סנו רקע

קציצות בשר ופול ירוק בסיר אחד

מנה קלאסית לפסח של קציצות בשר עם פול בסיר אחד? מנה עשירה בטעמים, עם פול ופלפלים ועשבי תיבול שיגרמו לכם לתחושת נוסטלגיה
מנה קלאסית לפסח של קציצות בשר עם פול בסיר אחד? מנה עשירה בטעמים, עם פול ופלפלים ועשבי תיבול שיגרמו לכם לתחושת נוסטלגיה
  • ענת אלישע
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    26
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    734
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 733.8 קק״ל 2935.2 קק״ל
    פחמימות 36.8 גרם 147.2 גרם
    שומן 44.7 גרם 179.0 גרם
    נתרן 1724.4 מ״ג 6897.6 מ״ג
    חלבון 51.3 גרם 205.3 גרם
    סיבים תזונתיים 12.1 גרם 48.4 גרם
    שומן רווי 11.5 גרם 45.9 גרם
    כולסטרול 199.8 מ״ג 799.2 מ״ג
    סידן 149.8 מ״ג 599.4 מ״ג
    ברזל 8.5 מ״ג 34.2 מ״ג
    אשלגן 1139.5 מ״ג 4557.9 מ״ג
    אבץ 11.6 מ״ג 46.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    26
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    734
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 733.8 קק״ל 2935.2 קק״ל
    פחמימות 36.8 גרם 147.2 גרם
    שומן 44.7 גרם 179.0 גרם
    נתרן 1724.4 מ״ג 6897.6 מ״ג
    חלבון 51.3 גרם 205.3 גרם
    סיבים תזונתיים 12.1 גרם 48.4 גרם
    שומן רווי 11.5 גרם 45.9 גרם
    כולסטרול 199.8 מ״ג 799.2 מ״ג
    סידן 149.8 מ״ג 599.4 מ״ג
    ברזל 8.5 מ״ג 34.2 מ״ג
    אשלגן 1139.5 מ״ג 4557.9 מ״ג
    אבץ 11.6 מ״ג 46.5 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
בשר
ענת אלישע
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

קציצות

רוטב


אופן הכנה

  1. מכינים את הקציצות: מניחים בקערה את כל מרכיבי הקציצות ולשים היטב. מכניסים למקרר לחצי שעה.
  2. יוצרים קציצות מוארכות ומעט שטוחות.
  3. מחממים שמן זית בסיר ומכניסים את הקציצות. צורבים משני הצדדים.
  4. מכינים את הרוטב: מוסיפים לקציצות את הבצל הקצוץ, השום, הפול, פלפל הצ׳ילי הפרוס והתבלינים.
  5. מערבבים בזהירות ומטגנים 5 דקות. מוסיפים מים רותחים לסיר.
  6. מכניסים פטרוזיליה, נענע וכוסברה לשקית בד, קושרים ומוסיפים לסיר.
  7. מכסים ומבשלים על להבה בינונית כשעה.
  8. מוציאים את שקית הבד מהסיר ומגישים.

    קציצות בשר ופול ירוק בסיר אחד
    קציצות בשר ופול ירוק בסיר אחד. צילום: ענת אלישע


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (6)

Avatar

    Avatar
    עדי

    שלום, ניתן לעשות בלי הנענע הכוסברה והפטרוזיליה?

      Avatar
      מערכת Foody

      הי עדי. ניתן, אבל הטעם ישתנה

    Avatar
    דודי בראונשטיין

    למה העלים בשקית בד ומה עושים איתם בתום הבישול?

      Avatar
      מערכת Foody

      העלים בשקית נועדו לתת טעם ותבלון למנה, אבל אחרי סיום הבישול מסירים אותם עם השקית, שהופכת את התהליך של ההסרה שלהם לקל מאוד. לאחר מכן אפשר לזרוק את התבלינים.

    Avatar
    פנינה שופר

    מתי מכניסים את הפול? לא רואה במתכון.

      Avatar
      מערכת Foody

      היי פנינה, המתכון תוקן. מוסיפים את הפול בשלב הראשון של הכנת הרוטב.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות