שומעים את הביס עד לכאן! חטיפי קראנץ’ מושלמים
מכירים את זה שבא לכם משהו קטן, מתוק, קאנצ'י בטירוף והכי טעים בעולם? אז כאלו בדיוק החטיפים של שירן מתתיהו! אפשר לשמור במקפיא ולשלוף בעת הצורך
מכירים את זה שבא לכם משהו קטן, מתוק, קאנצ'י בטירוף והכי טעים בעולם? אז כאלו בדיוק החטיפים של שירן מתתיהו! אפשר לשמור במקפיא ולשלוף בעת הצורך
- שירן מתתיהו
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 103.5 קק״ל 1241.5 קק״לפחמימות 3.8 גרם 46.0 גרםשומן 9.4 גרם 113.3 גרםנתרן 1.3 מ״ג 15.1 מ״גחלבון 1.2 גרם 13.8 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 8.5 גרםשומן רווי 2.5 גרם 30.5 גרםכולסטרול 9.0 מ״ג 107.5 מ״גסידן 8.5 מ״ג 101.9 מ״גברזל 0.3 מ״ג 3.4 מ״גאשלגן 43.6 מ״ג 523.3 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 3.2 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 30 דק׳כולל 35 דק׳
-
קלוריות104
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 103.5 קק״ל 1241.5 קק״לפחמימות 3.8 גרם 46.0 גרםשומן 9.4 גרם 113.3 גרםנתרן 1.3 מ״ג 15.1 מ״גחלבון 1.2 גרם 13.8 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 8.5 גרםשומן רווי 2.5 גרם 30.5 גרםכולסטרול 9.0 מ״ג 107.5 מ״גסידן 8.5 מ״ג 101.9 מ״גברזל 0.3 מ״ג 3.4 מ״גאשלגן 43.6 מ״ג 523.3 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 3.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות 104 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 כוס פצפוצי אורז50 גרם
-
1/2 כוס אגוזי לוזטחונים גס
-
50 גרם חמאה
-
200 גרם זפירו חלב
-
2 כפות ממרח בטעם לואקר
אופן הכנה
- ממיסים בקערה במיקרו את הזפירו חלב והחמאה בפולסים של 30 שניות עד להמסה מלאה, מוסיפים פנימה את שאר המצרכים ומערבבים לתערובת אחידה אך גושית.
- מעבירים את התערובת לתבניות סיליקון אישיות (איזה תבנית שתרצו, אני השתמשתי במיני מלבנים) ומכניסים למקפיא לרבע שעה.
- בינתיים ממיסים זפירו לבן במיקרו בקערה קטנה, מוסיפים את השמן, מערבבים לאיחוד ומניחים בצד
- ממיסים במיקרו זפירו חלב ומעבירים לשקית זילוף, עושים חור קטן ומזלפים פסים על הזפירו הלבן שבקערה.
- מחלצים את החטיפים, טובלים כל חטיף בתנועה סיבובית לתוך קערת הזפירו הלבן עם פסי הזפירו חלב, מניחים על נייר אפייה ומכניסים למקרר להתקשות.
- שומרים בקופסה אטומה במקרר עד שבועיים.
אופן הכנה
- ממיסים בקערה במיקרו את הזפירו חלב והחמאה בפולסים של 30 שניות עד להמסה מלאה, מוסיפים פנימה את שאר המצרכים ומערבבים לתערובת אחידה אך גושית.
- מעבירים את התערובת לתבניות סיליקון אישיות (איזה תבנית שתרצו, אני השתמשתי במיני מלבנים) ומכניסים למקפיא לרבע שעה.
- בינתיים ממיסים זפירו לבן במיקרו בקערה קטנה, מוסיפים את השמן, מערבבים לאיחוד ומניחים בצד
- ממיסים במיקרו זפירו חלב ומעבירים לשקית זילוף, עושים חור קטן ומזלפים פסים על הזפירו הלבן שבקערה.
- מחלצים את החטיפים, טובלים כל חטיף בתנועה סיבובית לתוך קערת הזפירו הלבן עם פסי הזפירו חלב, מניחים על נייר אפייה ומכניסים למקרר להתקשות.
- שומרים בקופסה אטומה במקרר עד שבועיים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (9)
האם אפשר להשתמש במחית פררו במקום האגוזים והלואקר?
ניתן להחליף שוקולד זה בשוקולד אחר?אם כן, האם צריך לטמפרר את השוקולד לפני?