
-
זמן הכנה10 דקות
-
זמן כולל10 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים22
מצרכים
סלט סלק
סלט קולסלאו
סלט כרובית בטחינה
-
1 ראש כרוביתצלויה בתנור עם שמן זית ומלח
-
1 חופן שקדים קלוייםחצאים
-
1 כף פטרוזיליהקצוצה
-
1 כף מיץ לימון
-
2 כפות טחינה גולמית
אופן הכנה
- לא משנה באיזה סלט בחרתם להכין, מערבבים את כל החומרים בקערה גדולה.
- טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.
- מגישים בתוך סנו סושי - צלחות מקנה סוכר טבעי.
3 סלטים מושלמים. צילום: מעין טרודל
בשיתוף עם סנו-סושי
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
3
מנות
קלוריות
485.0
קק״ל
1455.1
קק״ל
פחמימות
29.0
גרם
86.9
גרם
שומן
32.0
גרם
95.9
גרם
נתרן
856.5
מ״ג
2569.4
מ״ג
חלבון
14.4
גרם
43.1
גרם
סיבים תזונתיים
14.8
גרם
44.5
גרם
שומן רווי
4.4
גרם
13.2
גרם
כולסטרול
6.9
מ״ג
20.6
מ״ג
סידן
205.1
מ״ג
615.4
מ״ג
ברזל
6.1
מ״ג
18.2
מ״ג
אשלגן
1809.7
מ״ג
5429.1
מ״ג
אבץ
2.4
מ״ג
7.2
מ״ג
קטגוריות
- ארוחה בריאה
- ארוחה זולה
- ארוחה מהירה
- ארוחה קלילה
- ארוחות
- ארוחות בוקר
- ארוחות ערב
- ארוחות צהריים
- ארוחת לילה
- ארוחת עשר
- ארוחת שבת בבוקר
- ארוחת שישי בערב
- בראנץ'
- מנות ראשונות
- מתכונים טבעוניים
- מתכונים ללא גלוטן
- מתכונים ללא לקטוז
- מתכונים מהירים
- מתכונים עד 5 מצרכים
- מתכונים קלים
- סלטים
- סלטים קרים
- סנו-סושי
- פיקניק
- צמחוני
תגובות (2)
קלילים!!!!
בזכותכם אגוון את שולחן הקידוש תודה