קציצות דגים בחלה של נלי חמו מ”ברכת אברהם” מגדל העמק
קציצות רכות וטעימות עם שום, כמון וכוסברה, עטופות ברוטב עגבניות סמיך, שכייף לאכול בלחמנייה או עם כל תוספת אחרת שאוהבים. חובה לנסות!
קציצות רכות וטעימות עם שום, כמון וכוסברה, עטופות ברוטב עגבניות סמיך, שכייף לאכול בלחמנייה או עם כל תוספת אחרת שאוהבים. חובה לנסות!
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 139.3 קק״ל 2089.6 קק״לפחמימות 5.1 גרם 76.6 גרםשומן 8.2 גרם 122.4 גרםנתרן 388.9 מ״ג 5833.0 מ״גחלבון 10.8 גרם 162.3 גרםסיבים תזונתיים 1.2 גרם 17.6 גרםשומן רווי 0.8 גרם 12.1 גרםכולסטרול 59.5 מ״ג 891.8 מ״גסידן 24.4 מ״ג 366.2 מ״גברזל 0.8 מ״ג 12.5 מ״גאשלגן 403.8 מ״ג 6057.5 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 5.1 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 15 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות139
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 139.3 קק״ל 2089.6 קק״לפחמימות 5.1 גרם 76.6 גרםשומן 8.2 גרם 122.4 גרםנתרן 388.9 מ״ג 5833.0 מ״גחלבון 10.8 גרם 162.3 גרםסיבים תזונתיים 1.2 גרם 17.6 גרםשומן רווי 0.8 גרם 12.1 גרםכולסטרול 59.5 מ״ג 891.8 מ״גסידן 24.4 מ״ג 366.2 מ״גברזל 0.8 מ״ג 12.5 מ״גאשלגן 403.8 מ״ג 6057.5 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 5.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 15 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 139 | כמות מנות 15 |
---|
מצרכים
מצרכים
קציצות
-
1 ק"ג דג לבןטחון
-
3 שיני שוםכתושות
-
1/2 צרור כוסברהקצוצה
-
2 ביצים L
-
2 כפות פירורי לחם
-
1 כפית שטוחה מלח דק
-
1 כפית כמון טחון
-
1/2 כפית פלפל לבן טחוןאו פלפל שחור
רוטב
-
1/2 כוס שמן קנולה
-
7 עגבניות בינוניותמגורדות
-
1 כף גדושה פפריקה מתוקה
-
1 כפית שטוחה מלח דק
-
1 כפית שטוחה כמון טחון
-
1/2 כפית פלפל לבן טחוןאו פלפל שחור
-
5 שיני שוםקלופות
אופן הכנה
- מכינים את הקציצות: בקערה מערבבים את כל מצרכי הקציצות לתערובת אחידה.
- צרים קציצות ומטגנים אותן, מוציאים לצלחת עם נייר סופג.
- בינתיים, מכינים את הרוטב: בסיר רחב ושטוח מחממים שמן, מכניסים את המצרכים לפי הסדר הכתוב, מערבבים היטב ומביאים לרתיחה.
- מכניסים את הקציצות לתוך הרוטב ומבשלים 25-30 דקות עם מכסה סגור.
- מידי פעם משקשקים בעדינות את הסיר, כדי שהקציצות יעטפו ברוטב.
- מגישים: מגישים עם כל תוספת שאוהבים או בתוך לחמנייה טרייה עם חציל מטוגן וטחינה.
אופן הכנה
- מכינים את הקציצות: בקערה מערבבים את כל מצרכי הקציצות לתערובת אחידה.
- צרים קציצות ומטגנים אותן, מוציאים לצלחת עם נייר סופג.
- בינתיים, מכינים את הרוטב: בסיר רחב ושטוח מחממים שמן, מכניסים את המצרכים לפי הסדר הכתוב, מערבבים היטב ומביאים לרתיחה.
- מכניסים את הקציצות לתוך הרוטב ומבשלים 25-30 דקות עם מכסה סגור.
- מידי פעם משקשקים בעדינות את הסיר, כדי שהקציצות יעטפו ברוטב.
- מגישים: מגישים עם כל תוספת שאוהבים או בתוך לחמנייה טרייה עם חציל מטוגן וטחינה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן