שווארמה ביתית אורגינל של משה שגב
השף שגב משה מכין שווארמה ביתית זריזה, כמו שאוכלים אצלו בבית: מוגשת עם המון בצל מטוגן שחום, פיתות טריות, חומוס עם גרגרים וחמוצים
השף שגב משה מכין שווארמה ביתית זריזה, כמו שאוכלים אצלו בבית: מוגשת עם המון בצל מטוגן שחום, פיתות טריות, חומוס עם גרגרים וחמוצים
- משה שגב
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 308.2 קק״ל 1232.7 קק״לפחמימות 18.3 גרם 73.2 גרםשומן 14.7 גרם 58.9 גרםנתרן 199.1 מ״ג 796.5 מ״גחלבון 24.1 גרם 96.5 גרםסיבים תזונתיים 3.1 גרם 12.3 גרםשומן רווי 2.1 גרם 8.4 גרםכולסטרול 34.5 מ״ג 138.0 מ״גסידן 61.0 מ״ג 244.0 מ״גברזל 2.3 מ״ג 9.3 מ״גאשלגן 505.5 מ״ג 2021.8 מ״גאבץ 1.4 מ״ג 5.6 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 15 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות308
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 308.2 קק״ל 1232.7 קק״לפחמימות 18.3 גרם 73.2 גרםשומן 14.7 גרם 58.9 גרםנתרן 199.1 מ״ג 796.5 מ״גחלבון 24.1 גרם 96.5 גרםסיבים תזונתיים 3.1 גרם 12.3 גרםשומן רווי 2.1 גרם 8.4 גרםכולסטרול 34.5 מ״ג 138.0 מ״גסידן 61.0 מ״ג 244.0 מ״גברזל 2.3 מ״ג 9.3 מ״גאשלגן 505.5 מ״ג 2021.8 מ״גאבץ 1.4 מ״ג 5.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 15 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 308 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
שווארמה
-
3 בצלים גדולים
-
4 כפות שמן זית
-
200 גרם סטייק פרגית
-
200 גרם פילה טלה
-
1/2 כפית כורכום
-
1 כפית כמון טחון
-
1 קורט קינמון טחון
-
1 קורט אגוז מוסקט
-
1 לימון פרסי בינוני
-
3 כפות פטרוזיליה
-
3 עלי נענע
אופן הכנה
- קוצצים את הבצלים ומטגנים עד לגוון חום. חותכים את פילה הטלה לחתיכות קטנות. קוצצים את הפטרוזיליה והנענע.
- מחממים את השמן במחבת גדולה ומקפיצים את בשר ההודו והטלה.
- מוסיפים את כל התבלינים היבשים ומערבבים היטב.
- מנמיכים להבה וממשיכים לטגן את הבשר עד להשחמה.
- מוסיפים את הבצל המטוגן ומערבבים היטב עד שמתקבלת תערובת שווארמה.
- מוסיפים את עשבי התיבול ומגישים עם פיתות, חומוס, גרגירי חומוס וחמוצים.
אופן הכנה
- קוצצים את הבצלים ומטגנים עד לגוון חום. חותכים את פילה הטלה לחתיכות קטנות. קוצצים את הפטרוזיליה והנענע.
- מחממים את השמן במחבת גדולה ומקפיצים את בשר ההודו והטלה.
- מוסיפים את כל התבלינים היבשים ומערבבים היטב.
- מנמיכים להבה וממשיכים לטגן את הבשר עד להשחמה.
- מוסיפים את הבצל המטוגן ומערבבים היטב עד שמתקבלת תערובת שווארמה.
- מוסיפים את עשבי התיבול ומגישים עם פיתות, חומוס, גרגירי חומוס וחמוצים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
נשמ ע וניראה נהדר ממש קיבלתי תיאבון תודה
כמעט כמו שאני מכינה—שלכם יפה מרגלית