-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 1053.6 קק״ל 2107.2 קק״לפחמימות 171.7 גרם 343.3 גרםשומן 18.8 גרם 37.7 גרםנתרן 2911.6 מ״ג 5823.2 מ״גחלבון 56.8 גרם 113.5 גרםסיבים תזונתיים 7.0 גרם 14.0 גרםשומן רווי 4.4 גרם 8.8 גרםכולסטרול 273.2 מ״ג 546.4 מ״גסידן 176.9 מ״ג 353.7 מ״גברזל 4.9 מ״ג 9.9 מ״גאשלגן 1097.9 מ״ג 2195.9 מ״גאבץ 5.2 מ״ג 10.4 מ״גסגור
-
מרכיבים28
-
הכנה 25 דק׳כולל שעה ו-20 דק׳
-
קלוריות1054
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 1053.6 קק״ל 2107.2 קק״לפחמימות 171.7 גרם 343.3 גרםשומן 18.8 גרם 37.7 גרםנתרן 2911.6 מ״ג 5823.2 מ״גחלבון 56.8 גרם 113.5 גרםסיבים תזונתיים 7.0 גרם 14.0 גרםשומן רווי 4.4 גרם 8.8 גרםכולסטרול 273.2 מ״ג 546.4 מ״גסידן 176.9 מ״ג 353.7 מ״גברזל 4.9 מ״ג 9.9 מ״גאשלגן 1097.9 מ״ג 2195.9 מ״גאבץ 5.2 מ״ג 10.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 28 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל שעה ו-20 דק׳ | קלוריות 1054 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
שניצל
-
2 פרוסות שניצל בקר
מרינדה
-
2 כפות רוטב סויה
-
2 כפות מירין
-
1 כפית דבש
-
2 ס"מ שורש ג’ינג’ר
-
2 שיני שום
-
1/2 כפית שבבי צ’ילי יבש
ציפוי
-
2 ביצים M
-
1 כפית מלח דק
-
1 חבילה פירורי פנקו
-
1/4 צרור כוסברה
סלט
-
1 חבילה אפונת שלג
-
1 כוס שעועית ירוקה קפואה
-
1 חופן כוסברה
-
1 חופן נענע
-
2 גבעולי בצל ירוק
-
4 פטריות שמפיניון בינוניות
-
1/2 חבילה נבטים סיניים
-
1 ראש אנדיב לבן
-
1/2 פלפל צ’ילי אדום בינוני
רוטב
-
2 שיני שום
-
1 פלפל צ’ילי אדום בינוני
-
3 כפות רוטב סויה
-
3 כפות מירין
-
4 כפות מיץ לימון
-
1 כפית שמן שומשום
-
1/4 כפית שבבי צ’ילי יבש
-
1 כף דבש
אופן הכנה
- מכינים את המשרה: קוצצים דק את הג’ינג’ר והשום. מערבבים את כל מצרכי המשרה בקערה, מוסיפים את השניצלים ומשרים כשעה במקרר.
- מערבבים את פירורי הפנקו עם הכוסברה הקצוצה.
- מסננים את השניצלים מהמשרה. טובלים את השניצל בביצים ובתערובת הפנקו. מטגנים במחבת עם שמן לטיגון חצי עמוק עד להזהבה. מוציאים לנייר סופג ושומרים בצד.
- מכינים את הסלט: חולטים את אפונת השלג והשעועית הירוקה במים רותחים ל-30 שניות. מסננים ושומרים בצד.
- קוצצים דק את כל הירקות ושמים בקערה גדולה.
- מכינים את הרוטב לסלט: קוצצים דק את שיני השום, הג’ינג’ר והפלפל החריף. מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בקערית ומוסיפים לקערת הירקות. מערבבים בעדינות.
- מגישים: שמים בכל קערה סלט ושניצל ומגישים.
אופן הכנה
- מכינים את המשרה: קוצצים דק את הג’ינג’ר והשום. מערבבים את כל מצרכי המשרה בקערה, מוסיפים את השניצלים ומשרים כשעה במקרר.
- מערבבים את פירורי הפנקו עם הכוסברה הקצוצה.
- מסננים את השניצלים מהמשרה. טובלים את השניצל בביצים ובתערובת הפנקו. מטגנים במחבת עם שמן לטיגון חצי עמוק עד להזהבה. מוציאים לנייר סופג ושומרים בצד.
- מכינים את הסלט: חולטים את אפונת השלג והשעועית הירוקה במים רותחים ל-30 שניות. מסננים ושומרים בצד.
- קוצצים דק את כל הירקות ושמים בקערה גדולה.
- מכינים את הרוטב לסלט: קוצצים דק את שיני השום, הג’ינג’ר והפלפל החריף. מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בקערית ומוסיפים לקערת הירקות. מערבבים בעדינות.
- מגישים: שמים בכל קערה סלט ושניצל ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
נראה ממש טוב
נתתם לי רעיון לגיוון ארוחת הצהריים