סנו רקע

אנטיפסטי: צלחת מרהיבה של ירקות צלויים וטופו אפוי

אנטיפסטי ירקות עשיר, יפה, מגוון וצבעוני ברמות! לא על הירק לבדו, כי יש בו גם טופו חומוס עשיר בחלבון שמוסיף לחגיגה
אנטיפסטי ירקות עשיר, יפה, מגוון וצבעוני ברמות! לא על הירק לבדו, כי יש בו גם טופו חומוס עשיר בחלבון שמוסיף לחגיגה
  • אולגה טוכשר
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    240
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 239.5 קק״ל 1915.9 קק״ל
    פחמימות 19.3 גרם 154.7 גרם
    שומן 11.4 גרם 91.0 גרם
    נתרן 405.3 מ״ג 3242.5 מ״ג
    חלבון 6.6 גרם 53.1 גרם
    סיבים תזונתיים 6.8 גרם 54.3 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 11.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 35.9 מ״ג 286.9 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 7.6 מ״ג
    אשלגן 475.8 מ״ג 3806.7 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    240
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 239.5 קק״ל 1915.9 קק״ל
    פחמימות 19.3 גרם 154.7 גרם
    שומן 11.4 גרם 91.0 גרם
    נתרן 405.3 מ״ג 3242.5 מ״ג
    חלבון 6.6 גרם 53.1 גרם
    סיבים תזונתיים 6.8 גרם 54.3 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 11.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 35.9 מ״ג 286.9 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 7.6 מ״ג
    אשלגן 475.8 מ״ג 3806.7 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.7 מ״ג
    סגור

בכל חלקי איטליה ישנם סוגים שונים של אנטיפסטי, חלקם עם נקניקים וגבינות וחלקם על טהרת הירקות בלבד. פירוש שם המנה הוא ‘לפני הארוחה’ ויש האומרים שבריא יותר לפתוח את הארוחה בירקות. במתכון הזה הכנו לכם גרסה עשירה בחלבון של ירקות אפויים עם טופו! מנת פתיחה מעולה לכל ארוחה.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אנטיפסטי

תיבול


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים שתי תבניות תנור בנייר אפייה טבעי סנו סושי.
  2. מסדרים בתבנית ראשונה בקבוצות את הסלקים, הגזרים והפלפלים.
  3. מזלפים מחצית מכמות השמן ומפזרים מלח, פלפל וענפי עשבי תיבול ואופים כ-35 דקות לריכוך.
  4. מסדרים בתבנית שנייה בקבוצות את קוביות הטופו חומוס, פלחי הדלעת, חצאי השום והאספרגוס.
  5. מזלפים שמן זית, מפזרים מלח, פלפל וענפי עשבי תיבול ואופים 20 דקות לריכוך הירקות והזהבת הטופו.
  6. בודקים את מוכנות הירקות על ידי נעיצת מזלג או סכין.
  7. מגישים את האנטיפסטי עם טחינה או חומץ בלסמי מצומצם.

    *** בעמוד זה מופיע מתכון ללא גלוטן. חברת מדיפוד אינה אחראית על המוצרים בהם יעשה שימוש במסגרת הכנת המתכון ואם יכלול גלוטן. על המשתמש לבדוק היטב את רשימת המרכיבים במוצרים אותם הוא רוכש על מנת שלא יכללו חומרים המכילים גלוטן.

הערות

  • ניתן להגיש בתוספת טחינה או בלסמי מצומצם
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
אנטיפסטי: צלחת מרהיבה של ירקות צלויים וטופו אפוי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות