 21 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 5 שעות | קלוריות 288 | כמות מנות 16 |
---|
מצרכים
מצרכים
צ'ילי קון קרנה
-
1 ק"ג אסאדוללא עצם
-
1 כוס מים
-
1 כפית פלפל אנגלי
-
1 כף גדושה ממרח צ’יפוטלהמזרח מערב
-
2 כפות גדושות פלפל צ’יפוטלה ברוטב עגבניותמזרח מערב
-
2 כפות ממרח שעועית שחורהמזרח מערב
-
2 גזרים גדולים
-
1 פלפל אדום גדולקצוץ
-
1 פלפל צ’ילי אדום גדולקצוץ
-
1 בצל גדול
-
2 גבעולי סלריקצוצים
-
2 כוסות שעועית אדומהמושרית ומבושלת
-
1 קופסה עגבניות מרוסקות
-
1 כף פפריקה מתוקה
-
1 כף כמון טחון
-
1 כף אבקת קקאו
-
1 כף מלח דק
-
1 כפית פלפל שחור טחון
-
1 בקבוק בירה בהירה
-
16 יחידות טורטיות בינוניותמזרח מערב
-
חופן כוסברה
אופן הכנה
- מתחילים מבישול בשר האסאדו: שמים את הבשר בסיר לחץ וממלאים במים עד קו הבשר, מוסיפים פלפל אנגלי ומבשלים במשך 40 דקות (במידה ואין סיר לחץ ניתן לבשל בסיר רגיל במשך שעתיים וחצי עד ריכוך).
- מוציאים את הבשר ומפוררים אותו.
- בסיר עמוק שמים את הבשר המפורק, הבצל, הגמבה, הגזר, הסלרי, פלפל הצ’ילי החריף, השעועית המבושלת, מחית השעועית, מחית סלסת הצ’יפוטלה, מחית הצ’יפוטלה, קופסת העגבניות והתבלינים.
- מוסיפים את הבירה וכוס מים, מכסים ומבשלים במשך 4 שעות על אש קטנה.
- מקררים את התערובת.
- שמים בכל טורטייה כף גדושה של תבשיל הצ’ילי קון קרנה וכוסברה בנדיבות.
- מגלגלים את הטורטיות משני הצדדים ומניחים בקופסה עד לצריבתן.
- מדליקים את המנגל וצורבים את הטורטיות מכל צד.
- חותכים כל טורטייה באמצע ומגישים עם ממרח גוואקמולי וסלסה.
אופן הכנה
- מתחילים מבישול בשר האסאדו: שמים את הבשר בסיר לחץ וממלאים במים עד קו הבשר, מוסיפים פלפל אנגלי ומבשלים במשך 40 דקות (במידה ואין סיר לחץ ניתן לבשל בסיר רגיל במשך שעתיים וחצי עד ריכוך).
- מוציאים את הבשר ומפוררים אותו.
- בסיר עמוק שמים את הבשר המפורק, הבצל, הגמבה, הגזר, הסלרי, פלפל הצ’ילי החריף, השעועית המבושלת, מחית השעועית, מחית סלסת הצ’יפוטלה, מחית הצ’יפוטלה, קופסת העגבניות והתבלינים.
- מוסיפים את הבירה וכוס מים, מכסים ומבשלים במשך 4 שעות על אש קטנה.
- מקררים את התערובת.
- שמים בכל טורטייה כף גדושה של תבשיל הצ’ילי קון קרנה וכוסברה בנדיבות.
- מגלגלים את הטורטיות משני הצדדים ומניחים בקופסה עד לצריבתן.
- מדליקים את המנגל וצורבים את הטורטיות מכל צד.
- חותכים כל טורטייה באמצע ומגישים עם ממרח גוואקמולי וסלסה.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן