-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 265.2 קק״ל 1060.8 קק״לפחמימות 0.0 גרם 0.0 גרםסוכר 0.0 גרם 0.0 גרםשומן 30.0 גרם 120.0 גרםנתרן 0.6 מ״ג 2.4 מ״גחלבון 0.0 גרם 0.0 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 4.2 גרם 16.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.3 מ״ג 1.2 מ״גברזל 0.2 מ״ג 0.7 מ״גאשלגן 0.3 מ״ג 1.2 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 25 דק׳כולל שעתיים ו-45 דק׳
-
קלוריות265
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 265.2 קק״ל 1060.8 קק״לפחמימות 0.0 גרם 0.0 גרםסוכר 0.0 גרם 0.0 גרםשומן 30.0 גרם 120.0 גרםנתרן 0.6 מ״ג 2.4 מ״גחלבון 0.0 גרם 0.0 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 4.2 גרם 16.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.3 מ״ג 1.2 מ״גברזל 0.2 מ״ג 0.7 מ״גאשלגן 0.3 מ״ג 1.2 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
גם כשמבשלים בבית, לא צריך להתפשר על הטעם היוקרתי של הבשר! קבלו מתכון להכנת סטייק סינטה עסיסי שמשרים במרינדה שאין שנייה לה. מוסיפים לזה גם פירה רך וחלק כמו במסעדות ואספרגוס ארוך וצלוי וסוגרים לכם ארוחה מושלמת בלי לצאת מהבית.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-45 דק׳ | קלוריות 265 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
סטייק סינטה
-
1 ק"ג סינטהפרוסה לסטייקים
תוספות
-
8 יחידות תפוחי אדמהקלופים, שלמים
-
1/2 כוס שמן זית
-
לפי הטעם
-
1 חבילה אספרגוס
אופן הכנה
- מכינים את הסטייקים: מורחים את רוטב המרינדה על הסטייקים משני הצדדים ומניחים בצד להשרייה במשך שעה.
- מכינים את הפירה: בסיר, מרתיחים מים עם כף מלח, מכניסים את תפוחי האדמה השלמים והקלופים ומבשלים עד לריכוך מלא. מסננים את מי הבישול.
- מועכים את תפוחי האדמה לקערה בעזרת מסננת צפופה וללקן.
- מוסיפים מלח לפי הטעם ושמן זית בהדרגה עד שמקבלים פירה קרמי.
- מחממים את מחבת הפסים וצולים את הסטייקים מכל צד לפי מידת העשייה הרצויה, בסינטה מומלצת מידת העשייה מדיום-מדיום ריר.
- מוציאים את הסטייקים ממחבת הפסים וצולים בה את האספרגוס.
- מגישים בצלחת את הסטייקים, הפירה והאספרגוס.
אופן הכנה
- מכינים את הסטייקים: מורחים את רוטב המרינדה על הסטייקים משני הצדדים ומניחים בצד להשרייה במשך שעה.
- מכינים את הפירה: בסיר, מרתיחים מים עם כף מלח, מכניסים את תפוחי האדמה השלמים והקלופים ומבשלים עד לריכוך מלא. מסננים את מי הבישול.
- מועכים את תפוחי האדמה לקערה בעזרת מסננת צפופה וללקן.
- מוסיפים מלח לפי הטעם ושמן זית בהדרגה עד שמקבלים פירה קרמי.
- מחממים את מחבת הפסים וצולים את הסטייקים מכל צד לפי מידת העשייה הרצויה, בסינטה מומלצת מידת העשייה מדיום-מדיום ריר.
- מוציאים את הסטייקים ממחבת הפסים וצולים בה את האספרגוס.
- מגישים בצלחת את הסטייקים, הפירה והאספרגוס.
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן