-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 143.2 קק״ל 2863.5 קק״לפחמימות 27.7 גרם 554.1 גרםשומן 0.7 גרם 14.0 גרםנתרן 311.9 מ״ג 6238.2 מ״גחלבון 3.5 גרם 70.0 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 3.2 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 1.6 מ״ג 32.7 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.5 מ״גאשלגן 17.4 מ״ג 347.9 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 35 דק׳כולל 3 שעות
-
קלוריות143
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 143.2 קק״ל 2863.5 קק״לפחמימות 27.7 גרם 554.1 גרםשומן 0.7 גרם 14.0 גרםנתרן 311.9 מ״ג 6238.2 מ״גחלבון 3.5 גרם 70.0 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 3.2 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 1.6 מ״ג 32.7 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.5 מ״גאשלגן 17.4 מ״ג 347.9 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״גסגור
לחמניות חלב רכות ברמות ובמתיקות עדינה שישדרגו לכם כל פיקניק או ארוחת בוקר. פשוט להכין ולהתמכר!
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 35 דק׳ | זמן כולל 3 שעות | קלוריות 143 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק מקדים
-
1/2כוס או 120 גרם מים בטמפרטורת החדר
-
3כפות או 30 גרם קמח לחם
בצק לחמניות
-
4כוסות או 560 גרם קמח לחם
-
1כף או 10 גרם שמרים יבשים
-
1/4כוס או 50 גרם סוכר לבן
-
2כפיות או 12 גרם מלח דק
-
1/4כוס או 50 גרם שמן סויה
-
1כוס או 270 גרם משקה שיבולת שועל 3.5% אלפרוועוד שתי כפות
אופן הכנה:
- מכינים בצק מקדים: מכינים רביכה מהמים והקמח - מבשלים אותם יחד תוך ערבוב מתמיד עד שמקבלים בצק שנפרד מדפנות הסיר.
מעבירים לקערה ומכסים בנילון נצמד ומצננים במשך רבע שעה. - שמים בקערת מיקסר את כל מרכיבי הבצק ומוסיפים את הבצק המקדים.
- לשים במיקסר עם וו לישה במשך 5 דקות - עד לקבלת בצק רך ואחיד.
- מעבירים לקערה משומנת ומכסים בניילון נצמד.
- מתפיחים את הבצק כשעה.
- מחממים תנור ל 180 מעלות.
- מחלקים את הבצק ל-20 חלקים שווים.
- מגלגלים ללחמניות עגולות.
- מסדרים בתבנית ועוטפים בשקית ניילון גדולה כדי שפני הלחמניות לא יתייבשו ומתפיחים עוד כשעה בתנור כבוי או באזור חמים בבית.
- מברישים את הלחמניות במים ואופים במשך 20 דקות. עד שהלחמניות מזהיבות מעט.
- מברישים בסילאן, מפזרים אבקת סוכר ומגישים.
אופן הכנה:
- מכינים בצק מקדים: מכינים רביכה מהמים והקמח - מבשלים אותם יחד תוך ערבוב מתמיד עד שמקבלים בצק שנפרד מדפנות הסיר.
מעבירים לקערה ומכסים בנילון נצמד ומצננים במשך רבע שעה. - שמים בקערת מיקסר את כל מרכיבי הבצק ומוסיפים את הבצק המקדים.
- לשים במיקסר עם וו לישה במשך 5 דקות - עד לקבלת בצק רך ואחיד.
- מעבירים לקערה משומנת ומכסים בניילון נצמד.
- מתפיחים את הבצק כשעה.
- מחממים תנור ל 180 מעלות.
- מחלקים את הבצק ל-20 חלקים שווים.
- מגלגלים ללחמניות עגולות.
- מסדרים בתבנית ועוטפים בשקית ניילון גדולה כדי שפני הלחמניות לא יתייבשו ומתפיחים עוד כשעה בתנור כבוי או באזור חמים בבית.
- מברישים את הלחמניות במים ואופים במשך 20 דקות. עד שהלחמניות מזהיבות מעט.
- מברישים בסילאן, מפזרים אבקת סוכר ומגישים.
@foody_il לחמניות חלב ללא חלב אוויריות ומושלמות! #טבעוני #לחמניות #פרווה #מתכון ♬ original sound - Foody פודי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
שלום