רון יוחננוב מגיש טארט חורפי עם גבינת ברי ופקאנים
טארט חורפי פשוט להכנה ומרהיב ביופיו מבית היוצר של רון יוחננוב. עם גבינת ברי, פקאנים וניחוח רוזמרין, הוא הולך לגנוב את ההצגה
טארט חורפי פשוט להכנה ומרהיב ביופיו מבית היוצר של רון יוחננוב. עם גבינת ברי, פקאנים וניחוח רוזמרין, הוא הולך לגנוב את ההצגה
- רון יוחננוב
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4863.0 קק״ל 4863.0 קק״לפחמימות 403.0 גרם 403.0 גרםשומן 322.7 גרם 322.7 גרםנתרן 1771.2 מ״ג 1771.2 מ״גחלבון 90.1 גרם 90.1 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.1 גרםשומן רווי 169.5 גרם 169.5 גרםכולסטרול 369.6 מ״ג 369.6 מ״גסידן 345.2 מ״ג 345.2 מ״גברזל 1.2 מ״ג 1.2 מ״גאשלגן 237.5 מ״ג 237.5 מ״גאבץ 2.7 מ״ג 2.7 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 5 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות4863
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4863.0 קק״ל 4863.0 קק״לפחמימות 403.0 גרם 403.0 גרםשומן 322.7 גרם 322.7 גרםנתרן 1771.2 מ״ג 1771.2 מ״גחלבון 90.1 גרם 90.1 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.1 גרםשומן רווי 169.5 גרם 169.5 גרםכולסטרול 369.6 מ״ג 369.6 מ״גסידן 345.2 מ״ג 345.2 מ״גברזל 1.2 מ״ג 1.2 מ״גאשלגן 237.5 מ״ג 237.5 מ״גאבץ 2.7 מ״ג 2.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 4863 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 חבילה בצק עלים
-
5 כפות גבינת שמנת
-
100 גרם גבינת בריאו קממבר, חתוכה לפרוסות
-
1 חופן אגוזי פקאןטבעיים
-
1 טיפה רוזמריןטרי
זילוף
-
1 ביצה Lלהברשה
-
1 כף שמן זית
-
2 כפות דבש
-
1 קורט מלח ים אטלנטי
אופן הכנה:
- מחממים את התנור לחום של 200 מעלות על טורבו.
- פותחים את הבצק על נייר אפייה. חורצים בעזרת סכין צורה של מסגרת של בערך 4 ס”מ מכל צד ומניחים את השוליים על המלבן שנשאר (כלומר, מגביהים את השוליים).
- מורחים במרכז הבצק את גבינת השמנת.
- מניחים מעל את פרוסות הגבינה, את הפקאנים והרוזמרין.
- מברישים בביצה את שולי הבצק.
- מזלפים מעל הכל מעט שמן זית, דבש וקורט מלח.
- אופים בתנור במשך 20 דקות או עד הזהבה.
אופן הכנה:
- מחממים את התנור לחום של 200 מעלות על טורבו.
- פותחים את הבצק על נייר אפייה. חורצים בעזרת סכין צורה של מסגרת של בערך 4 ס”מ מכל צד ומניחים את השוליים על המלבן שנשאר (כלומר, מגביהים את השוליים).
- מורחים במרכז הבצק את גבינת השמנת.
- מניחים מעל את פרוסות הגבינה, את הפקאנים והרוזמרין.
- מברישים בביצה את שולי הבצק.
- מזלפים מעל הכל מעט שמן זית, דבש וקורט מלח.
- אופים בתנור במשך 20 דקות או עד הזהבה.
בשיתוף עם סימנס
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן