ארוחה בסיר אחד – תבשיל עדשים כתומות וחזה עוף שמכינים לצהריים בקלות ובזריזות
ארוחת צהריים מהירה ומזינה שמכינים בקלי קלות - תבשיל עדשים כתומות וחזה עוף בתיבול סויה וסילאן, טעים בטירוף שגם הילדים יזללו בהנאה
ארוחת צהריים מהירה ומזינה שמכינים בקלי קלות - תבשיל עדשים כתומות וחזה עוף בתיבול סויה וסילאן, טעים בטירוף שגם הילדים יזללו בהנאה
- שי-לי ליפא
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 198.0 קק״ל 792.0 קק״לפחמימות 23.1 גרם 92.4 גרםסוכר 1.9 גרם 7.6 גרםשומן 6.4 גרם 25.6 גרםנתרן 717.5 מ״ג 2870.0 מ״גחלבון 8.8 גרם 35.2 גרםסיבים תזונתיים 7.3 גרם 29.1 גרםשומן רווי 0.7 גרם 2.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 40.7 מ״ג 162.6 מ״גברזל 3.2 מ״ג 12.8 מ״גאשלגן 168.6 מ״ג 674.5 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה
-
קלוריות198
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 198.0 קק״ל 792.0 קק״לפחמימות 23.1 גרם 92.4 גרםסוכר 1.9 גרם 7.6 גרםשומן 6.4 גרם 25.6 גרםנתרן 717.5 מ״ג 2870.0 מ״גחלבון 8.8 גרם 35.2 גרםסיבים תזונתיים 7.3 גרם 29.1 גרםשומן רווי 0.7 גרם 2.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 40.7 מ״ג 162.6 מ״גברזל 3.2 מ״ג 12.8 מ״גאשלגן 168.6 מ״ג 674.5 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 198 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 כוסות עדשים כתומות
-
4 פרוסות שניצל עוף טרי פרוס דק
-
3 כפות רוטב סויה קלאסי קנור
-
2 כפות סילאן
-
2 כפות שמן זית
-
1 בצל בינוני
-
2 כוסות מים רותחים
-
1 כפית שטוחה פלפל שחור גרוס
הגשה
-
2 גבעולי בצל ירוק
אופן הכנה
- מערבבים בקערה רוטב סויה וסילאן. מעבירים חצי מהתערובת לכלי אחר ושומרים לעדשים. מוסיפים לקערה את חזות העוף ומערבבים. מכסים בניילון נצמד ומשרים כחצי שעה בטמפ’ החדר.
- שוטפים עדשים ומסננים היטב. קוצצים בצל.
- מחממים סיר בינוני רחב על אש בינונית. מוסיפים שמן זית ובצל ומטגנים כ-5 דקות, עד שהבצל זהוב קלות.
- מוסיפים עדשים ומטגנים כדקה תוך כדי ערבוב. מוסיפים מים רותחים ואת תערובת הסויה ששמרנו ומערבבים היטב. מביאים שוב לרתיחה.
- מניחים מעל את חזות העוף, ללא נוזלי השרייה, מתבלים בפלפל ומכסים את הסיר.
מנמיכים את האש ומבשלים 7 דקות (לא להתפתות ולבשל יותר, העוף יתייבש). - מפזרים בצל ירוק פרוס לעיגולים דקים ומגישים.
אופן הכנה
- מערבבים בקערה רוטב סויה וסילאן. מעבירים חצי מהתערובת לכלי אחר ושומרים לעדשים. מוסיפים לקערה את חזות העוף ומערבבים. מכסים בניילון נצמד ומשרים כחצי שעה בטמפ’ החדר.
- שוטפים עדשים ומסננים היטב. קוצצים בצל.
- מחממים סיר בינוני רחב על אש בינונית. מוסיפים שמן זית ובצל ומטגנים כ-5 דקות, עד שהבצל זהוב קלות.
- מוסיפים עדשים ומטגנים כדקה תוך כדי ערבוב. מוסיפים מים רותחים ואת תערובת הסויה ששמרנו ומערבבים היטב. מביאים שוב לרתיחה.
- מניחים מעל את חזות העוף, ללא נוזלי השרייה, מתבלים בפלפל ומכסים את הסיר.
מנמיכים את האש ומבשלים 7 דקות (לא להתפתות ולבשל יותר, העוף יתייבש). - מפזרים בצל ירוק פרוס לעיגולים דקים ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן