רכות כמו ענן: לחמניות חלב ללא חלב!

לחמניות חלב יפניות אווריריות ומתוקות בטעם עדין של משקה שיבולת שועל. שחומות ויפהפיות בזכות הברשה בסילאן לאחר האפייה
לחמניות חלב יפניות אווריריות ומתוקות בטעם עדין של משקה שיבולת שועל. שחומות ויפהפיות בזכות הברשה בסילאן לאחר האפייה
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
8 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 35 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    143
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 143.2 קק״ל 2863.5 קק״ל
    פחמימות 27.7 גרם 554.1 גרם
    שומן 0.7 גרם 14.0 גרם
    נתרן 311.9 מ״ג 6238.2 מ״ג
    חלבון 3.5 גרם 70.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 3.2 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 1.6 מ״ג 32.7 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.5 מ״ג
    אשלגן 17.4 מ״ג 347.9 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 35 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    143
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 143.2 קק״ל 2863.5 קק״ל
    פחמימות 27.7 גרם 554.1 גרם
    שומן 0.7 גרם 14.0 גרם
    נתרן 311.9 מ״ג 6238.2 מ״ג
    חלבון 3.5 גרם 70.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 3.2 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 1.6 מ״ג 32.7 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.5 מ״ג
    אשלגן 17.4 מ״ג 347.9 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    סגור

לחמניות חלב רכות ברמות ובמתיקות עדינה שישדרגו לכם כל פיקניק או ארוחת בוקר. פשוט להכין ולהתמכר!

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
לחמניות
מערכת Foody
X

8 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק מקדים

בצק לחמניות

הגשה


אופן הכנה:

  1. מכינים בצק מקדים: מכינים רביכה מהמים והקמח - מבשלים אותם יחד תוך ערבוב מתמיד עד שמקבלים בצק שנפרד מדפנות הסיר.
    מעבירים לקערה ומכסים בנילון נצמד ומצננים במשך רבע שעה.
  2. שמים בקערת מיקסר את כל מרכיבי הבצק ומוסיפים את הבצק המקדים.
  3. לשים במיקסר עם וו לישה במשך 5 דקות - עד לקבלת בצק רך ואחיד.
  4. מעבירים לקערה משומנת ומכסים בניילון נצמד.
  5. מתפיחים את הבצק כשעה.
  6. מחממים תנור ל 180 מעלות.
  7. מחלקים את הבצק ל-20 חלקים שווים.
  8. מגלגלים ללחמניות עגולות.
  9. מסדרים בתבנית ועוטפים בשקית ניילון גדולה כדי שפני הלחמניות לא יתייבשו ומתפיחים עוד כשעה בתנור כבוי או באזור חמים בבית.
  10. מברישים את הלחמניות במים ואופים במשך 20 דקות. עד שהלחמניות מזהיבות מעט.
  11. מברישים בסילאן, מפזרים אבקת סוכר ומגישים.

    לחמניות חלב ללא חלב
    לחמניות חלב. צילום: נמרוד סונדרס. סטיילינג: ענת לובל.

 

@foody_il לחמניות חלב ללא חלב אוויריות ומושלמות! #טבעוני #לחמניות #פרווה #מתכון ♬ original sound - Foody פודי

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
רכות כמו ענן: לחמניות חלב ללא חלב!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות